Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Σοκ στις Σέρρες! Οκτάχρονος σκότωσε κουτάβι 3 ημερών

Σοκ στην Βυρωνεία Σερρών καθώς, όπως καταγγέλει φιλόζωη, ένα μαθητής της τρίτης δημοτικού σκότωσε κουτάβι 3 ημερών! Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα όταν η φιλόζωη κατέφθασε στο μέρος όπου βρίσκονταν τα 6 κουτάβια μαζί με την αδέσποτη μανούλα τους, προκειμένου να...

τα φροντίσει. Εκεί διαπίστωσε πως ένα από τα μικρά έλειπαν.

Έπειτα από ερωτήσεις έμαθε από την κυρία που έχει το καφενείο ότι κάποια παιδιά είχαν επισκεφθεί το μέρος και πιθανότατα είχαν πάρει το κουτάβι.


Τότε πήγε και βρήκε το ένα από τα παιδιά, το οποίο την ενημέρωσε πως ένας οκτάχρονος από την παρέα πήρε το κουτάβι και το κοπάνησε στο έδαφος. Το κουτάβι φυσικά ξεψύχησε και τότε το παιδί το πέταξε στο δρόμο με αποτέλεσμα να το πατήσει ένα αμάξι. Τα υπόλοιπα παιδιά πήραν το κουτάβι και το έθαψαν.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η κοπέλα πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του παιδιού. Όταν ρωτήθηκε ο οκτάχρονος τι συνέβη, απάντησε πως δεν ήθελε να το κάνει και ότι τον έβαλε ένα άλλο παιδί να το σκοτώσει.

Όταν η κοπέλα εξήγησε στο παιδί την σοβαρότητα της πράξης του, το μόνο που είπε ήταν οτι δεν θα το ξανακάνει.

Η φιλόζωη πήγε στα σπίτια και των άλλων παιδιών αλλά όλοι της είπαν πως ο οκτάχρονος ψεύδεται καθώς κανείς δεν τον παρότρυνε να σκοτώσει το σκυλί.

Αδιανόητο είναι το γεγονός πως μία από τις μαμάδες τηλεφώνησε στην κοπέλα παρακαλώντας την να μην δώσει άλλη έκταση στο γεγονός, ώστε να μην μπλέξουν τα παιδιά...Εννοώντας φυσικά το δικό της παιδί, μιας και είναι το παιδί που ο οκτάχρονος κατηγόρησε ότι τον παρότρυνε να σκοτώσει το κουτάβι.

Όταν η φιλόζωη της υπενθύμισε ότι αφαίρεσαν μια ζωή, η ίδια αρκέστηκε να πεί πως ήταν απλά ένα ατυχές γεγονός..Μάλιστα στην ερώτηση της κοπέλας για τον αν η απάντηση της θα ήταν ίδια σε περίπτωση που αντι για το σκυλί είχε σκοτώσει κάποιο από τα παιδιά, απάντησε πως θα ήταν ίδια καθώς θα ήταν πάλι ένα ατυχές γεγονός..

Η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία τηλεφωνικώς και αύριο θα γίνει καταγγελία. Την Δευτέρα μάλιστα θα επισκεφθεί το σχολείο του οκτάχρονου ώστε ενημερωθούν για το αποτρόπαιο περιστατικό.

Αναμένονται εξελίξεις..


dogw0rld.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια: