Σελίδες

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Παγκόσμια Εβδομάδα Ζώων των ... εργαστηρίων πειραμάτων

Ας γίνουμε η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ: STOP ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ
16-24 Απριλίου 2011

Χθες ξεκίνησε η Παγκόσμια Εβδομάδα για τα Ζώα των εργαστηρίων, των άδικων και σκληρών πειραμάτων σε εκατομμύρια ζώα σε όλο τον κόσμο, στο όνομα της επιστήμης, των καλλυντικών, των στρατιωτικών ή άλλων δοκιμών. Πολλοί μεγάλοι Οργανισμοί υπέρ των Ζώων επιδιώκουν να τραβήξουν την προσοχή ...


στα σκληρά , απάνθρωπα , αδιανόηττα και άχρηστα πειράματα σε ζώα που υποφέρουν , βασανίζονται, κατακρεουργούνται σε μία άδικη θυσία στο όνομα της ... προόδου.




Το 2009, ο αριθμός των ζώων που ανέφερε η USDA άγγιζε το 1 εκατομμύριο ετησίως (979.772), χωρίς να υπολογίζονται όλα τα ζώα.





Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι , σύμφωνα με την FDA (Foods and Drugs Administration), το 92% των χαπιών και φαρμάκων που δοκιμάζονται σε ζώα και δείχνουν ως επιτυχή πειράματα, αποτυγχάνουν στις κλινικές δοκιμές για τους ανθρώπους και αποδεικνύονται άκρως επικίνδυνα.





Πρέπει να ξεκινήσουν οι εναλλακτικές μέθοδοι σε παγκόσμιο επίπεδο, μακριά από τους άχρηστους για την "πρόοδο" βασανισμούς των ζώων.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.


 Διεθνείς Ζωοφιλικοί Οργανισμοί προτείνουν να στείλουμε όλοι γράμματα με αίτημα να σταματήσουν τώρα τα πειράματα στα ζώα :



Ακόμη και στον πρόεδρο των ΗΠΑ , Obama, σε μία χώρα όπου γίνονται τα περισσότερα πειράματα
.
Πάνω από 20 εκ. ζώα σκοτώνονται κάθε χρόνο σε αμερικάνικα εργαστήρια πειραμάτων...


Επισκεφθήτε και τις ιστοσελίδες :


http://www.all-creatures.org/wlalw/



Δεν υπάρχουν σχόλια: