Σελίδες

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Χυδαία Επίθεση

Δεχθήκαμε ξαφνική "επίθεση κλοπής" όλου του υλικού από τον υπολογιστή , με προειδοποίηση της Software .
Σας πληροφορούμε ότι τα στοιχεία μας δεν βρίσκονται όλα στον υπολογιστή μου, ούτε τα έχω όλα εγώ , αλλά 10 δημοσιογράφοι σε διάφορα emails. Έχουμε καλυφθεί.
Μην επιτίθεσθε έτσι χυδαία. Τα στοιχεία θα βγουν είτε το θέλετε είτε όχι και βρίσκονται στα χέρια και στα αρχεία πολλών. 
Ειδοποιείται και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος .

 
Εύη Κυρατζή



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

hackers έβαλαν για να σας κλέψουν τα αρχεία και να σας καταστρέχουν το υλικό σας. Έστι γίνεται πάντα με όσους φοβούνται τις αποκαλύψεις.
Τώρα, ξερετε ότι είναι σίγουρα ένοχοι γιαυτό αντιδρούν έτσι. Και είναι όλοι τους γνωστοί έτσι κι αλλιώς.
Τα στοιχεία που σας έστειλα τα έχω στείλει και σε 2 Υπουργεία.

Μανώλης

Ανώνυμος είπε...

Ε ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ. ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΤΖΙΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ. ΨΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΠΟΙΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ; ΚΑΝΑ ΔΥΟ ; ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ... Η ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΒΟΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ, Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Η ΠΑΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ.... ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

Δ.Δ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

giati den mas lete pios einai autos pou govate kai klevei arxeia apo yopoligistes?

animalspress είπε...

Αυτοί που μας έβρισαν και μας απείλησαν . Ξέρουν αυτοί ποιοί είναι αλλά τους γνωρίζουμε και εμείς . Μέσα σε 2 ώρες από τις απαντήσεις μας στα emails , μπήκαν hackers και κτύπησε alarm όλο το σύστημα του υπολογιστή, με προειδοποίηση "attacks" (επιθέσεις για υποκλοπή τυ υλικού σας)

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ Η ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ?
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!!!!!
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που μιλάς για τις συγκεκριμένες περιοχές γιατί κρύβεσαι και δεν υπογράφεις με τα πραγματικά σου στοιχεία?
Αν έχεις στοιχεία και έχεις και το θάρρος εμφανίσου και μην καλύπτεσαι πίσω από την ανωνυμία.

animalspress είπε...

Όποιος μιλάει για ... σχιζοφρένεια , του το επιστρέφουμε.
Να τον ενημερώσω ωστόσο ότι την ώρα που άναψαν όλα κόκκινα στο κομπιούτερ με τα αλάρμ της Software για την υποκλοπή του υλικού , υπήρχαν δίπλα μου ένας γνωστός παλαιότερος δημοσιογράφος, ένας άλλος , μέλος της ομάδας μας και ένας φίλος τεχνικός. Τέτοια σύμπτωση!
Η εικόνα στο κομπιούτερ βγήκε αμέσως φωτογραφία και έχω σύστημα που το έχει καταγράψει. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικύρη.
Οι αισχρολογίες σας, οι έντονες αντιδράσεις σας και οι επιθέσεις σας στην όποια ανίχνευση αλήθειας, σας εκθέτουν έτσι κι αλλιώς και σας καθιστούν περισσότερο ύποτους και ανέντιμους, όσοι τουλάχιστον επιδίδονται σε αυτό.
Το τι κάνει ο καθένας για τα ζώα δεν το διαφημίζει ούτε το κάνει σημαία. Το κρατάει για τον εαυτό του, όπως κάθε καλό που κάνουμε. Ο καθένας κάνει τον αγωνα του από το μετερίζι του και όσοι μιλάνε για "καναπέδες", δεν δηλώσαμε ποτέ ότι ανήκουμε σε ζωοφιλικό σωματείο, αλλά ότι είμαστε δημοσιογράφοι που φροντίζουμε όσο μπορούμε τα ζώα , αλλά παράλληλα γράφουμε γι αυτά , γιατί αν υπήρχε περισσότερη ανημέρωση, θα είχαμε λιγότερα πορβλήματα και λιγότερα αδέσποτα.

Εύη Κυρατζή

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά ερωτήματα σε αυτό το μπλοκ

Είμαι ένας αναγνώστης αυτού του μπλοκ όπως και όλων των σχετικών ιστοσελίδων με οικολογία και ζώα. Αυτό ειδικά το παρακολουθώ με όλα τα σχόλια του αν και δεν έχω γράψει ποτέ σχόλιο ως τώρα. Έγραψε ένας φίλος μου την ταπεινή του γνώμη και τον έβρισαν ότι ανήκει σε γηραιές κυρίες και τέτοια παρανοικά.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί υπάρχει τέτοια αντιπαράθεση και βρισιές από φιλόζωους σε αυτή την προσπάθεια , σε θέματα απόλυτα φυσιολογικά για μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα που ψάχνει λίγο περισσότερο . Αυτό με παραξενεύει.

Λογικά οι φιλόζωοι, θα έπρεπε να είναι με το μέρος αυτών των ερευνών , αν ήθελαν το καλό των ζώων. Δεν γράφτηκε κάτι εναντίον φιλοζωικών σωματείων , ούτε κάτι ενάντια στην προστασία των ζώων που να δικαιολογεί τέτοιες αντιδράσεις. Ίσα ίσα, τα κείμενα εδώ δηλώνουν αγάπη για τα ζώα, παραδοχή στο έργο των φιλοζωικών οργανισμών και τον αγώνα τους (τα έχω διαβάσει προσεκτικά), βάζουν θέματα που δείχνουν την κατάσταση της χώρας μας. Απλά, αναφέρουν και μια άλλη πλευρά που θέλει προσοχή. Η προστασία των ζώων δεν ειναι η απαίτηση όλων μας; Το να ελέγχεται αυτή η ιστορία των υιοθεσιών στο εξωτερικό δεν είναι το ζητούμενο;
Εδώ διαβάζω από την αρχή ότι οι συντάκτες δεν είναι εναντίον των υιοθεσιών, αλλά για το καλό των ζωων πρέπει να είναι "διαφανείς" λένε αυτές οι έξοδοι αδέσποτων σε μια εποχή απάτης παντού... Ποιός δεν γνωρίζει το εμπόριο τών ζώων τόσα χρόνια σε όλες τις χώρες .
Και αυτό το αμφισβητούν κάποιοι σχολιαστές. Πώς γίνεται αυτό και γιατί; Και δεν βγαίνει και νόημα από αυτά που απαντούν στα σχόλια.

Όταν δημοσιεύτηκε το θέμα με την Αγκόνα πέρυσι , που πιάστηκε βανάκι με ζώα μας, που πήγαινε κρυφά , και κάποια σκυλιά ήταν πεθαμένα μέσα, θυμάμαι απίστευτες αντιδράσεις εδώ και "ψευδείς πληροφορίες δημοσιογράφων", ενώ το τσεκάραμε και σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο το θέμα. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάποιοι θέλουν να κρύβουν πράγματα είπα και ενοχλούνται.
Συνέχισα να παρακολουθώ και τώρα βγάζουν κάποια στοιχεία από το διαδίκτυο που μας δείχνουν ότι τα αδέσποτα μας , όπως και άλλα, πάνε κυρίως σε κυνοκομεία και στις ισοτσελίδες τις ξένες. Λένε ότι πολύ λίγα υιοθετούνται και αυτό δεν χρειάζεται να μας το πουν, το καταλαβαίνουμε όλοι. Ποιός θα τα πάρει σπίτι του τόσα πολλά που φεύγουν έξω με τόσα πολλά που υπάρχουν έξω ; Γιατί αυτό είναι τόσο κακό βρε παιδιά και βγαίνουν τόσες αντιδράσεις ;

Ειλικρινά δεν έχω διαβάσει ουσιαστικές απαντήσεις από την ενιστάμενη πλευρά, αλλά ύβρεις και τα ίδια και τα ίδια, το πώς φροντίζουν ζώα τί τραβάνε και τα τοιαύτα. Καμία απάντηση διευκρινιστική και λογική όμως. Γιατί αντιδρούν έτσι ; Μας είναι ακατανόητο σε κάποιους έξω από το σκηνικό αυτό.
Θα έπρεπε λογικά να συντάσσονται με το μέρος της σωστής αντιμετώπισης και των ελέγχων. Τα προβλήματα στην Ελλάδα μας με τα αδέσποτα ζώα στους δρόμους και ειδικά στην επαρχία (και εγώ απο εκεί είμαι) τα γνωρίζουμε όλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέμε "αξιοθρήνητους" αυτούς που επικαλούνται νομθεσίες και αναζητούν καλύτερες λύσεις για να βοηθήσουν την κατάστατη. Και κυρίως που δείχνουν την κατάσταση όπως είναι. Γιατί έτσι είναι.
Φοβούμαι ότι κάτι δεν πάει καλά και εγώ διακρίνω εμμονή στα να βγαίνουν ανεξέλεγκτα πολλά ζώα. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει στο σύνολο των αντιδράσεων ορισμένων φιλόζωων.

