Σελίδες

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Δολοφόνος 8 γατών αναμένεται να φυλακιστεί.

Ενας βίαιος ''άνθρωπος'' που έπνιξε 8 γάτες, 6 από τις οποίες ήταν γατάκια κάτω του έτους και συνέθλιψε ...


τα κεφάλια τους με σφυρί αντιμετωπίζει πιθανή φυλάκιση 2 ετών.

Ο 59χρονος Robert John Raymer κρίθηκε ένοχος στο χθεσινό δικαστήριο για τη βίαιη δολοφονία των ίδιων του των ζώων, που επέλεξε ως λύση στα παράπονα γειτόνων του ότι μια από τις γάτες έπνιξε νυφίτσα.

Ο δράστης δήλωσε στην αστυνομία ότι ήταν πιο εύκολο να τις σκοτώσει παρά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. ''Βαρέθηκα την γκρίνια των ανθρώπων και έτσι τα έπνιξα τα μπάσταρδα'',δήλωσε!!! Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης έπνιξε τις γάτες σε νεροχύτη που έπλενε τα ρούχα στις 20/10/09 και μετά συνέθλιψε τα κεφαλάκια τους και τα πέταξε σε σκουπιδοντενεκέ! Συνελήφθη την ίδια μέρα όταν επιτέθηκε στο φίλο της κόρης του, αποκαλώντας τον ρατσιστικά ''μαύρο'' και παράλληλα έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου τους με μια πέτρα. Μάλιστα δήλωσε αργότερα στην αστυνομία ότι ήταν κρίμα που η πέτρα δεν πέτυχε το κεφάλθι του αγοριού!!!

Ο δράστης κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση ζώων σε υπερβολικό βαθμό, παράνομη επίθεση, καταστροφές, απειλή για δολοφονία και απειλή για καταστροφή περιουσίας ενώ ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι όταν σκότωσε τις γάτες βρισκόταν υπό την επήρρεια δύο πολύ ισχυρών αντικαταθλιπτικών φαρμάκων που παίρνει.

Ο δικαστής δήλωσε ότι η κοινότητα δεν θα ανεχτεί την κακοποίηση ζώων και ότι οι άνθρωποι που προβαίνουν σε αυτή, θα τιμωρούνται αυστηρότατα. Επίσης, δεν πρόκεται να αφήσει ελεύθερο το δράστη μέχρι να καταδικαστεί σε φυλάκιση, πράγμα που αναμένεται στις 13/4.



Heraldsun/adespoto.gr



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θεέ μου.....
Γιατι να μη τον πνίξουν σε νεροχύτη κ τον ίδιο??
Συνχαρητήρια για το μπλόγκ σου, συνέχισε έτσι!