Σελίδες

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Κατερίνη: Αναβολή πήρε η δίκη του Ισμαήλ Καστριότ που σκότωσε αδέσποτο

Ο φερόμενος ως ένοχος φοβήθηκε και τόσκασε

Η δίκη του Ι.Κ. (dogw0rld ) έγινε προχθες, στις 15 Απριλίου του 2011, απουσία του φερόμενου ως ενόχου, ο οποίος φοβήθηκε και το 'σκασε να κρυφτεί φέρνοντας δικηγόρο όταν άκουσε από την Birbi ότι λέγεται πως ...



υπάρχει φωτογραφία του σε κινητό εν ώρα δράσης... Πήραμε αναβολή για τις 27 Απριλίου του 2012.

Το σωματείο "Άργος", εκ μέρους του οποίου η τότε πρόεδρος κ. Χάρλαν (νυν Ελπίδα και Στοργή") είχε καταθέσει την μήνυση, δεν εμφάνισε ούτε δικηγόρο ούτε και εκπρόσωπο που να δείξει ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Χάρη στην Μαρία Kn που "ξηλώθηκε" επί τόπου πληρώθηκε παράσταση δικηγόρου ο οποίος βρέθηκε επίσης επί τόπου, οπότε υπήρχε αντιπροσώπευση φιλόζωων. Σύμφωνα με τον νόμο 3170 η δίωξη γίνεται αυτεπάγγελτα σε τέτοιες περιπτώσεις, και είναι καθήκον του εισαγγελέα να πολεμήσει για την καταδίκη, καλό όμως είναι να υπάρχει κάποιος δικηγόρος προκειμένου να επιβλέπει εάν οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά και να βοηθάει στην επιδίωξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Η αναβολή θεωρήθηκε επιτυχία γιατί δεν είχε κληθεί (!!!) ο βασικός αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τότε είχε καταγγείλει το γεγονός και δημοσίως στο DION channel. Λυπόμαστε βαθιά γιατί αποδείχτηκε ότι προτεραιότητα του εν λόγω σωματείου ήταν η φιλονικία με την τότε πρόεδρό τους και όχι η δικαίωση του αδικοχαμένου ζώου.

Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά. Ζητούμε συγνώμη ως γενιά για τον κόσμο που τους ετοιμάσαμε.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Γιώτα Σάββα από την Κύπρο, φίλη της Μαρίας Kn, η οποία τόσο γρήγορα μας ετοίμασε και μας έστειλε το υλικό για τα τρία πλακάτ.

adespotakaterinis.blogspot.com

Αναδημοσίευση από dogwOrld.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: