Σελίδες

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αγριότητες κατά των ζώων στη Γερμανία


Διαμαρτυρίες και online επιστολές ζωόφιλων και καταγγελίες οργανισμών

Η καθημερινή σκληρότητα κατά των ζώων στα γερμανικά σφαγεία, η πώληση αυγών κλωβοστοιχιών, τα πειραματόζωα στο Αννόβερο, το απαράδεκτο μάδημα των χηνών αλλά και η χωρίς αναισθησία στείρωση (ευνουχισμός) εκατομμυρίων γουρουνιών στη Γερμανία , είναι μερικά μόνο από τα θέματα που έχουν ξεσηκώσει τις έντονες διαμαρτυρίες των ζωόφιλων.... Κυκλοφορεί δε μία ταινία και στο youtube, η οποία παραπέμπει στον ευνουχισμό ανδρών χωρίς αναισθητικό. Δείτε το ...



Η καθημερινή σκληρότητα κατά των ζώων στα γερμανικά σφαγεία!
Ένας μυστικός ερευνητής ήταν σε θέση να βιντεοσκοπήσει και να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία σε ένα πρότυπο βιολογικό σφαγείο στο Baden-Wuerttemberg. Το βίντεο παραδόθηκε στην PETA Γερμανίας.




Δείχνει συγκλονιστικές εικόνες και ήχους, όπως το τρέξιμο και οι κραυγές για τα εκατομμύρια χοίρων και αγελάδων, τις τελευταίες ώρες της ζωής τους. Είναι κόλαση στη γη.
Διαβάστε περισσότερα :

http://www.stray-einsame-vierbeiner.de/index.php?option=com_content&view=article&id=1489:die-taegliche-tierquaelerei-in-deutschen-
schlachthoefen&catid=89:zu-entsetzlich-um-wahr-zu-sein&Itemid=135


Παρακαλούμε να στείλετε ένα e-mail διαμαρτυρίας:

http://action.peta.de/ea-campaign/clientcampaign.do?ea.client.id=44&ea.campaign.id=5300

Αυγά κλωβοστοιχιών στη Γερμανία Στη Γερμανία, 22 εκατομμύρια κότες ζουν σε κλουβιά πάρα πολύ στενά για να γεννήσουν τα αυγά τους, ενώ παραπλανώνται στην Κάτω Σαξονία οι καταναλωτές για τια κλωβοστοιχίες... (super market Bunding)



Να σημειωθεί ότι το 70% του συνόλου των αυγών που παράγονται στη Γερμανία είναι αυγά κλωβοστοιχιών. Κάθε μέρα πάνω από 30 εκατομμύρια ωοτόκες κότες υποφέρουν, ενώ πολλά σούπερ μάρκετ στη Γερμανία, εξακολουθούν να πωλούν τα αυγά αυτά.


Παρακαλούμε να στείλετε ένα e-mail διαμαρτυρίας:

http://www.vier-pfoten.de/website/output.php






Κέντρο δοκιμών σε ζώα στο Αννόβερο Για την ανάπτυξη εμβολίων και για τη γεωργία συνεχίζονται τα περιάματα σε ζώα στο Αννόβερο (έρευνα - Boehringer Ingelheim , όπου αρκετές χιλιάδες χοίροι και άλλα ζώα εκτροφής βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν).



Παρακαλείσθε να υποστηρίξετε την παρούσα αναφορά με την υπογραφή σας:


http://www.thepetitionsite.com/1/Nein-zum-Tierversuchszentrum-Hannover/



Παράνομο το μάδημα των χηνών στη Γερμανία Στο Wistedt, 40 χιλιόμετρα περίπου από το Αμβούργο, είναι η εταιρεία Schwerk, με ένα από τα μεγαλύτερα αγροκτήματα χήνας στη Γερμανία. Παρέμενε απαρατήρητη από τις κτηνιατρικές αρχές, ενώ δεκάδες χιλιάδες χήνες ήταν μαδημένες και για χρόνια ζωντανές.



Η FOUR PAWS έχει καταθέσει μήνυση για σκληρότητα σε ζώα και εκμετάλλευσή τους, κατά της εταιρείας Schwerk και ζητεί την αυστηρή απαγόρευση κτηνοτροφίας των χηνών.

Παρακαλείσθε να υποστηρίξετε αυτή τη διαμαρτυρία με την υπογραφή σας:
http://www.vier-pfoten.de/website/output.php


Επίσης για την απαράδεκτη εκμετάλλευση και βαναυσότητα στις χήνες , για το φουα γκρα , διαμαρτυρηθήτε και εδώ :

https://www.secureconnect.at/4-pfoten.de/protest/0711/index.php



Ευνουχισμός χοίρων χωρίς νάρκωση Κάθε χρόνο στη Γερμανία ευνουχίζονται πάνω από 20 εκατομμύρια χοίροι χωρίς νάρκωση , κάτι που επέτρεψε η γερμανική νομοθεσία περί προστασίας των ζώων.


Δείτε περισσότερα εδώ, καθώς και ένα video καμπάνια, μήπως οι άνθρωποι καταλάβουν τι κάνουν στα ζώα : http://www.tierschutzbund.de/ferkelprotest.html

Παρακαλείσθε να υποστηρίξετε αυτή την online επιστολή διαμαρτυρίας με την υπογραφή σας:
http://www.ferkelprotest.de/












7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΕ ΖΩΑ, ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟ 2008. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΣΤΡΟ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Το 1995 πήγα στη Γερμανία με τα τρία σκυλιά μου, 2 επανιέλ και ένα Αφγανό νέο, και το γάτο μου. Νοίκιασα σπίτι με αυλή- καθόλου εύκολο με τόσα ζώα και σε δύο μέρες ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ και άρχισα να πληρώνω Δημοτικά τέλη για τα σκυλιά και τη τηλεόρασή μου. Όταν μια μέρα ο Αφγανός τόσκασε γιατί βρήκε τη πόρτα ανοιχτή, πήρα τηλεφωνο το Δήμο και μου είπε πως αν βρεθεί το σκυλί στη περιοχή του θα μου επιστραφεί.Αλλά ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΕΥΘΑΝΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΩ. Ζήτησα να ειδοποιηθούν οι γειτονικοί Δήμοι και μου απάντησαν ευγενικά ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. Ευτυχώς τον βρήκα λιγες ώρες μετά.

Ο γατος μου έφυγε μια μέρα απο την αυλή για εξερεύνηση. Τον έχασα, τρελλάθηκα, μου είπαν ότι αν δεν τον ξέρουν θα τον πυροβολήσουν και ξεσήκωσα τη γειτονιά. Ευτυχώς μετα λίγες ώρες τον βρήκα και μέχρι να φύγουμε απο Γερμανία τον καταβασάνισα για να είμαι σίγουρη κι εγώ κι αυτός.
Τα μόνα αδέσποτα που είδα στη Γερμανία τότέ ήταν δύο γατάκια πανέμορφα που τους είχαν βάλει ενα σπιτάκι σε ένα πάρκο, τα τάϊζαν αλλά κανένας δεν τα έπαιρνε σπίτι του. Κι όταν ρώτησα πως βρέθηκαν εκεί μου είπαν πως ήταν μιας κυρίας που πέθανε. Όμως κανείς δεν τα ήθελε σπίτι του.

ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! Καλύτερα στην Ελλάδα αδέσποτο παρά στη Γερμανία ξεστρατισμένο και χαμένο.

Αννα Γερολύμπου

Ανώνυμος είπε...

στη γερμανια κυρια γερολυμου δεν υπαρχουν αδεσποτα πουθενα γιατι τα μαζεουν αμεσως , για να μην ενοχλουν κανεναν...
αν εμεναν στο δρομο σα τα δικα μας θα ειχαμε τριπλασιες κακοποιησεις και βασανισμους απο την ελλαδιτσα, γιατι εχουν πιο αγρια ενστικτα και ειναι πιο βαρβαροι απο τους ελληναρες
οσα λαθη κι αν κανουν οι ελληνες , οσο κι αν ανενημερωτοι κι αν ειναι , οσο αξεστοι στα χωρια , δεν φτανουν τους γερμανους που εχουν ενα πολιτισμο ψευτικο, επιφανιακο
οι ελληνες εχουν περισσοτερο φιλοτιμο και συμπονοια και αν ειχαν ενημερωθει σωστα απο το κρατος χρονια τωρα ,θα ηταν οι καλυτεροι φιλοζωοι στ0ν κοσμο

μαριλενα μ.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε καταλάβει ότι στη Γερμανία έχουν την ευθανασία αδέσποτων ψωμοτύρι; Δεν το έχουν κρύψει ποτέ. Μετά τα Χριστουγεννα, το Βερολίνο γέμισε αδέσποτα, τα μαζεψαν αμέσως για να καθαρίσουν οι δρόμοι και τα πάρκα. Όταν ζευγάρι Ελλήνων , φίλοι μας, αναζήτησαν μετά από τρεις μερες δύο σκυλάκια , που τάισαν για λίγο στο δρόμο τους, να τα δουν στο καταφύγιο, να τα πάνε μια βόλτα, να δουν που θα μπορούσαν να τα δώσουν, ξέρετε τι τους είπαν οι αρμόδιοι Γερμανοί εκεί ; "Τώρα πάνε αυτά... Δεν χωραγανε όλα στο καταφύγιο και δεν υπάρχουν χρήματα να τα συντηρούμε. Αργήσατε." Φύγανε κλαίγοντας που άργησαν ίσως μία μέρα... Δεν μπορούσαν να τα κρατύησουν ούτε τρεις μέρες μήπως τα πάρει κάποιος ; Ήταν ... γεμάτο το καταφύγιο.
Έχουμε και άλλες σκληρότερες ιστορίες που μας έχουν διηγηθεί.

Πέτρος-Λένα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΒΛΕΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τα μόνα αδέσποτα που είδα στη Γερμανία τότέ ήταν δύο γατάκια πανέμορφα που τους είχαν βάλει ενα σπιτάκι σε ένα πάρκο, τα τάϊζαν αλλά κανένας δεν τα έπαιρνε σπίτι του. Κι όταν ρώτησα πως βρέθηκαν εκεί μου είπαν πως ήταν μιας κυρίας που πέθανε. Όμως κανείς δεν τα ήθελε σπίτι του.

ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! Καλύτερα στην Ελλάδα αδέσποτο παρά στη Γερμανία ξεστρατισμένο και χαμένο.


ΤΙ μας λες Γερολύμπου;Σοβαρά;;Ενώ στην Ελλάδα θα σκοτώνονταν ποιός να τα πρωτοταισει και ποιός να τα πρωτοπάρει σπίτι του ε;Εσένα τότε γιατί είναι γεμάτο το κολαστήριο σου και δεν τα αμολάς έξω στους δρόμους τους ελληνικούς αφού είναι τόσο ωραία;;;
Βρε δε πας να πνιγείς κολημένη σκατόγρια με τα παραμύθι σου οτι πυροβολούν τις γάτες;Αν τις πυροβολουν γιατι τις άλλες τις τάιζαν και δεν τις σκοτωναν;Δε βαρέθηκες τα ψέμματα σου;Είσαι και κοντά στο να συναντήσεις τον δημιουργό σου,δεν ντρέπεσαι;

Ανώνυμος είπε...

ο τελευταίος ανώνυμος είναι για τα μπάζα και φαίνεται από τον τρόπο του και τη διάλεκτοτου οτι είναι ανάγωγος και σκ...
παραμυθιάζεται και πάει να παραμυθιάσει κι εμάς που έχουμε παει στη γερμανία και τα έχουμε ζήσει απο κοντά.
ας πάει ο ασχετούλης να ζήσει για κανα χρονο εκεί να επισκεφτεί τα καταφύγια των ζωων , να δει πω΄ς τα σκοτώνουν στο πι και φι και μετά να μας πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες .
δεν τη ξέρω την κυρία αλλά όσοι μαζεύουν ζώα και τα ταίζουν είτε στη γειτονιά τους είτε σε καταφύγια και μάλιστα χωρίςε βοήθεια είναι προτιμότεροι από αυτούς που τα παίρνουν από παντού, τα τσεπώνουν και συντη΄ρούν κολαστηρια εδώ ή έξω.
αντε πια σιχαμενοι φιλοζωοι που βρωμίζετε τις προσπάθειές μας

Πάνος