Σελίδες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

SOS για τη Ρόζα και τα μωρά της στη Μαγούλα

Πρέπει να βοηθήσουμε τη σκυλίτσα και τα μικρά της


Σκυλίτσα αποστεωμένη από την ασιτία , με τα μικρά της, έχουν βρει καταφύγιο σε οικοδομή στη Μαγούλα και ουδείς από τη γειτονιά ασχολείται, εκτός από την κοπέλα που στέλνει SOS για βοήθεια...



Η Ρόζα όπως την έχουν ονομάσει οι εργάτες στην οικοδομή που έχει βρει προσωρινά καταφύγιο, είναι αδέσποτη σκυλίτσα, που, όπως θα δείτε στις φωτο, έχουν μείνει μόνο τα κόκκαλά της πλέον!!!! από την ασιτία. Της φέρνουν ψωμί και κόκκαλα, αλλά αυτά δεν την χορταίνουν (περίεργο, ε;;;;) και φυσικά, δεν έχει γάλα για τα μωρά της. Τα μωρά της ήταν 10 αλλά έμειναν 8 και φαίνονται να είναι 1 μήνα. Σε λίγο, που θα δυναμώσουν, θα αρχίσουν να πηγαίνουν και πιο πέρα από τη "φωλίτσα" τους, και εκεί δίπλα ακριβώς, βρίσκεται η Λεωφόρος που περνάνε τα τεράστια φορτηγά γνωστής τσιμεντοβιομηχανίας!
Το μέλλον των μωρών αυτών είναι σίγουρο και δυστυχώς, καθόλου καλό!!!!
Οσο για τη μανούλα, είναι εξαιρετικά φιλική, εξαιρετική μητέρα που κάθεται να την θηλάσουν τα θηριάκια της, χωρίς να παραπονιέται, παρόλο που δεν έχει γάλα.
Αν δοθούν τα μωρά, θα αναλάβω εγώ τη στείρωση της μανούλας.

Χρειάζονται βοήθεια, είναι κρίμα πια, να χάνονται έτσι ζώα, τόσο στην άσφαλτο, όσο και από τους απαράδεκτους "ανθρώπους" που ζουν εδώ στην περιοχή και ήδη έχουν δείξει τις διαθέσεις τους, στα δικά μου -δυστυχώς- ζώα.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ παντού και έστω και ένα να αναλάβει κάποιος, ας ζήσει τουλάχιστον αυτό το μωρό.

Η μαμά μοιάζει με λυκοσκυλάκι, αλλά .... "πέρασε από κει".
Τα μωρά είναι διαφόρων .... χρωμάτων και για όλα τα γούστα!!!

Οσοι πιστοί προσέλθετε, στο 6974063270 ή email friendsforalife@yahoo.gr

strayshelp

Δεν υπάρχουν σχόλια: