Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Νεώτερα για τη Θέλμα

Η Θέλμα , το παραπληγικό σκυλάκι που στάλθηκε στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί στα πίσω ποδαράκια του , πηγαίνει όλο και καλύτερα και υπάρχει βίντεο (8.1.2020)που δείχνει τα βήματα του με την τεχνική υποστήριξη. Είναι αξιοθαύμαστη η εξέλιξη της σκυλίτσας και ευχή όλων είναι να περπατήσει όσο γίνεται καλύτερα, αλλά κυρίως να βρει σπίτι , γιατί είναι ακόμη αναρτημένη στην ιστοσελίδα της γερμανικής ζωοφιλικής οργάνωσης Animalaid.eu. , με αίτημα να μη μείνει στο δρόμο. Περιμένουμε νέα και για την παραπληγική γάτα, τον Λούις, γιατί μόνο μια φωτογραφία του υπάρχει, χωρίς κάτι για την εξέλιξη της υγείας του ή τη διαμονή του.
Δείτε λεπτομέρειες και το video:


Weihnachten bei Thelma!
Gelähmter Hund und gelähmte Katze müssen dringend von der Straße!
Update 08.01.10
Thelma macht Fortschritte! Hier sind 2 Videos der tapferen Hündin beim Gehen Üben! Sie ist noch sehr stürmisch und möchte schneller laufen, als ihre Beinchen können, aber alles klappt täglich besser! Während die Rampe zu Anfang noch unübersehbares Hindernis war, nimmt sie diese nun mit Leichtigkeit. Ihr Genesungswille ist nicht zu übersehen!
http://www.cliphost24.com/videoclip-100108203003.html

http://www.cliphost24.com/videoclip-100108211319.html

πηγή : http://www.animalaid.eu/cms/website.php

η αγγλική μετάφραση

Christmas with Thelma!
Paraplegic paralyzed dog and cat must urgently off the road!
Update 08.01.10
Thelma is making progress! Here are 2 videos of the brave dog walking practicing! She is still very rough and wants to run more quickly than their legs, but everything works better every day! During the ramp to the top obstacle was still unmistakable, it now takes this with ease. Your recovery will be impossible to miss!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε αυτούς που το φρόντισαν, όπως και τόσα άλλα πληγωμένα σκυλάκια και γατάκια. Δυστυχώς είμαστε ζούγκλα στους δρόμους και την πληρώνουν τα αδέσποτα ζωάκια, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που τα φροντίζουν ή τα θεραπεύουν. Πρόπερσι το καλοκαίρι είμασταν με τον άντρα μου στην Κρήτη διακοπές και μία φίλη μας από την παρέα ανέλαβε σκύλο κτυπημένο. Βοηθήσαμε όλοι και μαζί με έναν εκπληκτικό κτηνίατρο (ΑΝΘΡΩΠΟ), το θεραπεύσαμε. Υπάρχουν αδιάφοροι αλλά υπάρχουν και ευιασθητοποιημένοι πολίτες στα ζώα , πολύ περισσότερο από ότι γινόταν στο παρελθόν.

Μάνια Βαρ.