Σελίδες

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

H Γερμανική ζωοφιλική οργάνωση ΕΤΝ
και η ...πολυσχιδής δράση της

Η ΕΤΝ είναι μια γερμανική οργάνωση με πλούσια επιχερηματική δραστηριότητα, η οποία επισκέφθηκε την Ελλάδα με τα δώρα της για τα αδέσποτα τον εφετινό Ιανουάριο. Ήλθε στην Αλεξανδρούπολη και το Διδυμότειχο με τροφές και στειρώσεις για τα ελληνικά αδέσποτα.

Ποιά είναι η ΕΤΝ;


http://tierwelt-im-schatten.de/prominentetierfreunde/etn.html


Το άρθρο αυτό έχει ενδιαφέρον και δημοσιεύουμε την ηλεκτρονική αυτόματη μετάφραση του Google , από την οποία βγαίνει αρκετό νόημα και αρκετά συμπεράσματα για τη δράση της. Οι γνωρίζοντες γερμανικά μπορούν να δουν απευθείας το link. (Είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες, τα sites και οι καταγγελίες που έρχονται καθημερινά, που είναι αδύνατον να δημοσιεύουμε πάντα τις ακριβείς μεταφράσεις των ξένων κειμένων).



Οι πληροφορίες μας

Να σημειωθεί από τις δικές μας πληροφορίες ότι η G.Jacoby ήταν η ιδρυτής του σωματείου Κιβωτός στην Κέρκυρα πριν πολλά χρόνια.

Η Τierhilfe korfu e.V. (πρόεδρος Uta Egelhard ) διάδοχος της Jacoby, είναι αυτή που τα τελευταία 7 χρόνια "ασχολείται" με τα αδέσποτα σκυλιά από την Κέρκυρα έχοντας την αποκλειστικότητα, αλλά και από την Πάτρα, την Αθήνα και πρόσφατα, μέσω των δύο νέων οργανώσεων που δημιουργήθηκαν από δικά της στελέχη, τις πόλεις Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καβάλα .

Ποιά είναι η ΕΤΝ
"Πού είναι τα ζώα που διασώθηκαν;"

Η ETN ήταν αδελφή λέσχη της DTHW. Και οι δύο ήταν του Wolfgang Ulrich ως 1 Πρόεδρος σκηνοθεσία. (Frueher φιλανθρωπία ζώο Europaeisches)
Αργότερα Πρόεδρος Heinz Wiescher και Dieter Ernst (νυν Γενικός Διευθυντής) και επικεφαλής της καλής διαβίωσης των ζώων Hennef ήταν πιθανώς ήδη όλα υπό aktiv.Jetziger Ulrich Πρόεδρος Wolfgang Stephanow είναι (IG-Απέραντο) Ουγγαρία πρόνοιας. Siegurd Tenbieg, 2 Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Γερμανίας λάτρεις των ζώων και τη συμβουλευτική επιτροπή της DTHW σήμερα (ζώο δράσης) είναι επίσης ένα παλιό σύντροφο Ούλριχ. Είναι σχεδόν όλα από μια φωλιά. Λέγεται ότι δεν ξεχνάμε Ursula Lohse (Πρόνοιας Division), το ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου των γερμανικών λάτρεις των ζώων.
Όλα τα ζώα παίρνονται μαζικά από το εξωτερικό. Dieter Ernst έχει εργαστεί για πολλά χρόνια με τον Robert Smith. Αυτό έχει ακόμη συνταχθεί σε ένα email σε ένα τουρκικό συνάδελφο, την καλή διαβίωση των ζώων, περί εξαγωγών με 1.800 σκυλιά από την Τουρκία. Dieter Ernst έγραψε στον δημοσιογράφο Christa Schechtl, Hennef ευημερία σε δύο χρόνια είχε μαζέψει 1.000 σκυλιά από την Κωνσταντινούπολη. Έπειτα, υπάρχουν τα σκυλιά από τη Ρουμανία, τη Σερβία, η Ισπανία .... Και τώρα η ιταλική εκστρατεία. Θα έχετε ακόμα όλα τα σκυλιά από την ιταλική Canile;
Και παρακαλώ, όπου όλοι μείνετε;
Αχ, μια σύνδεση που έχω ξεχάσει. Η Κιβωτός του Νώε Προώθηση σύνδεσης της Κρήτης. Πρόεδρος Wiescher είναι μέλος και η Κιβωτός του Νώε Κρήτης είναι εταίρος της ETN. Αυτό Θωμάς είναι ένα θάμνο στο Tieraerztepool της ETN. Θα μπορούσα να γράψω ακόμη πάρα πολύ γι 'αυτό. Βασικά είναι σαν έναν ιστό αράχνης, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό άκρο πάντοτε μεγάλη, αλλά στο κέντρο θα συναντήσουμε κάποια παλιούς φίλους.

Υπάρχουν δεσμοί με τις MWT - πράγμα που οδηγεί τον τρόπο, δεν μπορώ να πω ακόμα

Προσπάθεια δικαιολόγησης

Πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση στη Σαντορίνη - μετάδοση από το Μάιο 2007
Δοκίμιο με επεξεργαστή C. Lewis του Hessen3 Και WDR3

Ένα όμορφο καλοκαίρι - που ζουν και να επιβιώνουν χάρη στην Σαντορίνη από την Claudia Ludwig

Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω με ορισμένες παρατηρήσεις σχετικά με την ETN. Αυτό είναι στην πραγματικότητα η "διάδοχος" της Ευρωπαϊκής φορά τόσο αμφιλεγόμενη, και μάλιστα αποδεδειγμένα ανακριβείς εργασίας κοινωνικής πρόνοιας (ETHW). Στο ETN Vortand έχουν εδώ και αρκετό καιρό, τους νέους ανθρώπους, ειδικά ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ζώων, τη στιγμή κατά την οποία οι εγκληματικές μεθόδους των προκατόχων τους, τίθενται σαν κλοιός, και έκανε δημόσια είτε δεν έχουν ή δεν ανήκουν (ακόμη) δεν είχαν κανένα απολύτως επιρροή. Δεδομένου ότι η νομική λεπτότητα της αλλαγής του ονόματος, κλπ. Έχει τελικά έχει ολοκληρωθεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη χρηματοδότηση των παλαιών ETHWs, ο σύλλογος έχει βοηθήσει σε πολλές χώρες, γρήγορα και με επιτυχία στήριξε μια σειρά καλών έργων και οικονομικά. Μπορεί να μοιάζουν σοβαρά την καλή διαβίωση των ζώων!

http://www.kalliste.de/thera/hunde02.htm




ETN και Πανεπιστήμιο του Giessen
Σημειώστε τη συνεργασία ETN και το Πανεπιστήμιο του Giessen:

Πολλά / Casting / Αίγυπτος • Σε μια πρωτοφανή δικαιώματα των ζώων διάσωσης ζώων δράση που παρέχει η Ευρωπαϊκή ζώων και τη διατήρηση της φύσης Σύνδεσης (TEN) καθώς και οι κτηνίατροι και οι σπουδαστές από το Πανεπιστήμιο του Giessen, εκατοντάδες των αδέσποτων και των εκτρεφόμενων ζώων στην Αίγυπτο. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας της TUI είχε ζητήσει από την οργάνωση την καλή διαβίωση των ζώων για βοήθεια.

«Ο ταξιδιωτικός πράκτορας της TUI κατέληξε σε μια έκκληση για βοήθεια σε μας," είπε ο Dieter Ernst της Ευρωπαϊκής ζώων και τη διατήρηση της φύσης Σύνδεσης (TEN), με έδρα το Μεγάλο μέρος κοντά στη Βόννη. Από την έναρξη του έργου γάτα ξενοδοχείο στο νησί Lanzarote διακοπές του, ο ταξιδιωτικός πράκτορας και την καλή διαβίωση των ζώων οργάνωση συνεργάζεται στενά. Έτσι TUI ενημερώνεται σχετικά με τη βάναυση δολοφονίες των αδέσποτων σκύλων σε ένα θέρετρο 80 χλμ. νότια της Χουργκάντα και το Magic Life Holiday Center. Ακόμα και ζώα όπως καμήλες, γαϊδούρια και άλογα σε μερικώς καταστροφική κατάσταση. Το Ευρωπαϊκό των ζώων και τη διατήρηση της φύσης σύνδεσης είπε, έθεσαν αμέσως την υποστήριξή του και η συνεργασία με το Τμήμα Μαιευτικής, Γυναικολογίας και Ανδρολογίας μεγάλων και μικρών ζώων, Justus-Liebig University Giessen σε δώδεκα ομάδα των κτηνιάτρων και των φοιτητών καθώς και επεξεργάστηκε ένα σχέδιο δράσης.

Ποιά είναι  η ETN

http://www.live-pr.com/wolfgang-stephanow-zum-neuen-pr-sidenten-des-r1048396106.htm


07.02.2010 22:53:37 - Πολλά, 7.2.2010. Στις 6/2/2010, οι αντιπρόσωποι εκλέγονται από το Ευρωπαϊκό ζώων και τη διατήρηση της φύσης Wolfgang Stephanow του νέου Προέδρου της ETN.

Οι δραστηριότητες κυμαίνονται από διασχίζουν τη Γερμανία στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, Κροατία, Σερβία-Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Μάλτα, Τουρκία, Ρουμανία, Μολδαβία, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Ουκρανία, τη Ρωσία και την Ιρλανδία.
Goetz Bukenberger
Europaeischer των ζώων και της Φύσης σύνδεσης
Todtenmann 7 με 53.804 Much

Η Ευρωπαϊκή ζώων και τη διατήρηση της φύσης Σύνδεσης (TEN) ιδρύθηκε το 1990.
Στις Βρυξέλλες, σημειώθηκε τον Ιούνιο, μαζί με την ETN, και Bâldea
Ορθή μεταχείριση των ζώων Δρ Madeleine Martin μια κλήση στο υψηλότερο επίπεδο.
Η ETN συνεργάζεται με περισσότερες από 100 εθνικές και διεθνείς οργανισμοί-εταίροι των μεμονωμένων έργων στο χώρο του ξενοδοχείου.

Οι μεταφορές έστειλαν τα σκυλιά στο θάνατο  ETN. Το φθινόπωρο του περασμένου έτους, σταμάτησαν ένα φορτίο ζώων από την Ισπανία και την Πορτογαλία . Την εποχή εκείνη ήταν 42 σκυλιά στο κύτος φορτίου ενός φορτηγού, που έχει σταματήσει η αστυνομία στο Offenburg. Τα ζώα ήταν ήδη 30 ώρες στο δρόμο και δεν έπρεπε . Gotz Bukenberger της Ευρωπαϊκής ETN των ζώων και τη διατήρηση της φύσης σύνδεσης στο παραδέχθηκε ότι στιγμή που το αυτοκίνητο ανήκει στον σύλλογο και θα πρέπει πραγματικά να είναι πολύ καιρό πριν αντικατασταθεί από ένα νέο όχημα. Το γεγονός της υπερφόρτωσης εκείνη τη στιγμή έχει σχολίασε ειρωνικός με την παρατήρηση ότι "χιλιάδες υπερφορτωμένα φορτηγά, θα προχωρήσουμε".

http://www.charitywatch.de/index.asp?id=989



Ο νέος ρόλος: αναφέροντες Ullrich του
Αφερεγγυότητας ανακτηθεί το υπόλοιπο ενεργητικό
των μεγάλων επενδυτών για Pattaya

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, Henry ήταν αντιμέτωπη με μια Ferfers κενές ιδιοκτησίας μεταξύ Südpattaya και Jomtien. Το MBA ήταν τον Οκτώβριο του 2003 από το Επαρχιακό Δικαστήριο New Ulm έχει διοριστεί ως προσωρινός εκκαθαριστής των στοιχείων του ενεργητικού των 60 ετών Wolfgang Ullrich και ήθελε να γνωρίσει τον εαυτό του με την επιτόπου εξέταση των στοιχείων του ενεργητικού της γερμανικής κρατουμένων.

Με 12.000 τετραγωνικών μέτρων μεγάλη περιοχή σε Pattaya μεγάλων επενδυτών Wolfgang Ullrich είχε προγραμματιστεί με άλλους χορηγούς, μια πολυτέλεια ανώτερος κατοικίας. Ο καταπράσινος παράδεισος εκθειάζουν ως κατοικημένη πολυκατοικίας εξακολουθεί να περιμένει για την ολοκλήρωσή της. Στις αρχές του 2001 είχε ζητήσει ο εισαγγελέας του Μονάχου II για το κτίριο έξι ορόφων για την κατάσχεση. Η νέα ανάπτυξη θα πρέπει να χρηματοδοτείται με εισφορές μελών και δωρεές των καλόπιστων φίλων ζώων.
Wolfgang Ullrich καταδικάστηκε τον Απρίλιο του περασμένου έτους στο Μόναχο για απιστία σε δώδεκα χρόνια φυλάκιση, άσκησε έφεση η ετυμηγορία, μετά την αναθεώρηση, και επί του παρόντος βρίσκεται σε φυλακή της Bad Reichenhall.

Μετά την έγκριση του περιφερειακού δικαστηρίου του Μονάχου II Ullrich ψε κατά τα έτη 1994 με 1999 περίπου 21 εκατομμύρια σημεία σε Ταϊλάνδης λογαριασμούς του. Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που επενδύονται σε εστιατόρια (Βαυαρία House), σε μπαρ (Drop Inn), ακίνητα και επιχειρήσεις. Κυρίως οι επενδύσεις που είχαν καταχωρηθεί στο όνομα της Ταϊλάνδης φίλη Rosarin του Chaiyasant.

Δύο εκατομμύρια ευρώ, έτσι λέγεται το δελτίο τύπου του γερμανικού συλλόγου λάτρεις των ζώων ", που εδρεύει στο Augsburg, Ullrich θα έχουν μεταφερθεί σε φίλους, όπως η γερμανική ζουν σε Pattaya Metzger Latawiec Dieter (χοίροι Dieter"). Οι φίλοι του τότε συνεδρίαση στις φυλακές της Μπανγκόκ θα πρέπει Ullrich δήθε δωροδοκία δικαστών και αστυνομικών.
Εκκαθαριστή από το δικαστήριο ήταν Χένρι Ferfers Ταϊλάνδης κατασχεθέντων περιουσιακών στοιχείων που για μια παράφραση. Σε δικαστικό κύκλους, θεωρείται αμφίβολο αν θα ακολουθήσουν οι τράπεζες της Ταϊλάνδης με την οποία η γερμανική θα εξακολουθούν να κατέχουν λογαριασμούς με τα εκατομμύρια των περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με τις οδηγίες της γερμανικής σύνδικο πτώχευσης. Επίσης Rosarin Chaiyasant θα απορρίψει τυχόν αξιώσεις.

Ullrich έχει περάσει το καταχράστηκαν τα χρήματα δεν ήταν μόνο στην Ταϊλάνδη. Στη Μαλαισία, αυτός μετράει ως μέτοχος πλειοψηφίας στους επενδυτές κάθε δεσμευτικό παράγοντα, και στο Τέξας (ΗΠΑ), είναι συν-ιδιοκτήτης ενός εργοστασίου πλαστικών παλετών. Πόσον οι εταιρείες, πολλές από τις οποίες προήλθε μετά την κράτηση Ullrich στη χρηματοπιστωτική κρίση, εξακολουθούν να είναι άνευ αξίας, έχει αμφισβητηθεί.
Από την έναρξη της διαδικασίας αφερεγγυότητας μπορεί να διαθέτει κρατουμένων δεν τη συγκατάθεση του Henry Ferfers δεν υπερβαίνει τα περιουσιακά στοιχεία της, ή σχετικά με τους λογαριασμούς του. Η διαδικασία για να επεκτείνει την Ταϊλάνδη και την Ελβετία, όπου Ullrich θα έχει περισσότερους λογαριασμούς.

Η διαδικασία αφερεγγυότητας που κινήθηκε από το φόρο Gunzburg, που έχουν παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματική κατά την περίοδο από Απρίλιος 1999 με Νοέμβρη 2002, σχεδόν 30 από την καταχώριση της εξασφάλισης υποσχέσεις και τις υποθήκες. Η εφορία απαιτεί Ullrich φορολογικών οφειλών, ύψους περίπου 45 εκατ. ευρώ. Μέχρι το 1999 ευρωπαϊκών συλλόγων με επικεφαλής τον Ullrich γερμανική φιλανθρωπική οργάνωση των ζώων (DTHW) και των ζώων και προστασίας του περιβάλλοντος Bund-(TEN) σε 2,4 και 23,4 εκατομμυρίων ευρώ αξιώσεις αποζημίωσης λόγω της υπεξαίρεσης κεφαλαίων club.

Σαλέ Ullrich στη βαυαρική Ziemetshausen με 450 τ.μ. καθιστικό, πισίνα και σάουνα ήταν τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους πωλούνται μόνο 230.000 ευρώ. Το σπίτι ήταν άδειο και έδειξαν σημαντικές δομικές ζημιές. Τα έσοδα δημοπρασία παραδέχθηκε ο φόρος Günzburg.

Ακόμη και αν Henry Ferfers ανακτηθούν όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία, αναμένεται να παραμείνει τίποτα δεν Ullrich. Επιπλέον, οι απαιτήσεις των πιστωτών είναι πολύ υψηλό.

Γερμανικά λάτρεις των ζώων, ο σύλλογος συνεχίζει να γράψει για, Ullrich θα βρεθεί έτσι μετά την αποφυλάκισή του στο ρόλο του ικέτη και πάλι, αυτός ίσως να είχε ζητήσει Ταϊλάνδης φίλη του για βοήθεια. "Είτε αυτός σε Rosarin, η οποία παρατηρείται ήδη σε μια νέα, πολύ νεότερη εταιρεία, η επιτυχία μπορεί να αμφισβητηθεί επειδή Rosalind περιγράφεται επίσης από τους φίλους ως ένα τυπικό της Ταϊλάνδης, σας μεταφέρει, αλλά θέλει να παραδώσει," δηλώνει ότι τελικά το Press release.

• • •
Δικαστήριο είδε διαφθορά έχει αποδειχθεί
Ποινικό δικαστήριο της Μπανγκόκ έχει κλείσει άλλο κεφάλαιο στην υπόθεση "Wolfgang Ullrich." Οι δικαστές είπε Likhit Mukda δωρεάν, το 1998, έχουν λάβει από τους φίλους των επιχειρήσεων αυτών των ημερών στη φυλακή συνεδρίαση Γερμανοί οκτώ εκατομμύρια δωροδοκήσει μπατ. Ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει στις αρχές του 1999, το πρώην μέλος του Συμβουλίου από Phichit θα έχουν αγοραστεί πλαστών εγγράφων, τον Δεκέμβριο του 1998 με την πρόσβαση στο κρατούνται Wolfgang Ullrich. Ο ιδιαίτερος γραμματέας του τότε υπουργού Εσωτερικών sanan Kachornprasart Ullrich φέρεται να έχει υποσχεθεί να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό της ελευθερίας. Likhit Mukda συνελήφθη αμέσως και αργότερα ελεύθεροι με εγγύηση από τις ερευνητικές κράτησης. Οι δικαστές του Μπανγκόκ Ποινικού Δικαστηρίου αιτιολογημένη ότι αθώωση τους, τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε η ποινική δίωξη δεν ήταν επαρκείς για μια μίζα, δεν θα υπάρξει μάρτυρες και οι λογαριασμοί των Likhit Mukda, το ποσό αυτό δεν είχε καταβληθεί. Όταν ρωτήθηκε για την αθώωση του από τα μέσα ενημέρωσης σε δεύτερη μοίρα για την ποινική δίωξη, οι πολιτικοί είπε: «Θα είχε πολιτικά κίνητρα."

http://www.der-farang.com/?article=2004/20/wolfgang


Οι μπράβοι

Ζώων τοποθετήσεις
Στο καταφύγια των εταίρων μας, πολλά ζώα που περιμένουν για ένα νέο σπίτι. Στην αύξηση της σαφήνειας, πρέπει να ομαδοποιούνται τα ζώα σύμφωνα με τις αντίστοιχες ομάδες και οργανώσεις που προσφέρουν.
Εάν θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα ζώα, τότε θα αναλάβει τις οργανωτικές λεπτομέρειες της μεταφοράς στη Γερμανία. Όλα τα ζώα που εξετάστηκαν από το κτηνιατρικό ειδική εξέταση αίματος για μολυσματικές ασθένειες στην περιοχή της Μεσογείου, κατά επεξεργασία των εξωτερικών και εσωτερικών παρασίτων,, εμβολιασμένα, και έξι φορές σε ηλεκτρονική πινακίδα, οπότε η αναγνώριση των ζώων ανά πάσα στιγμή.
Αν ενδιαφέρεστε για ένα από τα "παιδιά μας πρόβλημα», η οποία μπορεί να απαιτηθεί αυξημένη ιατρική φροντίδα, είπε η ETN σύνδεσης διατεθειμένη επίσης τακτικές και μακράς διάρκειας επιχορηγήσεων την εξασφάλιση των αναγκαίων θεραπειών.


http://www.tierheim-bad-karlshafen.de/contents/tiervermittlung/tiervermittlung.htm


Ορισμένοι δήμοι έχουν υπογράψει συμβάσεις με τους εταίρους μας για να βοηθήσουμε τα ζώα
Γιος Reus να μην αφήσει ή ακόμη και να σκοτώσουν. Πώς το ETNPartner
"SOS των ζώων" νοείται κάθε ταμείο εισφοράς και το δήμο της Calvia και των ζώων σε
ακόμη έκτακτης ανάγκης από Son Reus. Και ο σύλλογος Ajucan επίσης ETN εταίρος έχει την
ίδιες ρυθμίσεις κατά την έννοια των ζώων με δύο άλλες κοινότητες
Μαγιόρκα χτύπημα.
Και έτσι ήταν ήδη στις 15 Μαρ 2005 Bâldea την οργάνωση-ομπρέλα, μία
Συγκέντρωση των έντεκα ομάδων καλή διαβίωση των ζώων και των οργανώσεων στη Μαγιόρκα.
Baldea, η οποία cofounded από τον συνεργάτη μας, "SOS ζώων"

http://www.menschenfuertiere.de/images/stories/ETN/herrenlos.pdf


Συνεργών - ενεργητική ή παθητική --



http://www.tieraerzte-pool.de/tieraerztepool/startseite/interview-mit-thomas-busch.html




ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!! ETN italia bella δράσης
Παρακαλώ βοηθήστε με την υπογραφή σας Bella Italia, la dolce vita ....... την κόλαση σκυλιά για εκστρατεία γη της καλής διαβίωσης των ζώων τους εταίρους μας ETN.
http://www.etn-ev.de/temp/explorer/files/phpPETITION/phpPETITION/

Masthead PDF Εκτύπωση Correo electrónico

Pro Gat Ampuria
Asocación protección de animales
Apartado de Correos 260
17487 Empuriabrava
Ισπανία

Ανήκουν στο ETN / κοντά σε αυτόν

Συνεργαζόμαστε στενά με τους συλλόγους: Γάτες Βοήθεια Neuwied eV - Euskirchen eV Πρόνοιας - Animal Welfare Münstereifel eV
Streunerherzen.de - Ευρωπαϊκό ζώων και τη διατήρηση της φύσης σύνδεσης
Αρχική - ζώα που έχουν ανάγκη-Bruehl Monika Kemp
Ζώα-in-κινδύνου, Brühler SPCA, ζώων τοποθέτηση της κας Kemp, σκύλους και γάτες που ψάχνει για ένα σπίτι, βρέθηκαν τα ζώα συντροφιάς από Erftkreis, κουνέλια και ...
www.tiere-in-not-bruehl.de/

Bettina Kowalewski

http://www.itvgrenzenlos.de/aktuelles/aktuell.html


IGGrenzenlos τώρα Πρόνοιας Project eV Ουγγαρία
24. Ιανουάριο του 2010 ... Εξ ονόματος της ETN W. Stephanow ταξίδεψε μαζί με τον πρωταγωνιστικό ... Ο Σύλλογος Animal Welfare Project Ουγγαρία ev "από το φόρο ...
www.interessengemeinschaft-grenzenlos.de/




Σύνδεσης για να βοηθήσει προβληματικές ζώα eV
Από το Μάρτιο του 2007, η ένωση μας είναι επίσημα μέλος της Ευρωπαϊκής ζώων και την προστασία της φύσης Ομοσπονδίας (TEN). Έτσι οχυρωμένη από τους συλλόγους μέλη της μπορούν να ...
www.verein-notleidende-tiere.de/aktuell.html


Σύνδεσμοι

ETN ανατεθεί η καλή μεταχείριση των ζώων, Πριγκίπισσα Maja von Hohenzollern.
02.11.2009 16:42:50

(ΠΠ) σε χρηματικό βραβείο πηγαίνει στο Βερολίνο "HundeDoc.

Κολωνία / Πολλά, 2 Νοεμβρίου 2009. Στις 2 Νοεμβρίου 2009, το Ευρωπαϊκό ζώων και τη διατήρηση της φύσης Σύνδεσης (TEN) Princess Maja von Hohenzollern ETN ανατεθεί η καλή μεταχείριση των ζώων. Τιμήθηκε για εξέχοντα δικαιώματα των ζώων της παγκοσμίως χρησιμοποιούν για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων. Τους χρηματικό έπαθλο των € 2.500 δώρισε Princess Maja von Hohenzollern το έργο του Βερολίνου "HundeDoc. Τα ζώα των αστέγων της νεολαίας και των νέων ενηλίκων μανδαλωμένη από την HundeDoc Jeanette δωρεάν ιατρική περίθαλψη επί τόπου.

http://www.presseanzeiger.de/meldungen/vereine/306187.php


http://www.sachspenden-gesucht.com/43.html


Bettina Kowalewski

HTTP://WWW.TIERSCHUTZ-UNGARN.DE/IMPRESSUM.PHP
Περιοχή ευθύνης: Το αποτύπωμα ισχύει μόνο για το Διαδίκτυο στη διεύθυνση: http://www.ig-grenzenlos.de/, grenzenlos.d http://www.interessengemeinschaft/,
 www.tierschutzprojekt-ungarn.de, www.tierrettung-ungarn.de, www.tsp-ungrn . com,
www.tierschutzprojekte.de, www.tierschutz-έργο-ungarn.de

1. Πρόεδρος Wolfgang Stephanow
Δήλωση: Παράθεση: * Υπάρχουν μόνο τα ζώα για να Γερμανίας άσκησε συμφωνηθεί κατάλυμα εδώ.

Τι σημαίνει αυτό;
Ακόμη γερμανική προωθήσει τα σπίτια και τα καταφύγια θεωρούνται υποσχέθηκε σταθερό κατάλυμα.
Έτσι, η μαρτυρία του κ. Stephanow δεν wert6 το χαρτί στο οποίο είναι γραμμένο στο πόδι.
ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ

http://www.aktiv-fuer-tiere.com/Tarragona_September_08.html
ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

http://www.rumaenientierhilfe.de/aktuelles/1006/1006.htm


Σκύλος μεταφορά σε ένα κλειστό κουτί!


http://tierwelt-im-schatten.de/prominentetierfreunde/index.html#042db69d2b0f4f86a

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλι η Καβάλα και η Καρδίτσα εμπλέκονται?
Και τα Τρίκαλα μέσα?
Όλη η Ελλάδα κάνει εξαγωγές αδέσποτων?
Δεν έχουμε άλλο προϊόν για εξαγωγή?
Πόσα πλοκάμια έχουν τέλος πάντων για να πλουτίσουν?
Πόσα σκυλιά έχουν πουλήσει?
Ποιοι είναι αυτοί που εμπορεύονται όλα αυτά τα ζώα?
Τι κάνουν οι αρχές στις πόλεις τους?
Δεν το κατάλαβαν ακόμη?
Βγάλτε ονόματα εμπλεκομένων να τους βάλουμε εμείς στα κλουβιά.
Και να τους πουλήσουμε.
Για να καταλάβουν τι νοιώθουν τα ζώα που στέλνουν ΔΗΘΕΝ για σωτηρία.
Έστω και αν σωθούν 2-3 σκυλιά, τα υπόλοιπα τι γίνονται?
Δεν μπορούν, η Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, κ.λ.π. χώρες, να απορροφούν τόσα ζώα.
Απαντήστε στα ερωτήματα μας, λύστε τις απορίες μας.
Μπουχτήσαμε από την λαμογιά των Ελλήνων.
Αλλά τα αδέσποτα δεν φταίνε για αυτήν.
Βγάλτε ονόματα σωματείων, που πουλάνε τα αδέσποτα μας.
Και μετά ξέρουμε εμείς........
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΖΩΟΦΙΛΩΝ
(ιδρύθηκε από τις δημοσιεύσεις σας)