Όποιος αντικειμενικά παρακολουθεί όλη αυτή την έριδα πλέον, λυπάμαι αλλά δικαιώνει ως πραγματικούς ενδιαφερόμενους για τα ζώα μας αυτούς που ψάχνουν που πάνε και πώς πάνε τά ζώα και ως "ενοχλημένους" αυτούς που τα στέλνουν έξω. Το γιατί ας το αναλογιστούν λίγο με ψυχραιμία και οι ίδιοι, γιατί δεν δικαιώνονται από τις αντιδράσεις τους.

Νίκος Τσ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΝΙΚΟ ΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
1.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ
2.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Α, δεν ειναι έτσι αγαπητοί μου φίλοι.
Το τί ξέρει και το τί πιστεύει ο καθένας , έστω κι αν αγαπάει τα ζώα ή τα παιδιά του ή ότι άλλο, δεν σημαίνει πως δεν σηκώνει κάποιον έλεγχο ή έρευνα , ειδικά όταν υπάρχουν καταγγελίες που φαντάζομαι ότι εκ των πραγμάτων πρέπει να διερευνηθούν.

Τα αδέσποτα ζώα μπορει να τα φροντίζετε και μπράβο σας , αλλά δεν σας ανήκουν για να μην επιδέχεστε κριτική και ελέγχους, ειδικά σε ένα θέμα εμπορίου που ταλανίζει την ανθρωπότητα. Αυτό ξεχάστε το γιατί είναι μια παράλογη απαίτηση και ίσως γιαυτό αντιδράτε έτσι.

Πρέπει να δίνετε κάπου λόγο για τις πράξεις σας , όπως δίνουμε όλοι για όλα. Υπάρχουν άνθρωποι στα ορφανοτροφεία που ξεπερνάνε τον εαυτό τους για την φροντίδα παιδιών εγκαταλελειμένων. Αυτό τι σημαίνει; Πως δεν θα ελέγχονται αν στείλουν παιδιά να βρουν γονείς; Πως τους ανήκουν τα παιδάκια επειδ΄τ τα φροντίζουν ;

Έστω κι αν έχετε κάνει πολλές θυσίες για τα ζώα, δεν είστε ξεχωριστή κοινωνική ομάδα που θα της επιτραπέι η "ασυδοσία", με την καλή έννοια. Σε όλα υπάρχουν όρια.

'Οσο για την επίθεση του μπλοκ σε ορισμένα σωματεία, δεν γνωρίζω προσωπικά τις διαφορές σας , αλλά σίγουρα δεν φαίνεται πουθενά αυτό από όσα διαβάζω εδώ και αρκετούς μήνες. Πιθανότατα, εσείς που έχετε τις διαφορές σας, τα σωματεία, φαντάζεσθε οτι κάποιοι δημοσογράφοι παίρνουν το μέρος κάποιων άλλων. Έτσι γίνεται όταν κάποιος δεν παίρνει το μέρος μας και δεν συμφωνει με ότι κάνουμε. Πιστεύουμε ότι είναι με άλλη πλευρά. Αλλά δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον στην ενημέρωση.

Πάντως, εμείς ως απλοί αναγνώστες , έξω από το πρόβλημα, διακρίνουμε αντικειμενικότητα και απλά μια διερεύνηση της περίπλοκης ιστορίας των υιοθεσιών αδέσποτων , με κάποια στοιχεία κατά καιρούς, προφανώς για να τεκμηριώσουν τους λόγους της έρευνας τους εδώ. Μήπως εσείς , μέσα στο πρόβλημα , παρασύρεστε από τα εσωτερικά σας θέματα και αδικείτε ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν την άκρη;

Αυτό διαφαίνεται και λυπάμαι αν σας στεναχωρώ. Και δεν είναι μόνο η δική μου άποψη.

Νίκος Τσ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και όρια στην υπομονή και ανοχή του θράσους , της υποκρισίας και της χυδαιότητας κάποιων που προσπαθούν να υποστηρίξουν το τομάρι τους και το ανέλπιστο και αφορολόγητο εισόδημά τους.

Φυσικά, είναι ο πανικός τους που αιτιολογεί την άκρατη επιθετικότητά τους.

Αυτό όμως δεν τους κάνει λιγότερο επικίνδυνους.

Μήπως θα έπρεπε να ενημερωθούν οι αρμόδιες Αρχές και ο εισαγγελέας;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ...