Σελίδες

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ψυχοπαθής πυροβολεί σκυλιά στην Βέροια

Ένας άρρωστος ψυχικά άνδρας

Ένας άρρωστος ψυχικά άνδρας, οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια διασποράς που χρησιμοποιούνται σε κυνήγι πουλιών, σκορπά εδώ και μήνες τον θάνατο σε δεκάδες αδέσποτα και...

μη σκυλιά έξω από τη Βέροια! Παρά τις προσπάθειες των φιλόζωων, τα ίχνη του δεν έχουν βρεθεί αν και σκοτώνει τα ανυπεράσπιστα θύματά του μέρα- μεσημέρι!

Στην περιοχή από τον Προφήτη Ηλία μέχρι το Άνω Κομνήνιο, που αποτελεί το πεδίο δράσης του άγνωστου ψυχοπαθούς, έχουν βρεθεί τσουβάλια με τα πτώματα ή τους σκελετούς νεκρών σκυλιών τα οποία ο διεστραμμένος δολοφόνος ζώων εγκαταλείπει όπου βρει αφού τα σκοτώσει! Μάλιστα, οι εθελοντές καταγγέλλουν ότι ο δράστης δεν πυροβολεί τα ετοιμόγεννα θηλυκά σκυλιά, αφήνοντάς τα να γεννήσουν για να αποκτήσει νέους… στόχους στο μακάβριο «παιχνίδι» σκοποβολής!

Στόχος του απάνθρωπου οπλοφόρου έχουν γίνει και ιδιόκτητα σκυλιά την ώρα της βόλτας του. Οι φιλόζωοι της Βέροιας και οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν καταγγείλει την δράση του στην τοπική Αστυνομία και τον Δήμο, ζητώντας να γίνουν άμεσα έρευνες για την σύλληψη του επικίνδυνου αυτού ατόμου.


*** Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν να σβήσουν την φωτιά που είχε ξεσπάσει σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή των κάτω Συχαινών Αχαΐας. Όταν έσβησαν τις φλόγες και ερεύνησαν τον κάδο για να δουν τι προκάλεσε την πυρκαγιά, αντίκρισαν εμβρόντητοι το μισοκαμμένο πτώμα ενός θηλυκού σκυλιού με δεμένα τα πόδια και το κεφάλι χωμένο μέσα σε ένα τσουβάλι!


Όλα δείχνουν ότι κάποιος αρρωστημένος «εγκέφαλος» πέταξε το άτυχο ζώο ζωντανό μέσα στον κάδο και ύστερα έβαλε φωτιά καίγοντάς το ζωντανό! Για το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος της δύστυχης σκυλίτσας, ενημερώθηκε και η Αστυνομία που διενεργεί έρευνες παράλληλα με την Πυροσβεστική προσπαθώντας να εντοπίσει τον απάνθρωπο δράστη.

Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: