Σελίδες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Τα κατοικίδια μας τρώνε ... άλλα κατοικίδια ;





"...τα κολάρα κι οι ταυτότητες αλέθονται μαζί..."




Τί περιέχουν αλήθεια οι τροφές σκύλων και γατών ;

Εικόνες και συνεντεύξεις ΣΟΚ...


 ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
"Απο οσο ειδα σε βιντεο στο you tube (αν βαλετε την λεξη rendering θα τα δειτε κι εσεις), τα ζωα στο Los Angeles στελνονται σε εργοστασια επεξεργασιας νεκρων ζωων και επειδη νομοι δεν υπαρχουν να καθοριζουν τι ειδους πρωτεινες μπαινουν μεσα στις τροφες ζωων, θεωρουνται κι αυτα πρωτεινες...

Εχει μια συνεντευξη με εναν διευθυντη ενος φορεα που δεν θυμαμαι που λεει οτι θεωρουνται κι αυτα πρωτεινες μαζι με ποδια κοτοπουλου και τσοφλια αυγων πχ. Κατοπιν δειχνει τη διαδικασια ( φρικη ακομα το θυμομαστε!!) και μετατρεπονται σε "by products" που πανε σε κονσερβες οπως iams , eukanuba και σε ενα ειδος πολτου το "tallow" που μπανει σε κηρομπογιες, μαλακτικα , κραγιον και αλλα, μαλιστα ελεγε οτι και τα κολαρα κα οι ταυτοτητες αλεθονται μαζι. Καντε μια ερευνα και θα τα βρειτε τα βιντεο. Εμεις παθαμε ενα σοκ οταν τα ειδαμε και απο τοτε συμβουλευουμε ολους τους γατογονιους να δινουν βιολογικες τροφες χωρις πειραματα στις γατες τους η βιγκαν τροφες οσοι ειναι χορτοφαγοι( κι ας μας λενε διαφορα). Δεν νομιζω οτι η γατα ειναι στη διατροφικη αλυσιδα της γατας. Ελεγε στα βιντεο οτι 200 τοννοι ευθανατισμενων ζωων πανε σε τετοια εργοστασια καθε χρονο.

Αναρωτηθειτε για τις τροφες χαμηλης ποιοτητας. Το προβλημα πηγαζει απο τα λεγομενα "kill sanctuairies" καταφύγια ζωων που εφαρμόζουν την ευθανασία σε αντιθεση με τα" no - kill", ειλικρινα νομιζω οτι δινονται λιγες ευκαιριες στα ζωα σε τετοια καταφυγια, θα μπορουσαν να κανουν πολύ περισσοτερες προσπαθειες για σωστες υιοθεσίες".

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...

Αρθρο: τι υπάρχει μέσα στις τροφές των κατοικίδιων
http://www.bornfreeusa.org/facts.php?more=1&p=359


Video:

http://www.youtube.com/watch?v=NHadGUXCf7I



http://www.youtube.com/watch?v=dkyBv2wA8tU



Συνεντευξη:
http://www.youtube.com/watch?v=n4nZKP-h-Bk&feature=related




ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκη, emelubm

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ KAI NA MAΘAINOYME. ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ EUCANUBA...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ !!!!!

ΚΟΡΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα. Μπράβο στη ΓατοΟμάδα που τα βρήκε και σας τα έστειλε

Μαριλένα Μ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ακούω χρόνια τώρα ότι οι σκυλοτροφές και οι γατοτροφές προέρχονται από άλλα ζώα και κυρίως από σκύλους και γάτες... Δεν ήθελα να το πιστέψω , αλλά η βιομχανία εκμετάλλευσης των ζώων σε όλα τα επίπεδα κυριαρχεί στη σημερινή καταναλωτική κοινωνία. Είναι ντροπή μας πολλά πράγματα που γίνονται. Και είναι απαράδεκτα και τα κράτη που συναινούν σε αυτές τις διαδικασίες. Είναι ντροπή και όλα αυτά που γράφετε για φιλόζωους που στέλνουν τα αδέσποτα έξω, χωρίς ευθύνη, χωρίς έλεγχο , χωρίς να αποδίδουν στοιχεία και δεδομένα για την ασφάλεια τους. Τι κάνει το κράτος για τα αδέσποτα και την τύχη τους και την προστασία τους ή τον περιορισμό τους με κανονισμούς και βοήθεια των φιλόζωων; Τί κάνει το κράτος για τον έλεγχο της φιλοζωικής ασυδοσίας και εκμετάλλευσης αυτής της κακής κατάστασης ; Τί κάνουν τα φιλοζωικά σωματεία για να αλλάξουν την κατάσταση; Ποτέ δεν βοήθησαν όταν τα χρειαστήκαμε όλοι.

Κατερίνα Μαυροπούλου
ιδιωτική υπάλληλος
κάτοικος Αμπελοκήπων

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ; ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ...) ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ . ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

Δ.Δ.Δ.