Σελίδες

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο : Δωρεάν στειρώσεις για αδέσποτα και οικόσιτα ζώα !!!

Το πρόγραμμα αφορά αδέσποτα σκυλιά αλλά και οικόσιτα, (θηλυκά ή αρσενικά) που οι ιδιοκτήτες τους θα ήθελαν να τα στειρώσουν και αδυνατούν. Η στείρωση γίνεται δωρεάν.
Πιλοτικό πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων...


σκύλων αλλά και οικόσιτων πρόκειται να ξεκινήσει για πρώτη φορά σε δύο πόλεις του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη και το Διδυμότειχο.
Στην πόλη μας την διοργάνωση ανέλαβε ο Δήμος Διδυμοτείχου, σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο «Κυνοσόφιο».
Η εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος, εκπονείται από την ομάδα των κτηνιάτρων χωρίς σύνορα, που θα επισκεφθούν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2010, τον νέο χώρο που ανακατασκευάζει ο Δήμος Διδυμοτείχου για την λειτουργία κυνοκομείου.
Εντωμεταξύ, εκστρατεία ενημέρωσης για τον τρόπο συμπεριφοράς των πολιτών προς τα αδέσποτα και οικόσιτα σκυλιά ξεκίνησε ο Δήμος Διδυμοτείχου, όπου σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο συντάχθηκε ειδικό ενημερωτικό έντυπο το οποίο και θα διανεμηθεί προς τους πολίτες-δημότες με τους επόμενους λογαριασμούς ύδρευσης μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Διδυμοτείχου.

tomadakis.blogspot.com/adespoto.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα..πού ειναι οι εξυπνακηδες να πουνε για πειραματα,ύποπτους σκοπους,σκοτεινες προθεσεις κ λουκανικα??

Ελεος!Ανοιξτε τα ματια σας κ σταματηστε να συγχεετε εικονες απο κινα κ google, με τις υιοθεσιες του εξωτερικου που γινονται νομιμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εσένα τι να σου πει κανείς;
Εσύ ή κρετίνος είσαι ή υπάλληλος τους. Το σίγουρο είναι ότι μόνο για τα ζώα δε νοιάζεσαι.

Οι ίδιοι σας διαλαλείτε δημοσίως πως τις υιοθεσίες αυτές τις κάνετε παράνομα και ζητάτε τη κατάργηση του Νόμου.

Και εκτός απο μας τους "εξυπνάκηδες",πάμπολλοι Έλληνες πολίτες, φιλόζωοι και μή, σας έχουν πάρει πια χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΙΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ; ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΟΥΝΕΣ ΑΠΟ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΌΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ KAI ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΑ ΣΑΙΤΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΟΛΑ . ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ; ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ;
Δ.Δ.Δ.