Σελίδες

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Λάθος

Ζητάμε συγνώμη για την ανάρτηση των φωτογραφιών του συγκεκριμένου κυνοκομείου που ανήκει στη Μάλτα. Μας το έστειλε αναγνώστης και το ανέλαβε συνεργάτης μας για να βοηθήσει, κάνοντας λάθος όμως, στη βιασύνη και με τις λίγες γνώσεις γερμανικών.


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όχι για να βοηθήσει αλλά για να κατηγορήσει άδικα και ψευδώς ότι τα Γερμανικά κυνικομεία είναι άθλια και εκεί στέλνουν τα ζώα οι Ελληνες. Γιατί το κατεβάσατε όμως; Η συγνλωνη σας τιμά, καλά θα κάνετε να ελέγχετε τις πληροφορίες πρώτα ως δημοσιγράφος που είστε, αλλά ας το αφήνατε και να κάνατε το σχόλιο περι λάθους. Το έχουμε όμως καταγράψει και θα σταλεί μαζί με άλλα στις Αρχές.

animalspress είπε...

Δεν το αφήσαμε κύριε Ανώνυμε ακριβώς για να μη δημιουργήσει εντυπώσεις , με ένα μικρό σχόλιο περί λάθους, που μπορεί και να μην το έβλεπε κάποιος. Αυτό ονομάζεται εντιμότητα στη δουλειά μας και ζητήσαμε συγνώμη, διότι διέφυγε από συνεργάτη μας. Και το θέμα έμεινε ελάχιστα.
Αλλά όταν είναι κάποιος εκ προοιμίου αρνητικός και επιθετικός , όπως κάποιοι σε αυτό το blog, αυτά πιστεύει, αυτά γράφει.
Όσο για τις Αρχές , δεν μας πτοούν οι εκφοβισμοί , διότι "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Φοβάται την αλήθεια και τις αποκαλύψεις όποιος επιτίθεται με hackers για υποκλοπές και καταστροφή υλικού και όποιος στέλνει υβριστικά ή απειλητικά μηνύματα. Και επειδή και αυτό αμφισβητήθηκε, σας ενημερώνουμε ότι κάποιοι από εσάς, πιθανότατα, δεν ενημερώνουν τους υπόλοιπους για τις "πράξεις" τους και, πάντως, η ηλεκτρονική "επίθεση" έχει καταγραφεί. Τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία και στις επιθέσεις από όσους στενοχωρούνται με τις έρευνες, μάθαμε να προστατευόμαστε.
Τέλος, απαντάμε σε αυτούς που εκτιμούν - όπως διαβαζουμε στα παρακάτω σχόλια - ότι έχουμε "στοχεύσει" συγκεκριμένα σωματεία, ότι είναι τουλάχιστον αστείος ο υπαινιγμός για όποιον παρακολουθεί το AnimalsPress, διότι δεν πήραμε ποτέ το μέρος ή αντίστοιχα δεν κατηγορήσαμε σωματείο. Το αντίθετο. Πάντα γράφουμε ότι υποκλινόμαστε στη δουλειά και τον αγώνα όλων των ζωοφιλικών σωματείων και είστε υποκριτές όσοι το γράφετε ή θέλετε να αποπροσανατολίσετε.
Το ότι ενοχλεί η έρευνα για τη διαφώτιση των καλών και των κακών πλευρών των υιοθεσιών στο εξωτερικό είναι απορίας άξιον και όλοι αυτό μας ρωτάνε. Διότι , όπως έγραψε κάποιος σχολιαστής, θα έπρεπε να είσασταν όλοι με το μέρος μας στην έρευνα , αν πραγματικά ενδιαφερόσασταν για την προστασία όλων των αδέσποτων και κυρίως αυτών που φεύγουν. ή τουλάχιστον να αποδεικνύατε όλα όσα ισχυρίζεστε. όχι με δύοο φωτογραφίες ή ένα δύο βιντεάκια για 3 σκυλάκια , αλλά με στοιχεία για όσα έχουν φύγει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί δεν θα πρέπει να πιστέψουμε όσους καταγγέλουν ότι δεν βρήκαν ποτέ τα σκυλιά που έστειλαν στην Ευρώπη; Με ποιά λογική θα πρέπει να τους αγνοήσουμε;
Δεν μπορείτε , εξάλλου, να λέτε αόριστα και αλαζονικά εμείς διασφαλίζουμε τη διαμονή τους που τα αγαπάμε και δεν δεχόμαστε έρευνες και ελέγχους , πρώτον διότι τα αδέσποτα ζώα δεν είναι περιουσία σας να τη διαχειρίζεστε κατα πώς θέλετε και δεύτερον γιατί δεν είστε όλοι ίδιοι , όπως σε κάθε τομέα δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε επίπεδο εντιμότητας. Όλοι υφιστάμεθα ελέγχους , ειδάλλως καθιστάμεθα αυτόματα ύποπτοι.
Δεν καταλαβαίνετε τελικά ότι η πεισματική άρνηση στο να "αγγίξει" κάποιος ένα ακανθώδες θέμα, συνιστά ενοχή ; Είναι κρίμα για εσάς, όσους τουλάχιστον επιδίδεστε συστηματικά στην επίθεση. Σας υπενθυμίζουμε δε ότι όσο αντιστέκεται κάποιος στη διερεύνιση ενός θέματος - πλήρους καταγγελιών- τόσο ερεθίζεται ένας δημοσιογράφος να το ψάξει. Τα περί επιθέσεων σε σωματεία και περί "οργάνων κάποιων" είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τουλάχιστον όσον αφορά σε εμάς εδώ.

