Σελίδες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σε καταφύγιο άγριων ζώων ο ηλικιωμένος ελέφαντας που κακοποιείτο

Σε πάρκο η 57χρονη Άννη

Η 57χρονη Άννη , η μεγαλύτερη ελεφαντίνα στην Ευρώπη, την οποία κτυπούσε υπάλληλος τσίρκο σε σοκαριστικό video http://animalspress.blogspot.com/2011/03/blog-post_6651.html, θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της σε ένα ήσυχο καταφύγιο άγριων ζώων, όπου θα την φροντίζουν όπως της αρμόζει. Ο ιδιοκτήτης του τσίρκο, Bobby Roberts, όπου η Άννη "δούλευε" επί ... 50 χρόνια , συμφώνησε να την πάρουν για να ξεκουραστεί...


Σύμφωνα με την Daily Mail , η Άννη θα μεταφερθεί στο νέο της σπίτι σε μία εβδομάδα περίπου και θα έχει φροντίδα από 3 ειδικούς σε ελέφαντες, σε δικό της ξεχωριστό χώρο.
Η Moira Roberts, σύζυγος του ιδιοκτήτη του τσίρκο, επιμένει ότι αγαπούσαν και αγαπούν πολύ την Άννη σαν "παιδί τους" και ότι ποτέ δεν θα της έκαναν κακό.
Όταν είδαν στο video τον υπάλληλο τους Nicolas Nitu να κτυπάει τόσο πολύ την ελεφαντίνα , τους "ράγισε η καρδιά". Επίσης, ο ιδιοκτήτης δήλωσε στην Daily Mail ότι, τα τελευταία δύο χρόνια προσπάθησαν να την στείλουν σε πολλά μέρη για να αποσυρθεί και να ησυχάσει, αλλά δεν είχαν από πουθενά βοήθεια.
Η οργάνωση ADI που κατέγραψε την κακοποίηση με video, ανέφερε ότι αυτές είναι τυπικές δικαιολογίες που ακούγονται όταν κάποιοι που προστατεύουν τα ζώα ανακαλύπτουν να κακοποιούν ζώα των τσίρκο.
Το ζεύγος Roberts υπέστη έντονη κριτική από αυτό που συνέβη και ανησυχεί μήπως κλείσει το τσίρκο τους.

(ΑΜΗΝ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: