Σελίδες

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πίτμπουλ σώζει γυναίκα με ανεύρυσμα εγκεφάλου

Απέσπασε το Βραβείο "Γείτονας της Χρονιάς" (video)

Όταν ο John Benton προσπάθησε να φύγει για τη δουλειά ένα πρωί του καλοκαιριού που πέρασε, έκπληκτος βρήκε το πίτμπουλ της οικογένειας, τον Τιτάν, να τρέχει γύρω του κάνοντας κύκλους και...


να τον εμποδίζει να φύγει από το σπίτι, σύμφωνα με το CBS , στην Ατλάντα. Τότε κατάλαβε , από την επιμονή του σκύλου, πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο Τιτάν τον οδήγησε προς τις σκάλες και έτσι τον ακολούθησε.
Βρήκε τη γυναίκα του, Gloria, πεσμένη, όπου διαγνώστηκε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και κατάγματα στο κρανίο της.

Αν δεν είχε ειδοποιήσει έγκαιρα ο Τιτάν, η γυναίκα δεν θα είχε διασωθεί .
Τώρα, το πίτμπουλ βραβεύεται με το βραβείο "Γείτονας της Χρονιάς" από τον Vintage Pointe Neighborhood Association και είναι το πρώτο κατοικίδιο που αποσπά τέτοιο βραβείο.
Όπως αναφέρεται, τα πίτμπουλ δεν έχουν "καλή φήμη" στηη καθημερινή ειδησεογραφία.

Τον Ιανουάριο υπήρξε περιστατικό αγοριού που δέχθηκε επίθεση από δύο πίτμπουλ μέχρι θανάτου και προτείνεται για τη νομοθεσία στην πολιτεία του Τέξας να χαρακτηριστεί κακούργημα η αγορά παρόμοιου σκύλου.
Ωστόσο, η εκπαδεύτρια σκύλων, Michele Crouse, δήλωσε στο NBC ότι δεν έχει σχέση η ράτσα του σκύλου, αλλά η συμπεριφορά τον ιδιοκτήτη που καθορίζει την επιθετικότητα του ζώου. "Είναι όλα θέμα ευθύνης του ιδιοκτήτη".
Φέτος, ένα άλλο σκυλί έγινε ήρωας , όταν ειδοποίησε τους διασώστες για ένα κουτάβι που ήταν παγιδευμένο σε ένα σωλήνα αποχέτευσης.

Huffington Post




Δεν υπάρχουν σχόλια: