Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ: 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Γίνε η φωνή τους

Spot ευαισθητοποίησης
από το adespoto.gr

Η Μέρα των Ζώων γιορτάστηκε για πρώτη φορά στην Φλωρεντία, το 1931, σε συνέδριο περιβαλλοντιστών, για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Όμως η 4η Οκτωβρίου τελικά καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων για κάθε ζώο και τα δικαιώματα του.




Μάλιστα, η 4η Οκτωβρίου είναι ημέρα γιορτής της μνήμης του Αγ. Φραγκίσκου της Ασίζης, προστάτη των ζώων στην ...

καθολική εκκλησία.

Το adespoto.gr σας παρουσιάζει το spot ευαισθητοποίησης που δημιουργήσαμε για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Ευχαριστούμε θερμά τη Ναταλία Γερμανού για την ανταπόκρισή της στην προσπάθειά μας.


Οι άνθρωποι που δεν σέβονται τα ζώα δεν αλλάζουν. Όλοι οι υπόλοιποι όμως, ακόμα και αν δεν θεωρούμε τον ευαυτό μας ''φιλόζωο'', ακόμα και αν δεν έχουμε δικό μας ζώο, οφείλουμε να τα προστατεύουμε και να ζούμε αρμονικά μαζί τους. Από πουλιά μέχρι άγρια ζώα προς εξαφάνιση, όλα αξίζουν να ζουν και εμείς οφείλουμε να σεβόμαστε τη φύση και το περιβάλλον όπου ζουν χωρίς να το καταστρέφουμε αλόγιστα.

Για τα αδέσποτα που υποφέρουν εκεί έξω όμως, η λύση είναι μία: υιοθετήστε, ταϊστε, φροντίστε,σώστε, γίνετε η φωνή τους αν τα δείτε να κακοποιούνται! Ένα λιθαράκι από τον καθένα μας θα χτίσει κάποτε μία γερή ''οικοδομή'' προστασίας τους. . . Μας έχουν όλους ανάγκη.



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



Για κάθε πλάσμα εκεί έξω...


Η ομάδα του Adespoto.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: