Σελίδες

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αλβανός, η Χρυσή Αυγή και το φριχτό έγκλημα εις βάρος των ζώων

Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη

Στις 9 Ιανουαρίου θα δικαστεί τελικά ο δράστης, που επιτέθηκε με σιδηρολοστό και χτύπησε βάναυσα δύο σκυλιά στο Μοσχάτο στις 23 Δεκεμβρίου 2011. Χθες το πρωί, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα Δικαστήρια της Αθήνας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για...

τις πράξεις αυτού του ανθρώπου εις βάρος των ζώων, του οποίου η δίκη αναβλήθηκε και τελικά αφαίθηκε ελεύθερος!
Και κατά την είσοδο του δράστη, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, και κατά την έξοδο του από τα δικαστήρια επικράτησε ένταση και τα επεισόδια απέτρεψε η ισχυρή αστυνομική παρουσία.
Δείτε εδώ τι συνέβη στα Δικαστήρια κατά την είσοδο του δράστη:

http://www.youtube.com/watch?v=s4JIJPVoFXw&feature=youtu.be

και κατά την έξοδο του δράστη:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R4fgS3FnpwI


Θυμίζουμε ότι δύο μέρες πριν ο δράστης είχε λιντσαριστεί από το πλήθος, αφού κάποιοι του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν με αποτέλεσμα αντί να μεταφερθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα έκρινε αν χρήζει ή όχι προφυλάκισης, τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο.
Ο δράστης φορούσε κουκούλα, προκειμένου να μη φαίνεται το πρόσωπο του, ενώ το πλήθος φώναζε υβριστικά συνθήματα εις βάρος του. Αυτό το έγκλημα, επειδή διαπράχθηκε από άνδρα καταγόμενο από την Αλβανία, τράβηξε την προσοχή ακόμη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και της λεγόμενης «Πράσινης Πτέρυγας» της.

Η Χρυσή Αυγή και τα ρατσιστικά «φιλοζωικά» αισθήματα της

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία χρησιμοποιώντας ως εξόφθαλμη δικαιολογία την φιλοζωία, για να εκφράσουν το μίσος τους προς τους ξένους, τους μετανάστες, τους αλλόθρησκους. Αλήθεια ποια είναι η τελευταία φορά που έχουν εμφανώς διαμαρτυρηθεί – γιατί προφανώς το κάνουν από μέσα τους – για παρόμοια φριχτά εγκλήματα, τα οποία διαπράττουν γνήσιοι Έλληνες, κανονικοί απόγονοι του Περικλή και της Ασπασίας;
Τα φιλοζωικά αισθήματα της «Πράσινης Πτέρυγας» της Χρυσής Αυγής τα θέτουμε υπό αμφισβήτηση και θεωρούμε, ότι στοχεύουν στο να αναπαράγουν το μίσος, γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν διαμαρτυρηθεί τόσο έντονα… για όλους αυτούς τους πολίτες αυτής της χώρας, που κατά κύριο λόγο είναι και Χριστιανοί Ορθόδοξοι, οι οποίοι πνίγουν, φωλιάζουν, ακρωτηριάζουν, πυροβολούν, καθηλώνουν σε βαρελόσκυλα, καταδικάζουν σε ασιτία, εγκαταλείπουν στη μέση του πουθενά, εξοντώνουν με κάθε μέθοδο τα ζώα αυτής της χώρας.
Να θεωρήσουμε βέβαιο, ότι οι Χρυσαυγίτες θα διαμαρτυρηθούν το ίδιο έντονα και για τους ηθικούς αυτουργούς αυτού τους εγκλήματος; Για τους γνήσιους Έλληνες, που είναι τα αφεντικά του Αλβανού, οι οποίοι - όπως έγινε γνωστό - έδωσαν την εντολή για την εξόντωση των ζώων.
Τι λένε οι φασίστες της Χρυσής Αυγής
Χθες στην ιστοσελίδα xryshaygh.wordpress.com οι διαχειριστές της έγραψαν: «Σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων επρόκειτο να δικαστεί ο αλβανός που βασάνιζε και δολοφονούσε αδέσποτα ζώα στο Μοσχάτο. Μέλη της Πράσινης Πτέρυγας συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φιλοζωικών οργανώσεων.
Ο κατηγορούμενος προσήλθε τελικά στην αίθουσα συνοδευόμενος από διμοιρίες ΜΑΤ και με καλυμμένο το πρόσωπο. Να σημειωθεί ότι κατά τη σύλληψή του στο Μοσχάτο, είχε δεχθεί επίθεση από ομάδα περιοίκων, που αντέδρασαν έντονα στο φρικτό του έγκλημα (δολοφονούσε τα ζώα τσακίζοντας το κρανίο τους με βαριοπούλα!).
Η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Ιανουαρίου, κατά την αποχώρηση όμως του κατηγορουμένου και ομάδας αλλοδαπών που τον συνόδευε, επικράτησε ένταση.

Το indymedia ανέφερε λίγο αργότερα τα εξής: “Ενημέρωση από τη σημερινή δίκη 16:27, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2012: Πήρε αναβολή για τις 9 Ιανουαρίου… ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ήταν εκεί, ανάμεσα από τους χρυσαγίτες!”. Φυσικά οι συγκεντρωμένοι δε βρίσκονταν ανάμεσα από τους Χρυσαυγίτες, αλλά διαδήλωσαν ΜΑΖΙ με τους Χρυσαυγίτες.
Η εμφάνιση των μελών μας έγινε δεκτή με πολύ θετικά σχόλια από όλους και ειδικά στο τέλος της συγκέντρωσης ήταν εντονότατες οι αντιδράσεις για την προκλητική συμπεριφορά των αλλοδαπών (όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίσταση, αλλά συνολικά στη χώρα μας)».

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και της Συντονιστικής για το έγκλημα και το λιντσάρισμα

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων με ανακοίνωση τους «Στις 23 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα μια αποτρόπαια πράξη. Δύο αδέσποτα σκυλιά, αγαπητά σε όλη την γειτονιά, κακοποιήθηκαν βάναυσα με βαριοπούλα. Το ένα υπέκυψε από τα χτυπήματα στο κεφάλι. Το άλλο χαροπαλεύει. Το «έγκλημα» τους ήταν ότι κυνήγησαν μια όρνιθα, είναι δε γνωστό ότι ο νόμος επιβάλλει την περίφραξη των οικόσιτων ορνίθων.
Δράστης φέρεται να είναι ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής που ζει και εργάζεται νόμιμα στην χώρα μας. Μάλιστα φέρεται ότι ενήργησε κατόπιν εντολών του Έλληνα εργοδότη του, που κανονικά θα έπρεπε και αυτός να καθίσει στο εδώλιο ως ηθικός αυτουργός.
Θεωρούμε απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση και την οργή των πολιτών, οι οποίοι συγκλονισμένοι από την αγριότητα του εγκλήματος συγκεντρώθηκαν δύο φορές έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπιδων για να καταδείξουν, ότι επιτέλους πρέπει να σταματήσουν τα εγκλήματα κατά των ζώων, που η Χώρα μας δυστυχώς κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις παγκόσμια.

Αποδοκιμάσουμε τον βίαιο ξυλοδαρμό του δράστη παρουσία της Αστυνομίας. Σε μια Δημοκρατική και πολιτισμένη χώρα τέτοιες πράξεις και σκέψεις δεν έχουν θέση. Η Δημοκρατία αποδεικνύεται και από τον τρόπο που φερόμαστε στους κρατούμενους, ακόμα και όταν αυτοί είναι κακοποιοί.
Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων καταδικάζουν απερίφραστα και τις δύο πράξεις και αναμένουν την Δικαιοσύνη να αποφανθεί καταδικάζοντας με την ανωτέρα των ποινών τον δράστη του στυγερού εγκλήματος.
Επιφυλασσόμαστε επίσης να ασκήσουμε μήνυση και κατά του Έλληνα ηθικού αυτουργού, ο οποίος φέρει την ίδια ευθύνη με τον φυσικό αυτουργό της πράξης αυτής».

zoosos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: