Σελίδες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ: Γδέρνουν ζωντανά σκυλιά ρακούν για μπότες απομίμηση

Προσοχή στις φωτογραφίες

Αυτές είναι οι ανατριχιαστικές εικόνες από βίντεο που δείχνουν αδίστακτους ανθρώπους να γδέρνουν το δέρμα αβοήθητων σκυλιών ρακούν ώστε να κάνουν φθηνά αντίγραφα των μποτών Ugg. Το τρομακτικό βίντεο είναι από μονάδα παραγωγής γούνας στην Κίνα και δείχνει τα τρομερά βασανιστήρια που...


δέχονται τα ζώα για να τροφοδοτηθεί το εμπόριο με το δέρμα τους ενώ αυτά πεθαίνουν αργά και μαρτυρικά.
Οι αυθεντικές μπότες Ugg κατασκευάζονται Αυστραλία και θεωρούνται από τις πιο στυλάτες σε όλο τον κόσμο. Οι μπότες UGG, που γίνονται από το μαλλί του αυστραλιανού προβάτου, είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα αξεσουάρ του χειμώνα.





Το δέρμα των σκυλιών ρακούν πλασάρεται από την Κίνα ως «αυστραλιανό μαλλί» για τις φτηνές απομιμήσεις της δημοφιλής μάρκας.




Οι ανυποψίαστοι αγοραστές, συμπεριλαμβανομένου της Κύπρου, μπορεί να αγοράζουν τις απομιμήσεις Ugg αφού εκατομμύρια έχουν κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά.
Οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων με κρυφές κάμερες τράβηξαν βίντεο των σκυλιών ρακούν, ένα ασιατικό είδος που σχετίζεται με αλεπούδες, τσακάλια και τα κλασικά σκυλιά, να εκτρέφονται σε άθλιες συνθήκες στην Κίνα.
Ενα ζώο φαίνεται να είναι καρφωμένο στο έδαφος από μία μπότα πριν το γδάρουν ζωντανό και το πετάξουν σε ένα σωρό με άλλα. Το καημένο ζώο σηκώνει ελαφρά το κεφάλι του ενώ του κόβουν το δέρμα του.


shootandgoal.com
αναρτήθηκε από dogworld.blogspot

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απαραδεκτο τελειος απανθρωπο δεν ξανα αγοραζω τετοιες <>