Σελίδες

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Σκότωσαν εν ψυχρώ αδέσποτα σκυλάκια

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ...
(ημερομηνία δημοσίευσης 26.12.2011)

Σήμερα το μεσημέρι σε χωριό της νοτιάς Ρόδου προϊστάμενος του Δήμου Νοτιάς Ρόδου εκτέλεσε εν ψυχρό αδέσποτο σκυλάκι μπροστά στα μάτια μιας νεαρής η όποια έπαθε σοκ. Και φανταστείτε τα παιδιά του είναι φιλόζωοι και...

έχουν κατοικίδια . Ποσο θα ντρέπονται για τον πατερά τους αν το μάθουν. Επίσης άλλος ένας δημοτικός υπάλληλος από το ίδιο πάλι χωριό σκότωσε σκυλάκι προ εβδομάδας με ξύλο γιατί τόλμησε όπως ανέφερε ο ίδιος να μπει στο καπούλι του. Αναφέροντας προκλητικά ότι κινείται, εκτελείται. Σημείωση και ο ίδιος έχει κατοικίδια στο σπίτι του. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ και οι δυο πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αφαιρείτε καμία ζωή γιατί το μόνο που σας ανήκει είναι η δικιά σας ζωή.
Θα ανέφερα και τα ονόματα σας εγκληματίες αλλά ντρέπομαι για λογαριασμό σας και σέβομαι τους κατοίκους του μικρού μας χωρίου γιατί με τις πράξεις σας ξεφτιλίζετε το σύνολο.
Εάν δεν το γνωρίζετε να σας αναφέρω ότι πλέον με τον καινούργιο νόμο πιστολέρο με την καραμπίνα και Ηρακλή με το ρόπαλο η πράξη σας τιμωρείται αυστηρά από τον νόμο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε από δω και περά δολοφόνοι είναι να επανορθώσετε το έγκλημα που διαπράξατε και να βοηθάτε ότι πλέον αδέσποτο εμφανίζετε το χωριό σας και να σταματήσετε να βγάζετε τα κόμπλεξ σας στα ανυπεράσπιστα ζωάκια. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

rhodesblogs

Δεν υπάρχουν σχόλια: