Σελίδες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Οι εγγραφές για το “Hug4Dogs Seminars for Dog Trainers” (2011-2012) ξεκίνησαν.
Δελτίο Τύπου

Πρωτοποριακή όπως πάντα, η Ομάδα Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων Hug4Dogs και στα πλαίσια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, σχεδίασε και υλοποίησε μία σειρά μαθημάτων και σεμιναρίων προσιτά σε όλους και με χαμηλό κόστος.
Με τη νέα σειρά ...

των “Online Hug4Dogs Courses”, παρέχει εκπαιδευτικές λύσεις μέσω e-learning, σε όποιον επιθυμεί να αυξήσει τις γνώσεις του στην εκπαίδευση σκύλων. Με τη μέθοδο της μάθησης εξ' αποστάσεως, δίνουν την ευκαιρία υψηλής ποιότητας επιμόρφωσης σε όσους το επιθυμούν, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στην παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας και χωρίς να τροποποιούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Είναι κατάλληλα για άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν Θετικοί Εκπαιδευτές Σκύλων, ασχολούνται με την εκτροφή καθώς και για όποιον σκέφτεται να βάλει στη ζωή του ή έχει ήδη έναν σκύλο.
Για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν σοβαρά με την εκπαίδευση ζώων είτε ως επάγγελμα είτε ως χόμπι, τo “Hug4Dogs Seminar for Dog Trainers” είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για να σας διδάξει ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων και γνώσης που αφορούν τη Θετική Εκπαίδευση Σκύλων. Η παρακολούθηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου γίνεται στο χώρο της Hug4Dogs. Οι εγγραφές για το “Hug4Dogs Seminars for Dog Trainers” (2011-2012) ξεκίνησαν.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://hug4dogs.blogspot.com
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@hug4dogs.com ή τηλεφωνήστε μας στο 2310 320907
Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε αυτό το κείμενο, βοηθώντας στην καλύτερη πληροφόρηση του αναγνωστικού σας κοινού


Hug4Dogs.com
ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ
http://www.hug4dogs.com/ - Τ.Οικονομίδη 49 Καλαμαριά 551 31 – Τηλ. 2310 320-907 - info@Hug4Dogs.com
Αγαπάμε, Αγκαλιάζουμε, Εκπαιδεύουμε τα σκυλιά μας


1 σχόλιο:

Κώστας Αδαμίδης είπε...

Πολύ καλό, επιτέλους και Θεσσαλονίκη βρε παιδιά.