Καλό σας βράδυ

Εύη Κυρατζή
και όλη δημοσιογραφική ομάδα του Animals Press.

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεία υπάρχουν στα αρχεία μας κυρία μου και αν μας ζητηθούν θα τα δείξουμε εκεί που πρέπει αλλά οχι σε σας.
Ποιά είστε εσείς που ζητάτε στοιχεία?
Εισαγγελέας δεν είστε.
Με ποιά ιδιότητα λοιπόν απαιτείτε στοιχεία?
Και μην κάνετε τον κινέζο οτι δήθεν δεν κατηγορείτε σωματεια.
Τα ζώα στις ιστοσελίδες που αναφέρεστε απο σωματεία δεν είναι?
Λέτε οι λαθρέμποροι που φαντάζεστε να τα διαφήμιζαν σε ιστοσελίδες για να τα στείλουν για πειράματα,γούνες,σκυλοτροφές και διάφορες άλλες χρήσεις κατά τους ισχυρισμούς κάποιων ηλιθίων?

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν είδα τα στοιχεία που έχει κρατήσει ο Ανώνυμος και που προτίθεται να "τα στείλει στις Αρχές" γιατί δυσφήμισαν ποιόν;;; Τα Γερμανικά κυνοκομεία !!!!

Μα εσείς δεν τα στέλνετε σε κυνοκομεία όπως ισχυριζεστε. Σε οικογένειες τα στέλνετε - έτσι δε λέτε; και μάλιστα ΝΟΜΙΜΑ. Γιατί ενοχλήστε;;


Αν τα στέλνετε σε κυνοκομεία αλλάζει το πράγμα.

Εχω εγώ στοιχεία απο Γερμανικα, Αυστριακά και Δανέζικα κολλαστήρια ζώων συντροφιάς που θα φρίξει το σύμπαν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΑΓΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΣΩΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΕΤ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΣΤΕ, ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ, ΔΥΟ, ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙA ; ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ;
KAI ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ "ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ" ΣΩΜΑΤΕΙΑ ; NA TOYΣ ΠOYME NA TA ΚΡΥΒΟΥΝ TA ONOMATA TΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ME TAINIEΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ; ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ; ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ; ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ ;
ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗΠΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ . ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

έχω παρατηρήσει ότι αυτοί που κατηγορούν σε αυτό το blog και επιίθενται , δεν απαντούν ποτέ επί της ουσίας στα καίρια ερωτήματα, αλλά σε κάτι από όλα που τάχα μου θα τους ενοχλήσει ή αόριστα και περιφερειακά... Γιατί ;

Μάνια Βαρ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την δημοσιογράφο και την ομάδα των δημοσιογράφων! Εξ άλλου τί λέει ο λαός; Η 4 εξουσία είναι ο Τύπος και η χειρότερη και πιο βρώμικη από όλες!

Ανώνυμος είπε...

Η 4Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.Η ΒΡΩΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΜΕΣΑ ΣΑΣ , ΑΠΌ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙΤΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ "ΕΜΠΛΕΞΑΝ" ΣΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΜΑΦΙΑΣ. ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΜΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΟΝΟΜΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΗ ΔΕ Η ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Η ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΚΥΡΑΤΖΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ , ΜΕ ΤΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΥΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ.
ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΔΩ (ΛΟΓΩ ΦΙΛΙΑΣ) ΚΑΙ, ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ, ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΖΩΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΗ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ . ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑ;

Δ.Χ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ?
ΞΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ?
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΠΑΡΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ???? ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ??? ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ??

ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...

ΑΘΛΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ωραιοι δημοσιογραφοι...Βαλανε κυνοκομειο της Μαλτας για γερμανικο. Προπαγανδα και προβοκατσια σε ολο της το μεγαλειο.

Ποια σχολη δημοσιογραφιας εχετε τελειωσει? Του ΙΕΚ Μαλτας?

Ανώνυμος είπε...

καθαρος ουρανος...ειστε????

Για ριξτε μια ματια στο κυνοκομειο του Λαυριου και πειτε μου τι απο οτι οριζει ο νομος εχει.

Για ψαξτε τα ελληνικα παρανομα κυνοκομεια και μετα πιαστε της Μαλτας

Ανώνυμος είπε...

ποια συγγνωμη ρε? οι εντυπωσεις εμειναν. ανεγκεφαλοι γκαιμπελισκοι

Ανώνυμος είπε...

Είστε απαράδεκτοι, άδικοι με αυτό το μπλοκ και η υποκρισία σας στις δήθεν επιθέσεις κατά των σωματείων πλέκει κουρελού. Φέρεστε τελείως σπασμωδικά και περίεργα . Όταν δημοσιεύονται κάποιες φωτογραφίες ή βιντεο και δείχνουν μια κατάσταση, αρεστή η μή , αλλά υπαρκτή , πού είναι η επίθεση; Θέλετε μπλοκς και σάιτ στα μέτρα σας; Καλά το λάθος, οι προηγούμενες φωοτγραφίες ήταν λάθος ; πω πω υποκρισία.

Μάρω Κ.

Ανώνυμος είπε...

@"καθαρος ουρανος...ειστε????"


Τι έγινε παιδιά;; Θέλετε να στείλω στη κ. Κυρατζή μερικές εκατοντάδες φωτογραφίες απο δικούς σας προθαλάμους προσωρινής διαμονής αδέσποτων πριν την αναχώρησή τους για τη Γή της επαγγελίας;;

Εχω άφθονες. Από το 2003 μέχρι και σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να τις στείλεις, για να κάνουμε σύγκριση των Γερμανικών και Ελληνικών φιλοζωικών καταφυγίων.
Έτσι για να σταματήσουν τα κλισέ των "φιλόζωων" ότι νοιάζονται για τα ζώα.
Άντε γιατί πολύ μας ζάλισαν με την ευαίσθητη καρδιά τους και τις δακρύβρεχτες ιστορίες τους.
Που όσα χρόνια και αν μπαίνεις στα γερμανικά site τις ίδιες φωτογραφίες έχουνε με το ίδιο ζακετάκι.
Και τις ίδιες δακρύβρεχτες ιστορίες ακούμε με κάποιες παραλλαγές.
θα σας στείλω και εγώ αρκετές κα. Κυρατζή.