Σελίδες

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΖΗΤΩ, ΖΗΤΩ στην ένδοξη ελληνική δημοτική Αστυνομία!

που συνέλαβε το τετράποδο Μπέτυ για ...ηχορύπανση στο Σύνταγμα

Πριν λίγες μέρες η Μπέτυ, ένα γλυκύτατο ημίαιμο Boxer με την παρέα του ήταν στην Φιλελλήνων στο Σύνταγμα. Όπως κάθε πρωί, έτσι και την περασμένη Τρίτη χαιρετούσε χαρούμενα τους περαστικούς και μαγαζάτορες γαυγίζοντας...


Χθες στις 6:06 μ.μ.
Αφού πρώτα η ένδοξη Δημοτική Αστυνομία συνέλαβε τους πορτοφολάδες, εντόπισε και έπιασε όλους τους παράνομους στην πόλη, έδωσε κλήση στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και απομάκρυνε όλα τα μηχανάκια από τα πεζοδρόμια για να βαδίζουν ελεύθερα οι πολίτες αποφάσισε να συλλάβει και τα αξιολάτρευτα τετράποδα για …. «ηχορύπανση»!

Πριν λίγες μέρες η Μπέτυ, ένα γλυκύτατο ημίαιμο Boxer με την παρέα του ήταν στην Φιλελλήνων στο Σύνταγμα. Όπως κάθε πρωί, έτσι και την περασμένη Τρίτη χαιρετούσε χαρούμενα τους περαστικούς και μαγαζάτορες γαυγίζοντας. Στην μοναδική γλώσσα που της έδωσε ο Πλάστης. Η Μπέτυ δεν πήγε σε φροντιστήριο να μάθει ….ξένες γλώσσες για να χαιρετάει νιαουρίζοντας ή κελαηδώντας ή …. βρίζοντας στην ανθρώπινη γλώσσα! Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να γαυγίζει. Η πεζή περιπολία της ένδοξης Δημοτικής Αστυνομίας με το τσιγάρο στο ένα χέρι και τον φραπέ στο άλλο εντόπισε αμέσως τον ταραχοποιό, τον χαρακτήρισε τρομοκράτη που ξεσηκώνει τα πλήθη και έκανε πάραυτα καταγγελία στο τμήμα Πανίδας και Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.

«Η σκύλα έχει κάνει σύσταση τρομοκρατικής τετράποδης αγέλης με σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών και απώτερο στόχο επιθετικές εξορμήσεις!»

Η ευφυέστατη υπεύθυνη κτηνίατρος του προγράμματος διέταξε άμεσα την σύλληψη της τετράποδης τρομοκράτισσας που ακούει στο όνομα Μπέτυ.
Ουδείς πολίτης έκανε καταγγελία για επίθεση ή για απόπειρα δαγκώματος ή έστω για «ηχητική» όχληση σε υψηλά ντεσιμπέλ! Ο Νόμος είναι σαφής. Το σκυλί απομακρύνεται αν και εφόσον απρόκλητα και αναίτια επιτεθεί σε άνθρωπο.
Η Μπέτυ το μόνο που έκανε είναι να καλημερίζει στην γλώσσα των σκύλων. Τώρα η Μπέτυ περιμένει την ετυμηγορία κλεισμένη σε ένα μικρό και στενό κλουβί στο περίφημο καταφύγιο στο Μαρκόπουλο με αγωνία. Γιατί ή Μπέτυ έχει πληροφορηθεί τα λόγια και την υπόσχεση του ισχυρού Άνδρα στην Αντιδημαρχεία Καθαριότητας, κ. Γ. Δημόπουλου.

«Ζώα σαν την Μπέτυ θα παραμένουν εφόρου ζωής μέχρι το τέλος τους στο καταφύγιο!»

Μαζεμένη και ζαρωμένη μέσα στο υγρό ανήλιαγο κλουβί της η Μπέτυ τρέμει προσπαθώντας να ερμηνεύσει τι σημαίνει «μέχρι το τέλος της ζωής τους». Μέχρι "νεοτέρας διαταγής", κατά την υπέυθυνη κτηνίατρο του Προγράμματος.
Μάταια περιμένει τους φιλόζωους και τα σωματεία να διαμαρτυρηθούν για την παράνομη σύλληψη της και τον εγκλεισμό της σε μια πανσιόν που δεν πληροί τις προδιαγραφές που ορίζει ο Νόμος, αλλά ο ιδιοκτήτης απαιτεί 13-15 ΕΥΡΩ ημερησίως ανά κεφαλή σκύλου!

Μας το έστειλε η  Φώφη Κορίδη
δημοσιογράφος - μέλος του AnimalsPress

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ 15 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ;
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