Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010


Άλλη αποτρόπαια πράξη ψυχοπαθή...

Δεμένο 10 φορές το πόδι του σκύλου με σύρμα, στην Καβάλα



Κάποιος έδεσε στο ποδαράκι του σύρμα, το οποίο το γύρισε και δέκα φορές μη τυχόν και φύγει."Επαγγελματική δουλειά" όπως είπε και ο κτηνίατρος.

Μόνο ένα τέρας, μόνο ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο, μόνο ένας διεστραμμένος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Τι ένστικτα μπορει να έχουν οι συμπολίτες μας?

Ο μικρούλης ήρωας παρά τον πόνο του δεν ακούστηκε καθόλου.

Δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή.

Παραμένει στον κτηνίατρο ο οποίος παρακολουθεί την κατάστασή του και σε 2 μέρες θα έχει μια πληρέστερη εικόνα της υγείας του.


Πηγή : Αίσωπος" Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας/ adespoto.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΡΙΚΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΗΝΩΜ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ,ΛΑΤ.ΑΜΕΡΙΚΗ) ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ PC.

Ανώνυμος είπε...

Μα παντού γίνονται αυτά, σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχουν άρωστοι άνθρωποι... Το Youtube μόνο δείχνει πάμπολλα video βασανισμού και κακοποίησης ζώων.
Το γιατί προβάλλονται τόσο πολύ τα αρρωστημένα περιστατικά είναι το θέμα . Για να καμαρώνουν αυτοί που τα έκαναν; Για να απολαμβάνουν το έργο τους στα μέσα ;
Γιατί τα προβάλλετε κι εσείς, που το αποφεύγατε διακριτικά ωε τώρα ;
Μην το κάνετε, φτάνει με τις υπόλοιπες ιστοσελίδες που γεμίζουν με κακοποιημένα ζώα, λες και ανακαλύψαμε την Αμερική....

Μαριλίζα

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τη Μαριλίζα.

Και θα πρόσθετα ακόμη ότι όλα αυτά τα κρούσματα κακοποίησης παρέχουν νομιμοποιητικό άλλοθι στους επαγγελματίες της ζωοφιλίας, οι οποίοι ενδεδυμένοι τη λεοντή του ζωόφιλου (γνωστό άλλωστε ότι ο λύκος χρειάζεται περισσότερο κι από το ίδιο το πρόβατο την προβιά), να εξάγουν σωρηδόν και κατά παράβαση τοιυ εθνικού και ευρωπαϊκού δικαίου αδέσποτα ζώα.

Παντού γίνονται αυτά και στη χώρα μας βέβαια. Και όλοι θα επιθυμούσαμε διακαώς να μην γίνονται. Αλλά από το επειδή γίνονται στη χώρα σας έως το αφήστε μας να τα στείλουμε στο πουθενά (και μην ανησυχείτε, εμείς τηρούμε αρχεία κι άμα ξαναδείς τον σκύλο τον μπεζ με τη βούλα στο λαιμό, γράψε μου), υπάρχει μια απόσταση...