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν φαίνεται το σχόλιο μας?
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΖΩΟΦΙΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς καθημερινά έρχονται στο φως νέα περιστατικά με εμπλεκόμενους συλλόγους, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τσεπώσουν χρήματα εις βάρος των αθώων ψυχών.
Πράγματι πρέπει ΟΛΟΙ να ξεσηκωθούμε και να βγουν στην επιφάνεια όλοι αυτοί οι "φιλόζωοι" έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να σωθούν τα ζώα.
Μόνο έτσι οι πραγματικά φιλόζωοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν και να παράγουν έργο για τα αδέσποτα στην χώρα μας.
Μπορούμε να τα βοηθήσουμε και σε τοπικό επίπεδο χωρίς να φεύγουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...
(ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ)

Ανώνυμος είπε...

Στην κρεμάλα ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης και του Διδυμότειχου που άφησαν τους Γερμανούς να στειρώσουν τα αδέσποτα και τα πήραν μαζί τους!!
Καλά πήραν και τα 340 που στείρωσαν; Με πόσα φορτηγά;
Στην κεντρική πλατεία και οι δύο Δήμαρχοι και εκτέλεση δημόσια!

Ανώνυμος είπε...

Από όλο το άρθρο μόνο αυτό σου έκανε εντύπωση?
Πάλι επιφανειακά δαβάσατε;
Πάτησε το "περεσσότερα" και διάβασε όλο το άρθρο.
Μπες στα λινκς.
Και μετά, αν αντέξεις, σχολίασε.
Νίκος Κ.

Ανώνυμος είπε...

Μα τα διαβάσαμε!
Για αυτό λέμε κρεμάλα στους Δημάρχους που συνεργάζονται με τους Γερμανούς!
Άκου να μας παίρνουν τα αδέσποτα!
Τα αδέσποτα ανήκουν στην Ελλάδα. Εδώ ζουν, εδώ να πεθάνουν! Είναι δικά μας!

Ανώνυμος είπε...

Η επαναλαμβανόμενη γελοιότητα σας έπαψε να είναι αστεία. Έχει γίνει χυδαία και αηδιαστική. Σταματήσατε την επίθεση και αρχίσατε την φτηνή ειρωνία.

Φυσικά και θέλουν κρέμασμα όλοι αυτοί οι Δήμαρχοι που συνεργάζονται με σας και τους αλλοδαπούς συνεργάτες σας για να ξεφορτωθούν εύκολα και ανέξοδα τα έρμα τα αδέσποτα.

Φυσικά και θέλει κρέμασμα και η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου που αντί να επιταχύνει τις διαδικασίες για τη θεσμοθέτηση αυστηρών ποινών και για τους Δημάρχους αλλά κυρίως για τους παράνομους που ξεπουλάνε τα αδέσποτα, ξεκίνησε τη συνεργασία μαζί τους.
Ρεζιλίκια που μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβαίνουν.

Αντι να καθόμαστε εδώ και να απαντάμε στις χυδαιολογίες των εξαγωγέων, θα έπρεπε να στείλουμε e-mail στο ΚΥΡΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και να του θυμήσουμε τι είπε στη Βουλή στις 18Ιανουαρίου σχετικά με τη Μαφία των ζώων και τα μέτρα που προτίθεται να πάρει.

A.Γ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΠΟΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ?
ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.
ΕΤΣΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ανεγκέφαλοι είστε εσείς, αμόρφωτοι-χυδαίοι ζωόφιλοι,
που μάθατε έναν τρόπο ζωοφιλίας.
Του εύκολου κέρδους πουλώντας αδέσποτα.
Και όταν σας προτείνουν κάτι άλλο, για να ανοίξετε και εσείς τα μάτια σας και να μορφωθείτε,
χυδαιολογείτε και ειρωνεύεστε.
Νομίζετε ότι καταφέρνετε με αυτόν τον τρόπο να πείσετε όλους τους υπολοίπους, ότι παράγετε οφέλιμο έργο?
Μπα.... ούτε για δείγμα.
Νίκος