Σελίδες

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πώς μπορεί ένας σκύλος να είναι τόσο άτυχος ;

Ο Kodo προδώθηκε ήδη 3 φορές από τους ιδιοκτήτες του

Ο Kodo έχει προδωθεί δύο φορές και τώρα απειλείται και πάλι η ζωή του, αν δεν τον σώσει κάποιος. Είναι 4 ετών και έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Ο πρώτος ιδοκτήτης του τον έδεσε σε ένα δένδρο στο δάσος και τον άφησε εκεί να πεθάνει...



Επέζησε γιατί τον ανακάλυψαν και διεσώθη, οπότε ένας άλλος άνδρας ζήτησε να τον πάρει στο σπίτι του. Όταν ανακάλυψε ότι ο Kodo δεν είχε ακόμη προσαρμοστεί στο σπίτι , τον πρόδωσε και αυτός. Τον έδεσε με σκληρό κολάρο (choker) σε αλυσίδα και τον άφησε έξω στο δυνατό κρύο.
Ο καημένος ο Kodo , με τον ένα ή άλλο τρόπο επέζησε και από αυτή την ταλαιπωρία και το κρύο όλου του χειμώνα.
Μετά την επέμβαση του οργανισμού "Dogs Deserve Better" όλοι ήλπισαν ότι η ζωή του θα άλλαζε και ότι οι κακουχίες ανήκαν πλέον στο παρελθόν.
Νέος ιδιοκτήτης εμφανίστηκε για τον Kodo , ο οποίος τώρα απειλεί ότι θα τον πυροβολήσει , διότι τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο των κοτόπουλων που είχε.
Κανείς δεν γνωρίζει αν όντως η κατηγορία του τελευταίου ιδιοκτήτη του σκύλου ευσταθεί , αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Todo είναι απελπισμένος. Τώρα είναι που επιτέλους χρειάζεται αληθινή αγάπη και έναν ιδιοκτήτη που θα τον αγαπά ουσιαστικά και θα τον διδάξει υπομονετικά πώς να ζήσει μαζί του μέσα σε ένα σπίτι.



Στη Νέα Υόρκη υπάρχουν πολλοί σκύλοι που έχουν ταλαιπωρηθεί έστω και λιγότερο ή και περισσότερο από τον Kodo και έχουν δεθεί έξω από τα σπίτια στο κρύο ή τη ζέστη...
Πολλοί σκύλοι έχουν παρατηθεί στο δρόμο ή στα δάση από τους ιδιοκτήτες τους.
Ο Kodo είναι ένα από τα χιλιάδες εγκατελειμμένα σκυλιά που κάποιοι προσπαθούν να σώσουν κάθε χρόνο και να τους προσφέρουν μία καλύτερη ζωή.

Μην αφήνετε ποτέ το κατοικίδιό σας στο δρόμο.

Laura Simpson

πηγή : dogsdeservebetter.org




Δεν υπάρχουν σχόλια: