Σελίδες

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Μικρή χελωνίτσα ανάγκασε αεροπλάνο να επιστρέψει στην πύλη

Ατλάντα. Μικροσκοποική χελωνίτσα σε κλουβί προκάλεσε αεροσκάφος της Air Tran να επιστρέψει στην πύλη. Συγκεκριμένα, το πλήρωμα που αντιλήφθηκε κατά την απογείωση ένα 10χρονο κοριτσάκι και τις αδελφές του με τη χελωνίτσα , τους είπε ότι δεν μπορούσαν να τη μεταφέρουν μαζί τους, λόγω...



του ότι είναι τακτική της εταιρίας να μην μεταφέρονται ζώα στην καμπίνα του αεροσκάφους με τους επιβάτες για λόγους υγιεινής και ασφαλείας. Οι αδελφές της μικρής πέταξαν το κλουβί με τη χελωνίτσα στο καλάθι των σκουπιδιών, για να μην τις κατεβάσουν από το αεροπλάνο, και επέστρεψαν στις θέσεις τους κλαίγοντας.
Παρά το γεγονός ότι τα κορίτσια πίστεψαν πως η χελώνα εξαφανίστηκε με τα σκουπίδια, δύο ημέρες αργότερα η μικρή Carley Helm ξανασυναντήθηκε με τη χελώνα της.
Ιδού τι έγινε : Η μικρή τα εξιστόρησε στον πατέρα της και εκείνος προσπάθησε να διαπραγματευτεί το θέμα με την αεροπορική εταιρία, αλλά μάταια… Έψαξαν και στα σκουπίδια , αλλά δεν βρήκαν τη χελώνα.
Ένας ελεγκτής της πτήσης τελικά έσωσε τη χελώνα, καθώς την ανακάλυψε αργότερα στα σκουπίδια και στη συνέχεια την πήρε ένας άλλος υπάλληλος της Air Tran στο σπίτι του για τον μικρό γιό του.
Η εταιρία βέβαια τον ενημέρωσε ότι οι ιδιοκτήτες της την ήθελαν πίσω και έτσι η χελώνα επέστρεψε , μετά από αυτή την περιπέτεια, στα κορίτσια.
Η μητέρα τους ωστόσο ανέφερε το γεγονός στην οργάνωση PETA, η οποία απέστειλε μια συστατική επιστολή για το θέμα αυτό στη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία.

http://finance.yahoo.com/news




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: