Σελίδες

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Τα αδέσποτα που βρήκαν σπίτι στο εξωτερικό

Για κάποια αδέσποτα ζώα που βρήκαν σπίτι στο εξωτερικό, μας ενημερώνει αναγνώστρια . Μας τα έστειλε και φυσικά τα δημοσιεύουμε, διευκρινίζοντας και πάλι ότι δεν αρνούμαστε και δεν αμφισβητούμε την ασφαλή και επίσημη διαδικασία υιοθεσίας αδέσποτων κατοικίδιων σε οποιαδήποτε χώρα. Διερευνούμε την περίπτωση των υπόλοιπων ζώων που αποστέλλονται και δεν υιοθετούνται. Επίσης, θέση μας είναι ότι πρέπει να υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός και επίσημα στοιχεία για τα αδέσποτα ζώα που φεύγουν από την Ελλάδα και την κατάληξη τους.

Τα αδέσποτα που βρήκαν σπίτι στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα links που μας έστειλαν :

http://www.stray.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=50&Itemid=187


Εδώ που οι άνθρωποι πάνε οι ίδιοι και τα παραδίδουν:
http://www.kazshelter.org/news.htm


ή ακόμα και reunion:



Αλλη περίπτωση υιοθεσίας εδώ:
http://www.strayshelp.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3090:-paula-&catid=51:articles&Itemid=72

Η τα αναπηρα που έγιναν διασημα Θελμα και Λουις
(στην περίπτωση αυτή έχουμε ρωτήσει πού βρίσκονται αυτά τα δύο ζώα , αλλά δεν πήραμε απάντηση):

http://friendsofanimals-nf.com/blog/2009/11/30/thelma-louis-an-inspiring-story-interview-with-eleni-pele/

 

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι αποδεικνύουν αυτές οι φωτογραφίες; Πόσα σκυλιά έστειλαν και ποσα βρήκαν σπίτι; Καλά λέτε ότι κανείς δεν αμφισβητεί κάποιες από τις υιοθεσίες. Αλλά τι γίνεται όταν το ζώο δεν βρίσκει σπίτι; Τι γίνεται το ζώο όταν το επιστρέψει η οικογένεια μετά από ένα ή δύο ή τρια χρόνια πίσω;
Πόσα ζώα έχουν στείλει και πόσα έχουν βρει σπίτι; Και αφού οι Γερμανοί στέλνουν τόσες δωρεές γιατί κλαίγονται και ζητιανεύουν και από εμάς;
Μπορούν να μας δώσουν την λίστα των microchip από τα ζώα που έχουν δηλώσει στου κτηνιάτρους και στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο; Γιατί για να φύγει ένα ζώο θέλει τσιπάκι. Έχουν δηλώσει την αλλάγη της διεύθυνσης; Ή έχει ο ΠΚΣ όλες τις καταχωρήσεις των οικογενειών στην Γερμανία. Όλοι οι σύλλογοι ισχυρίζονται ότι νόμιμα εξάγουν τα ζώα. Πόσα ζώα έχουν στείλει και πόσα έχουν βρει σπίτι δεν μας λένε.
Γιατί μόνο μερικά μας έδειξαν.
Μπήκαμε στις σελίδες που μας δώσατε τις προηγούμενες ημέρες και είδαμε ότι και ο συγκεκριμένος σύλλογος και άλλοι (από όλες τις περιοχές της Ελλάδας) έχουν αγγελίες με εκατοντάδες ζώα από την Ελλάδα. Και μάλιστα με τιμές μέχρι και 350 ΕΥΡΩ.
Έχετε δίκιο σε αυτό το blog και ρωτάτε.
Μόνο λίγες ενδεικτικές φωτογραφίες μας έδειξαν. Τίποτα πάρα πάνω.
Όταν θα δούμε όλα τα δηλωμένα ζώα σε οικογένειες τότε θα πιστέψουμε.
Όπως βλέπουμε όμως πολλά χρόνια γίνεται αυτή η δουλειά.
Και αν τα καταφύγια στην Γερμανία είναι γεμάτα, γιατί φέρνουν ζώα από την Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο προηγούμενος αναγνώστης. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα είναι νόμιμα αν δεν μας που πόσα αδέσποτα έφυγαν για το εξωτερικό. Και ας μην ξεχνάμε ότι το σωματείο που έστειλε τις φωτογραφίες των ευτυχισμένων ζώων στην Γερμανία εμπλέκεται στον θάνατο των ζώων στην Ανκόνα που ταξίδευαν μαζικά φέτος το καλοκαίρι. Έτσι τα στέλνουν; Αυτός είναι ο νόμιμος τρόπος; Είχε άδεια το φορτηγό; Είχαν άδεια να στείλουν τα ζώα; Αλλά και σε προηγούμενη περίπτωση στην Ανκόνα πριν μερικά χρονιά πάλι ήταν πολλά σωματεία εμπλεκόμενα. Και μέσα σε αυτά και το σωματείο που ισχυρίζεται ότι όλα τα ζώα του βρίσκουν ένα σπίτι στην Γερμανία.
Περιέργα πράγματα μας λένε. Αλλά ποτέ δεν μας λένε πόσα ζώα έχουν στείλει και που είναι αυτά τα ζώα.
Αν δεν έχουν κάτι να κρύψουν, γιατί δεν δίνουν αυτά τα στοιχεία;
Ένας αναγνώστης με πολλές ερωτήσεις.

Σ.Λαμπ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ; ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ. ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΑΤΕ. ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΦΛΕΒΕΣ.

ΓΑΤΟΣ ΣΚΥΛΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ
ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ

Ανώνυμος είπε...

να σας θυμίσουμε αυτά;

1) DVT . Εργασία του Κτηνιατρικού Συλλόγου για την καλή μεταχείριση των ζώων
Θέμα : Σκύλοι που εισάγονται στη Γερμανία από τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη


http://www.tierschutz-tvt.de/merkblatt113.pdf

Μελέτη που εκπονήθηκε από ομάδα εργασίας τον Ιανουάριο του 2009

Τα σκυλιά μπαίνουν στη χώρα μας μέσω εμπορίου, υπό το πρόσχημα της προστασίας των ζώων; --
Αρ. φύλλου 113
Εκπονήθηκε από ομάδα εργασίας ( Δρ Sylvia Heesen
Δρ Burkhard Wendland) - τον Ιανουάριο 2009
«Οι οργανώσεις προστασίας των ζώων και των επιμέρους φορέων προστασίας των ζώων εμπλέκονται όλο και περισσότερο
για τη διάσωση των λεγόμενων «σκύλων των δρόμων» (αδέσποτων) από τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη. Δικαιώματα των ζώων (;)
Η διαδικασία αφορά στα σκυλιά του δρόμου και οργανώνεται η μεταφορά τους προς τη Γερμανία, προκειμένου να μπουν
στα καταφύγια, μέσω της ενθάρρυνσης και διαφήμισης για υιοθεσία σε σπίτια …Ειδικά στο απασχολημένος τουριστικές περιοχές της νότιας Ευρώπης (π.χ. Ισπανία, Ελλάδα) η μεταφορά των σκύλων συχνά αναπτύσσεται στα τοπικά αεροδρόμια («νονοί πτήσεων») και όλα είναι οργανωμένα. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες δεν τηρούν τους κανονισμούς και αφήνουν ελευθερία για τη μεταφορά των σκύλων . Η αύξηση του αριθμού των σκύλων που τακτικά έρχονται στη Γερμανία από τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη , γίνεται
με το πρόσχημα της πράξης για την καλή διαβίωση των ζώων.
Είναι αδιάφορο κατά τη γνώμη της DVT, για το φιλοζωικό που κάνει την προμήθεια ζώων από την αρχική χώρα, αν υπάρχει εγχώρια ζήτηση σκύλων εκεί που τα στέλνει, αν πάνε δηλαδή σε ιδιωτικές κατοικίες για να φιλοξενηθούν….»


2)Γύρω στα 500.000 σκυλιά μπαίνουν κάθε χρόνο στη Γερμανία από τη Νότια Ευρώπη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γερμανικού Οργανισμού Καλής Μεταχείρισης των Ζώων .
Σε χώρες που αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς , όπως η Ισπανία , η Ιταλία και η Ελλάδα, υπάρχουν πολλά προβλήματα με τα αδέσποτα...

http://www.bild.de/BILD/ratgeber/haustier/2009/06/hunde-aus-dem-ausland/vermittlung-krankheiten-ansprechpartner.html



3)Κερδοσκοπία και παράνομη διακίνηση ζώων στη Γερμανία από τη Νότια Ευρώπη

του Gabriele Hilbig ,
μέλους της ΙΖΤ, προέδρου της "SPCA φίλοι της γάτας "

http://www.tierschutz-schattenseiten.com/index.php/das-geschaeft-mit-den-auslandstieren-boomt

Για παραβίαση του Κοινοτικού Κανονισμού 998/2003, σε συνδυασμό με την οδηγία RL 92/65EWG του Συμβουλίου, της 13ης Ιουλίου 1992, κάνει λόγο γερμανικό δημοσίευμα του 2008, αναφερόμενο σε εμπορική διακίνηση ζώων προς τη χώρα τους από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Λέει ότι, η συγκεκριμένη αποστολή κατοικίδιων , τα οποία μπορεί και να έχουν εμβολιαστεί στο εξωτερικό, δεν έχει έξοδα και κόστος μεταφοράς , λόγω χορηγίας του φιλοζωικού οργανισμού και «αναγκαστικής δωρεάς», ενώ η τιμή για την εισαγωγή ανά κατοικίδιο είναι κατά μέσο όρο 200 ευρώ , για να είναι ακόμη πιο ακριβό. Αυτό σημαίνει ετήσιο εισόδημα 240.000 ευρώ.
Σε πολλές περιπτώσεις δε, τα έξοδα μεταφοράς χρηματοδοτούνται ακόμη και μέσω των δωρεών των απλών ζωόφιλων πολιτών που βοηθούν. Ας αναλογιστεί λοιπόν κανείς τους ισχυρισμούς των οργανισμών των δικαιωμάτων των ζώων, ότι διασώζονται 3.000 ζώα ετησίως με αυτό τον τρόπο, οπότε το ποσό φθάνει αισίως τα 660.000 ευρώ ετησίως. Ακόμη και τα έξοδα της βενζίνης να αφαιρεθούν, το ποσό δεν είναι ευκαταφρόνητο. Υπάρχουν σε αυτή την επιχείρηση «άνεργοι» που κάνουν ταξίδια στη Νότια Ευρώπη , σε τακτά χρονικά διαστήματα , προκειμένου να κλείσουν τις εν λόγω συμβάσεις για κάποιες εκατοντάδες ζώα. Αυτοί παίρνουν μέρος στην «επιχείρηση» γιατί είναι αρκετά κερδοφόρος. Εξαρτάται ενίοτε από τα ζώα που φέρνουν και από τις διασταυρώσεις τους, οπότε η τιμή τους μπορεί να πάει και στα 300 ή 400 ευρώ το κάθε ζώο.
Τα ζώα αντιμετωπίζονται ως εμπορεύματα , σε πολλές περιπτώσεις χωρών που τα στέλνουν, ενώ στις μεταφορές δεν τηρούνται οι κανονισμοί. Τα ζώα παραμένουν νηστικά, χωρίς νερό, χωρίς αερισμό.

Χρόνια Καλά !

Μάνια Κ.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια υπενθίμισης :

4)H Γερμανική ζωοφιλική οργάνωση ΕΤΝ
και η ...πολυσχιδής δράση της

Η ΕΤΝ είναι μια γερμανική οργάνωση με πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία επισκέφθηκε την Ελλάδα με τα δώρα της για τα αδέσποτα τον εφετινό Ιανουάριο. Ήλθε στην Αλεξανδρούπολη και το Διδυμότειχο με τροφές και στειρώσεις για τα ελληνικά αδέσποτα.

Ποιά είναι η ΕΤΝ;


http://tierwelt-im-schatten.de/prominentetierfreunde/etn.html






5)Απαίτηση για αυστηρότερες ποινές στην κακοποίηση των ζώων

Καταγράφεται τρομερή κακοποίηση ζώων στην Ολλανδία

Η έκκληση - απαίτηση απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία της Ολλανδίας , αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο και ζητούνται υπογραφές από ζωόφιλους.

http://www.thepetitionsite.com/1/we-demand-stricter-penalties-against-animal-abuse-in-the-netherlands




6)Έρευνα για τις αποστολές αδέσποτων ζώων από την Ισπανία στη Γερμανία

*Τα κατοικίδια ζώα μεταφέρονται από τη Νότια Ευρώπη προς την Κεντρική και οι μεταφορές είναι παράνομες , απάνθρωπες και σκληρές για τα ζώα. Η επωδός και η δικαιολογία είναι γνωστή: «Πρέπει να σώσουμε τα ζώα και να πάνε κάπου καλύτερα από εδώ».

*«Αυτό που με σοκάρισε είναι τα μεγάλα φορτία με ζώα στριμωγμένα όλα μαζί εν μέσω άθλιων μεταφορών , με ζέστη, ασφυξία , έλλειψη αερισμού, δαγκωμένα…»

*Δεν θα πρέπει να σκέφτονται οι άνθρωποι στη Νότια Ευρώπη ότι σώζονται τα ζώα , μόνο και μόνο επειδή μεταφέρονται σε φορτηγά με τίτλο «Βόρεια Ευρώπη». Όσα επιβιώνουν από την αισχρή ταλαιπωρία , παραμένουν χρόνια στην απομόνωση των γερμανικών καταφυγίων . Ούτε η Γερμανία ούτε άλλη χώρα είναι παράδεισος για τα ζώα των χωρών που τα εξάγουν όπως είναι η Ισπανία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Πολωνία κ.λπ.

Mo Swatek
PRO-GALGO INTERNATIONAL
http://www.pro-galgo.com/

http://www.tierschutz-schattenseiten.com/index.php/nicht-ueberall-wo-tierschutz-draufsteht-ist-tierschutz-drin

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Η έρευνα του απέδειξε ότι υπάρχουν πολλά ζωοφιλικά σωματεία που στέλνουν τα ζώα τους σε ξένες χώρες , μόνο αν κερδίσουν αντάλλαγμα ή οικονομική ενίσχυση με τη μορφή μετοχικού κεφαλαίου ή εξαγορά.


7)Σκληρά πειράματα
σε σκύλους και γάτες
στο Κτηνιατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Ανόβερο
από παραγωγούς ζωοτροφών

Η Οργάνωση των Δικαιωμάτων των Ζώων διέρρευσε στη δημοσιότητα εικόνες, που καταγράφηκαν κρυφά, οι οποίες δείχνουν τα "λαγωνικά" που περιμένουν σε κυνοκομεία να πάρουν τα κατοικίδια για σκληρά πειράματα που διεξάγονται στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ανόβερο. Τα ζώα παραμένουν σε πολύ στενά κλουβιά , ενώ υπάρχουν εκκλήσεις για την απελευθέρωση τους...

http://www.myheimat.de/hannover-mitte/natur/tieraerztliche-hochschule-hannover-und-ihre-grausamen-tierversuche-an-hunden-d101312.html


Χρόνια Καλά !

Μάνια Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ... ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ...

Δ.Δ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Μανια αντε πληνε κοριτσακιμου κανα πιατο ,αυτα που γραφης ειναι μπουρδες
νομιζης οτι ειμαστε ασχετοι ,ξερουμε πολυ καλα γερμανικα και διαβαζουμε

Ανώνυμος είπε...

Είμαι καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας !
Πλένω καλά τα πιάτα μου...
Βλέπω και διαβάζω άριστα!
Έχω πολλούς φίλους στη Γερμανία, όπου και σπούδασα!
Καλύτερα να μάθετε πρώτα τα ελληνικά και να γράφετε σωστά τη γλώσσα σας και...
Φροντίζω τα ζώα μου και προσεύχομαι να μην πέσουν στα χέρια σας άλλα αδέσποτα.

Μάνια Κ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω καλα Μανια τα ελληνικα γιατι ειμαι η ιδια Γερμανιδα
στην χωραμου υπαρχη μεγαλη παιδεια σε οτι αφορα τα ζωα ,τη θελης να μας διδαξης ????οτι δεν εισαστε απο της χωρες που στεκεστε στην ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ
μην μιλατε ,στην χωρασας το ενα τεταρτο του πλυθησμου βλεπη τα ζωα σαν πλασματα του Θεου η υπολιποι σαν ΠΡΑΜΑ ,μην μιλας καθολου δεν σε περνη να μιλας για τους αλλους
ολες οι αναπτυγμενες χωρες σας εχουνε καταδικαση για την βαναυση συμπεριφορα των ζωων στην χωρασας

artemis είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΩΝ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΓΙΑΤΙ?
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ?
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω σε ποιούς 'εσείς" απευθύνεστε , αλλά βασικό μέλημα όλων και πίεση στο κράτος είναι να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος και να δουμε αν υπάρχουν κακοποιήσεις, να δούμε αν αυξάνονται τα αδέποστα και αν γίνοται όλα τα άλλα στα ζώα στην χώρα μας. Βασική αγωνία όλων των φιλόζωων είναι να σώζονται τα ζώα και να μην ταλαιπωρούνται έτσι ή αλλιώς. όλα τ άλλα είναι κουραφέξαλα και λόγια αντιπαράθεσης μεταξύ σας.

Ανώνυμος είπε...

Καλή είναι η προσπάθεια πίεσης του κράτους αλλά με την ενημέρωση του κόσμου τι γίνεται;
Δεν θα έπρεπε τα ζωοφιλικά σωματεία να ασχολούνται κυρίως και συγχρόνως με την ενημέρωση των Ελλήνων για την κακοποίηση, την στείρωση, την φόλα, ώστε να σταματήσουν επιτέλους όλα αυτά τα στυγερά γεγονότα που ακούμε εις βάρος των ζώων;
Γιατί και το κράτος να τροποποιήσει τον νόμο, τίποτε δεν θα διορθωθεί εφόσον δεν υπάρχουν υπάλληλοι που θα τον εφαρμόσουν, και οι έλληνες δεν είναι ενημερωμένοι για τα δικαιώματα των ζώων.
Σοφία

artemis είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αρτεμις,
δεν αναρωτήθηκες ποτέ γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί εθελοντές εκτός σωματείων,
που προσφέρουν περισσότερα από τα οργανωμένα σωματεία που νοιάζονται μόνο για τις εξαγωγές;
Κανένας εθελοντής δεν θέλει να γραφτεί σε ένα σωματείο.
Όλοι δουλεύουν και προσφέρουν μόνοι τους.
Και σταματήστε να πιπιλίζετε την καραμέλα της πολυθρόνας και του καναπέ.
Δεν είστε οι φιλόζωοι των σωματείων, οι μόνοι, που προσφέρουν στην ζωοφιλία και στην Ελλάδα.
Βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει.
Κοιτάξτε λίγο γύρω σας και πάψτε να φοράτε παρωπίδες.
Σοφία

artemis είπε...

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ?
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ?
ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Σε πρόσβαλλα;
Σώπα...
Εσείς τι κάνετε από τότε που άρχισαν να δημοσιεύονται άρθρα σε αυτό το μπλοκ;
Εσείς μας ξέρετε και αισχρολογείτε συνεχώς;
Όσο για τους ανεξάρτητους εθελοντές, που δεν θέλουν να ανήκουν σε σωματεία αλλά προσφέρουν περισσότερη δουλειά από ότι εσείς στα σωματεία,
αντε μπες στο facebook και δες.
Τόση πολλή εθελοντική εργασία που προσφέρουν αυτά τα νέα παιδιά, δεν πρόσφεραν ποτέ όλα τα φιλοζωικά σωματεία.
Και άμεση δουλειά, όχι κάτσε να το σκεφτούμαι αν μπορούμε...
Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Πεστα στην Μανταμ,μηπως γνωριζη τι γινετε σε μερικα φιλοζω.σωματεια ??παει η ευθανασια συννεφο

Ανώνυμος είπε...

Πάντοτε κολλημένοι στα 6 χρόνια πριν...
Ξεκολλήστε....
Διαβάστε και κάτι άλλο για να ενημερωθείτε.
Αν εχεις αποδείξεις για τις ευθανασίες καταθέστε τις στον εισαγγελέα.
Αμάν πια με τα τυποποιημένα παραμύθια σας.
Πείτε και κάτι άλλο.

artemis είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΟΙΟΣ Θ'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΦΙΑ?
ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ?
ΤΟ FACEBOOK?
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ SITE ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ?
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Άρτεμις,
Ή είσαι κολλημένη ή δεν κατανοείς αυτά που διαβάζεις.
Ή απλώς απαντάς μόνο για να φέρεις αντιρρήσεις χωρίς να καταλαβαίνεις τι λες;
Που έγραψα εγώ ότι οι εθελοντές στο facebook ενημερώνουν τα σχολεία.
Εγώ έγραψα ότι προσφέρουν περισσότερη δουλειά από ότι τα σωματεία.
Και εννοούσα φυσικά, τις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες τους όταν βρίσκουν ένα χτυπημένο ή εγκαταλελειμμένο αδέσποτο.
Και το σώζουν, και το πηγαίνουν στον κτηνίατρο, και πληρώνουν από την τσέπη τους, και το φροντίζουν, και βρίσκουν νέους γονείς για να το υιοθετήσουν.
Όλα εδώ στην Ελλάδα!!!!!…. όσο εσείς ασχολείστε με το εξωτερικό.
Δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία των σωματείων και γνωρίζετε πολύ καλά γιατί….
Δεν έχετε την αποκλειστικότητα της ζωοφιλίας στην Ελλάδα.
Πάψτε να κομπάζετε επιτέλους.
Αν όλα τα φιλοζωικά ενημέρωναν συνεχώς τα σχολεία και τα παιδιά, δεν θα υπήρχαν τόσες εγκαταλείψεις ή κακοποιήσεις.
Για πες μου Άρτεμις, πόσα φιλοζωικά ασχολούνται με την ενημέρωση στα σχολεία;
Ένα, δύο, τρία. Όχι περισσότερα.
Και σταματήστε ποια το παραμύθι της επαρχίας, με τις δακρύβρεχτες ιστορίες.
Κρατήστε τις για τους Γερμανούς.
Σε όλη την Ελλάδα συμβαίνουν διάφορα γεγονότα με ζώα και όχι μόνο με σκύλους.
Βγάζεις πολύ εύκολα συμπεράσματα. Σε ποιον αιώνα ζεις;
Σήμερα όλοι μπαίνουν στο διαδίκτυο και ενημερώνονται, δες τις στατιστικές.
Αυτό όμως δεν αποδεικνύει ότι είναι άνθρωποι του καναπέ.
Αντιθέτως εσένα βλέπω συνέχεια να απαντάς στα διάφορα μπλοκ, άρα εσύ είσαι του καναπέ και της πολυθρόνας.
Ξεκόλλα γιατί θα πάθουν τα μάτια σου, όχι μόνο γιατί κάθεσαι μπροστά από μία οθόνη, αλλά και γιατί γίνεσαι προσβλητική και επιθετική (φαίνεται από τα κεφαλαία γράμματα που γράφεις τις απαντήσεις σου), χωρίς να γνωρίζεις σε ποιον μιλάς.
Εγώ σε γνωρίζω, εσύ δεν κατάλαβες ακόμη ποιος είμαι;
Και κάτι άλλο. Μην διαμαρτυρηθείς για την απάντηση μου αν σε προσβάλλει. Όπως απαντάς…… σου απαντάνε.
Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Για πια σχολεια μιλας ρε ΒΟΥΡΛΟ,εδω στην Ελλαδα,προσφατα πηγαν καποιοι στην Πατρα σε Σχολειο και εκαναν μαθημα σε παιδια,μετα σχεδον απο ενα μηνα ,σκυλιτσα στο προαυλιο του σχολειου,κακοποιηθηκε απο μαθητες
στο τσακ γλυτωσε ,μεταφερθηκε αιμοφυρτη σε κτηνιατρειο ,και οχι μονο ,μετα τον βαρυ τραυματισμοτης κλειδωσαν το σχολειο ,λογο Σαββατου
γλυτωσε γιατι εθελοντες ζωιφιλοι ειδοποιησαν τα καναλια ,καιετσι ανοιξαν και το αμοιρο ζωο την γλυτωσε,και μην γραφης παλι μ...ς

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, η ενημέρωση της ζωοφιλίας στα σχολεία θέλει δρόμο και αγώνα και επιμονή για να τα εμπεδώσουν τα νέα παιδιά. Αναφέρετε ένα κακό περιστατικό σε σχολείο, που θα έγινε από έναδυο "κολόπαιδα" για "μαγγιά" και τί έγινε ; Σταματάμε εδώ ; Ξέρετε πόσα περιστατικά κακοποιήσεων σκύλων και γατών αναφέρει η ξένη ειδησεογραφία για νεαρούς και παιδιά και ειδικά στη Γερμανία και την Ολλανδία ; Για ψάξτε τα. Αλλά δεν βγάζουν το "χωνί". Επίσης, η Σοφία έχει δίκιο , γιατί στο Facebbok μπαίνουν πολλοί νέοι και από αυτούς ξεκινάνε τα επόμενα χρόνια για τη συμπεριφορά στα ζώα. Επίσης, στους τσιγγάνους και σε βοσκούς και σε κάποια χωριά της επαρχίας μπορούν να επεμβαίνουν τα σωματεία , μιας και το κράτος αγρόν αγοράζει. Μπορούν να βγάζουν και κανένα φυλάδιο και καμιά αφίσα , τόσες δωρεές έχουν . Και ξέρω από φίλο , κολλητό επιχειρηματία επαρχίας,που κάνει δωρεές σε 2 σωματεία. Και ξέρω ότι υπάρχουν ψρικτά παράπονα από φιλόζωους για κάποια σωματεία... Δεν καταγγέλονται όλα σε εισαγγελέα . Τα γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε ανθρώπους και μαρτυρίες. Τί να καταγγείλουμε στον εισαγγελέα; ότι σωματείο δεν έκανε τίποτα, παρά κορόιδευε και ενώ ερχόνουσαν χρήματα και πολλά είδη για τα σκυλιά , υπήρχε "κυρία" που τα πούλαγε ; Κι τα ζώα του καταφύγιου ήταν άθλια; Άντε τώρα ...

Γατούλης

artemis είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ.
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΩΣΤΗΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙΣ Ν'ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΙΛΟΖΩΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ 40 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?
ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΟΥ.
ΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΑΣ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ?
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ?
ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ψυχες που αναζητουν αγαπη, συντροφια και λιγη τροφη απο τα περισσευματα μας...
ματια που μας κοιτανε με λαχταρα και θλιψη, αναλογα με αυτα που τους δινουμε...
ειναι οι σκυλοι και οι γατες , ειναι τα πλασματα που ή αγαπαμε ή κλωτσαμε ή εκμεταλευομαστε...

Ειρηνη

Ανώνυμος είπε...

Άρτεμις,
Έχεις 40 ζώα!!! Ουάου….
Συλλέκτρια είσαι ή τα ετοιμάζεις για τη Γερμανία?
Και πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο σπίτι για να μπορείς να κρατάς τόσα πολλά ζώα.
Εκτός αν έχεις παράνομο καταφύγιο.
Ή δεν γνωρίζεις ότι απαγορεύεται από τον Νόμο.
Γνωρίζεις τα δικαιώματα των ζώων?
Φροντίζεις για την ευζωία τους?
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που σε διασκεδάζουμε με τις ανοησίες μας.
Και ναι μπορώ να σε ονομάζω φιλόζωο του καναπέ, όπως άλλωστε ονομάζετε και όλους τους υπολοίπους-εκτός από εσάς- που έχετε το προνόμιο του φιλόζωου, γιατί μπορεί να έχεις υπαλλήλους να φροντίζουν τα ζώα που έχεις.
Επειδή έχω ασχοληθεί με αυτό το άθλημα-εγώ βέβαια είχα μόνο 10-, είναι αδύνατον έχοντας 40 ζώα στο σπίτι σου, φροντίζοντας για την υγιεινή τους, να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου, πόσο μάλλον να μπαίνεις και στο διαδίκτυο.
Μπράβο σου που τα προλαβαίνεις όλα.
Δεν χρειάζομαι απαντήσεις. Επειδή τις γνωρίζω ήδη.
Σοφία.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ ! ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΑΝΕΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Sοφια ΞΕΡΟΛΟ,που το ειδες οτι ειναι παρανομο εδω στο ΕΛΛΑΔΑ να εισαι συλλεκτρια ζωων??????συγνωμην αλλα εισαι μεγαλο ΒΛΗΜΑ εαν οντως πιστευης κατι τετειο,ξερης αγαπητη
CROUELA DE VILL ποσες τετειες εχουμε στην ΕΛΛΑΔΑ??????Η κοιμασε η ονειρευσε,μαλλον ξερης,και αφου ειναι παρανομο γιατι δεν ενδιαφερετε κανεις απο της αρχες να τα κλειση???
ΞΕΡΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑΤΟΥΣ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΣΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΡΑΤΑ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ,ΚΑΙ ΞΕΡΗΣ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΗ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΥΝΕΤΕ,ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣΑΣ

artemis είπε...

ΑΧ ΒΡΕ ΣΟΦΙΑ Μ'ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ.
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΦΩΣΤΗΡΑ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ.
ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι "ξένες ιστοσελίδες" που είδαμε στο σάιτ, ανώνυμε, είναι έρευνες Γερμανών και Ευρωπαίων για τη μεγάλη πληγή του παράνομου εμπορίου σκύλων που απασχολεί έντονα την Ευρώπη. Απασχολεί ειδικά τη Γερμανία , που ασφυκτιά από τα αδέσποτα ζώα τα δικά μας, των Τούρκων, των Ισπανών, των Ιταλών, των Βούλγαρων και βάλε... και δεν ξέρει τι να τα κάνει. Γιατί κι εκεί κάπιοι παράνομοι τα βάζουν με τη σέσουλα, στο όνομα της φιλοζωίας και φυσικά του κέρδους από τις πωλήσεις. Γιαυτό γίνονται οι ευθανασίες του χαμού εκεί, για να χωρέσουν τα καταφύγια τους αυτά που περισεύουν από τις άλλες χώρες και τα ξαποστέλνουν, όπως εμείς. Όλοι ασχολούνται με όλα που έχουν σχέση με τα ζώα και όσοι τα αγαπούν νοιάζονται για τα προβλήματα της Ελλάδας και όλοι προσπαθούν με τον τρόπο τους. Και κανείς ας μην κρίνει τον άλλο, γιατί κανείς δεν ξέρει τί κάνουν κάπιοι για τα αδέσποτα καθε μέρα και πόσα φροντίζουν, πόσα ταίζουν, πόσα θεραπεύουν. Ο υπολογιστής κάποια ώρα το βράδυ στα σάιτ με ζώα, δεν σημαίνει καναπέ, αλλά ενδιαφέρον και αναζήτηση , γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε στον καναπέ και την τηλεόραση. Αλλά κι ο υπολογιστής διδάσκει σήμερα και αν είχαμε διδαχθεί νωρίτερα όλοι οι Έλληνες, δεν θα είχαμε τόσα αδέσποτα...

Σωτηρία

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σαν χαζός που είμαι, θέλω να ρωτήσω.
Μας έδειξαν τα δύο σωματεία stray και ΚΑΖ κάποιες φωτογραφίες από σκυλάκια στην Γερμανία. Τι αποδεικνύουν με αυτό.
Πόσα έχουν δώσεί όμως;
Αν έχουν δώσει 200 ζώα το κάθε σωματείο το χρόνο, αυτό σημαίνει 60.000 (αφου τα δίνουν προς 300 Ευρω, όπως λέτε)
Τα δηλώνουν αυτά τα χρήματα κάπου;
Και βέβαια τα έξοδα τους δεν είναι τόσα. Και να τα παρουσίασουν τόσα δεν το πιστεύουμε. Γιατί μέσα στα ελληνικά site και facebook κάνουν συνέχεια εκκλήσεις για χρήματα. Και μαζεύουν!
Αρα τι γίνεται;
Απλά βγάζουν χρήμα.
Και όσο για τα ζώα, σιγά μην πηγαίνουν σε σπίτια όλα.
Πόσα σωματεία στέλνουν από την Ελλάδα; 20; 30; 30 χ 200 σκυλιά το χρόνο είναι 6000 ζώα. Για να μην πούμε από την Κρήτη πόσα φεύγουν.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΖΩΑ.
Όπως μας είπατε και εσείς, οι ίδιοι οι Γερμανοί το αναφέρουν. Άρα τι γίνονται; Τα σκοτώνουν στα αζήτητα; Ή κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Τισημαίνει πράκτορες; Και γιατί δεν κάνει κάτι το Υπουργείο και οι Αρχές όχι να τους σταματήσουν, αλλά να τους κάνουν έλεγχο; Πόσα ζώα έχουν στείλει, αν τα έχουν δηλώσει εδώ και που πάνε τα ζώα;
Μήπως έχουν κάποιους συνεργάτες στο Υπουργείο και την Νομαρχία και τους καλύπτουν;