Σελίδες

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ξένες ιστοσελίδες αγγελιών σκύλων από την Ελλάδα και ...αρκετές απορίες



http://www.tiere-in-not-griechenland.de/1.html


http://www.enimal.de/tiere/items_by_user.php?&slid=1&userid=34911&itemtypeid=1



Δημοσιεύουμε κι άλλα sites με αγγελίες σκύλων από την Ελλάδα. Ψάχνοντας τα προσεκτικά, όπως και αρκετά άλλα links που έχουμε βρει και μας έχουν στείλει αναγνώστες μας , διαπιστώνει κάποιος ότι σε ορισμένες αγγελίες, όντως γίνεται μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί σπίτι για 2 ή 3 σκυλιά. Ωστόσο, αυτή η μαζική ...



διαφήμιση στο Internet σκύλων από τόσες χώρες , δεν εγγυάται την ασφαλή κατάληξη των ζώων. Ο "παράδεισος" τους και η διάσωση τους από τους ελληνικούς δρόμους δεν είναι η αιώνια ζωή σε κυνοκομεία της Γερμανίας ή άλλων χωρών της Ευρώπης , που μοιραία θα οδηγήσει κάποια στιγμή σε ευθανασία ή σε άλλες γνωστές χρήσεις.
Η ένσταση δεν αφορά σε λιγοστές σίγουρες και ασφαλείς υιοθεσίες αδέσποτων , αλλά σε μια ταλαιπωρία τους με άγνωστη κατάλληξη. Το θέμα δεν είναι να τα στέλνουμε μαζικά έξω και σε όποιο "πέσει ο κλήρος" σώζεται μέσω της λίστας των αγγελιών διεθνών ιστοσελίδων.
Τελικά, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν για να αναρτηθούν οι φωτογραφίες τους, αφού μπορούμε αντί για τα σκυλιά να στείλουμε φωτογραφίες. Η διαβεβαίωση όσων τα στέλνουν στην Ευρώπη είναι ότι ταξιδεύουν (όπως ταξιδεύουν...και όσα επιβιώνουν) για να συναντήσουν τα νέα αφεντικά τους.
Εδώ διαπιστώνεται όμως και οικονομική συναλλαγή στις πλείστες των περιπτώσεων, άρα τα ζώα μας φεύγουν με το αζημείωτο και στιμώχνονται στα αζήτητα του Internet.
Και πωλούνται αδέσποτα σκυλιά ; Σε διακίνηση χρημάτων που δεν ελέγχεται από το ελληνικό κράτος ;
Άν κάποιος Γερμανός ή Δανός ή Αυστριακός ή όποιος άλλος επιλέξει ένα σκυλάκι μας από τη φωτογραφία του , τότε μπορούμε ευχαρίστως να το στείλουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΤΕ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΖΩΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ, ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ;
MA ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ.
Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ". ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΒΓΗΚΕ Η ΦΗΜΗ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...

Δ.Δ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΦΗΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ- ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ-,ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΏΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΟΒΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΔΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΙΑ ΣΚΥΛΟΥ.