Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Πυροβόλησαν σκύλο και απείλησαν τον ιδιοκτήτη!

Ρόδος

Δεν έχει προηγούμενο το απίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος σκύλου που συνέβη στην Ρόδο. Ένας εντελώς άγνωστος άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα σκυλί την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του το έκανε βόλτα και,...

όταν εκείνος ζήτησε εξηγήσεις, τον… απείλησε με το όπλο του!

Το πρωτοφανούς βαρβαρότητας έγκλημα συνέβη στην παραλία των Φανών της Ρόδου, με θύμα το σκυλί ενός Ελβετού μόνιμου κατοίκου του νησιού. Την ώρα που ο αλλοδαπός είχε βγάλει βόλτα το θηλυκό σκυλί, ένα αγροτικό αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του. Ο οδηγός έβγαλε ένα δίκαννο και πυροβόλησε εν ψυχρώ το άτυχο ζώο μπροστά στα έκπληκτα μάτια του ιδιοκτήτη του!

Πανικόβλητος αλλά και οργισμένος ο Ελβετός, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του δράστη, αλλά εκείνος έστρεψε το όπλο εναντίον του σταματώντας τον! Αμέσως μετά, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Ο αλλοδαπός μετέφερε αμέσως το τραυματισμένο σκυλί σε κτηνίατρο, αλλά δεν κατάφερε να το σώσει… Όπως είπε, δεν μπόρεσε μέσα στην αναστάτωσή του να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αγροτικού, έδωσε όμως στους αστυνομικούς την περιγραφή του δράστη που ήταν ηλικίας περίπου 60 χρόνων.

protothema.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: