Σελίδες

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

σκυλάκια ζητούν προστασία για το χειμώνα

Ηλικιωμένα και μικρά σκυλάκια χρειάζονται φιλοξενία για τα κρύα του χειμώνα

Η ζωή στο καταφύγιο για τα ηλικιωμένα σκυλάκια δεν είναι εύκολη... Χρειάζονται ηρεμία και κυρίως προστασία από το κρύο του Χειμώνα! Ζητάμε μια ζεστή γωνίτσα για τα ηλικιωμένα σκυλάκια μας. Ιδανικά μια μόνιμη θέση σε ένα σπίτι ώστε να ζήσουν ευτυχισμένα όλο το υπόλοιπο της ζωής τους. Αν όμως δεν μπορείτε να τα υιοθετήσετε, σκεφτείτε μήπως μπορείτε να ...





τους προσφέρετε τουλάχιστον προστασία από το κρύο φιλοξενώντας τα μέχρι να τελειώσει ο Χειμώνας.
Επίσης το κρύο δεν αρέσει ούτε στα νεαρότερα ζωάκια! Αν μπορείτε να τους χαρίσετε παλιές κουβέρτες (ή ακόμα και ρούχα που κάνουν για τα κρεβάτια μικρών σκυλιών και για τα γατάκια) θα το εκτιμούσαν πολύ!
Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr


Γιαγιά Duck
Η Γιαγιά Duck βρέθηκε πρόσφατα στο δρόμο στα Καλύβια. Είναι μεγάλη σε ηλικία, περίπου 9-10 χρονών και μόνο 9 κιλά. Έχει κάποια σπασμένα δοντάκια και είναι τυφλή από το ένα μάτι...



Οι εξετάσεις της είναι αρνητικές για ερλίχια και καλαζάρ, που σημαίνει ότι μάλλον ζούσε σε σπίτι μέχρι πρόσφατα και δεν έχει μεγαλώσει όλα αυτά τα χρόνια στο δρόμο.

Είναι πολύ τρυφερή με τους ανθρώπους, πολύ καλή με τα άλλα σκυλάκια και με τα ήρεμα γατάκια. Μόνο την ώρα του φαγητού της δεν θέλει άλλα ζώα κοντά της, αλλά σιγά σιγά μαθαίνει να μοιράζεται.

Είναι πολύ καλή μέσα στο σπίτι, δεν λερώνει και δεν κλαίει όταν μένει μόνη της, ένα τέλειο σκυλάκι για συντροφιά!



Ζουζού
Η Ζουζού ζούσε με τη φίλη της τη Τζίνα στην Αθήνα, συντροφιά με έναν άστεγο άντρα τον οποίον βοηθούσαν κάποιες κυρίες. Ήρθε όμως η στιγμή που τα σκυλάκια ήταν πια πολύ μεγάλα σε ηλικία για να ζουν στο δρόμο και έτσι πριν 2 χρόνια μια φίλη μας παρακάλεσε να τα πάρουμε στο καταφύγιο. Η Ζουζού είναι πλέον 11 χρονών και δεν έχει προσφερθεί κανένας να την πάρει κοντά του σε σπίτι, ενώ στην πραγματικότητα τα ηλικιωμένα σκυλάκια χρειάζονται τη ζεστασιά ενός σπιτιού ίσως περισσότερο και από τα νεότερα...



Η Ζουζού είναι μικρόσωμη, είναι πολύ καλή με τους ανθρώπους και δεν πειράζει τα άλλα σκυλιά. Θέλει μόνο προσοχή την ώρα που τρώει γιατί είναι κτητική με το φαγητό της όταν έχει άλλα ζώα κοντά της. Με τους ανθρώπους δεν έχει πρόβλημα, μας αφήνει άνετα να πλησιάζουμε όταν τρώει. Είναι πολύ τρυφερή και θα ήταν ιδανική παρέα για έναν άνθρωπο μεγάλης ηλικίας. Δεν χρειάζεται μεγάλες βόλτες, δεν κάνει φασαρία, δεν κάνει ζημιές και είναι πολύ καλή μέσα στο σπίτι!



Παππούλης Brownie

Ο Παππούλης Brownie είναι ένας γλυκύτατος σκυλάκος περίπου 10 χρονών που βρέθηκε παρατημένος στο δρόμο.


 Έχει καταπληκτικό χαρακτήρα, λατρεύει τους ανθρώπους και είναι πολύ τρυφερός. Τα πάει πολύ καλά με τα θηλυκά σκυλιά, είναι ένας gentleman! Επίσης του αρέσουν πολύ το χτένισμα και τα χάδια, κάνει σαν μεγάλο μωρό.

Δυστυχώς έπαθε οστεοσάρκωμα στο πόδι και αναγκαστήκαμε να το αφαιρέσουμε για να μην κάνει μετάσταση στα πνευμόνια.


Άρτσυ

Αυτός ο κούκλος είναι ο Άρτσυ και είναι παππούλης, περίπου 10 χρονών. Τον χτύπησε αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια μας και τον εγκατέλειψε... Είναι πάρα πολύ καλός με τα άλλα σκυλιά, αρσενικά και θηλυκά. Επίσης είναι πολύ καλός με τις γάτες!



Ψάξαμε μήπως τον είχε χάσει κάποιος αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι καθαρόαιμο πόιντερ και παρατήθηκε πιθανότατα από κυνηγό γιατί βρέθηκε λίγο πριν τελειώσει η εποχή του κυνηγιού. Είναι τρυφερός και γλυκύτατος σκυλάκος και ψάχνει μια οικογένεια να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.




Σε όλα τα σκυλάκια αξίζει ένα σπίτι για τα γεράματά τους!

Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Τηλ: 698 2977330
E-mail: huppydogs@yahoo.gr
-- http://www.fazoo.gr/





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: