Σελίδες

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων με τον Trevor Harvey

Ζάκυνθος

Ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων σε συνεργασία με τον Trevor Harvey διοργανώνει σεμινάριο εισαγωγής στην βασική εκπαίδευση των σκύλων!
3 μαθήματα από 1.5 ώρα το καθένα θα γίνουν κάθε Κυριακή πρωϊ, ξεκινώντας από...


τις 13/11/2011, στις 11 το πρωϊ ακριβώς!

Σκυλιά κάθε επιπέδου εκπαίδευσης είναι καλοδεχούμενα, από αρχάρια έως προχωρημένα.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ:
-Κατανόηση ικανοτήτων και ορίων του σκύλου σας
-Εκπαίδευση ιδιοκτήτη στο πώς να εκπαιδεύσει το σκύλο του για να ανταποκρίνεται σωστά σε 6 εντολές: κοντά, κάτσε, ξάπλωσε,μείνε, έλα, μη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ TREVOR HARVEY:

O Trevor Harvey εκπαιδεύει σκυλιά επαγγελματικά και ημι-επαγγελματικά εδώ και 38 χρόνια. Είναι πρώην εκπαιδευτής σκύλων του στρατού και της αστυνομίας (Royal Army Veterinary Corps) και έχει δώσει τις συμβουλές του σε στρατιώτες σε όλο το κόσμο όπως και στην αστυνομία της Αγγλίας, της βόρειας Ιρλανδίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, του βέλγιου και της Κύπρου.


Ένας από τους κυριότερους λόγους που τα σκυλιά εγκαταλείπονται στο δρόμο, στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη, είναι ότι δεν είναι εκπαιδευμένα σε βασικά πράγματα, ώστε να είναι καλά κατοικίδια και σύντροφοι. Ως ιδιοκτήτες, έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε μαζί!

Κλείστε θέση τώρα μέσω email στο info@zawf.gr ή sms στο 6932238287.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ (συνολικό κόστος, και για τις 3 ημέρες) και το 50% θα δοθεί στο Ζακυνθινό Σύλλογο Μέριμνας Ζώων.

απόδοση adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: