Σελίδες

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009


Εξαφανίστηκαν 4 σκυλιά
στη Γλυφάδα

Τέσσερα αδέσποτα σκυλάκια εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, την τελευταία εβδομάδα, από τη Γλυφάδα,στην περιοχή του ξενοδοχείου "Όασις", κοντά στην παραλιακή λεωφόρο. Τα σκυλιά τάιζαν και περιποιόντουσαν κάποιοι περίοικοι, ενώ οι υπεύθυνοι του εν λόγω ξενοδοχείου είχαν κάνει παλαιότερα καταγγελία στον Δήμο Γλυφάδας ότι ... ενοχλούσαν.

Παρά ταύτα , τους είχαν ενημερώσει ότι τα σκυλιά ήταν ακίνδυνα και καλοκάγαθα και τα σκυλιά παρέμειναν. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκου της περιοχής , λίγο πριν εξαφανιστούν τα 3 πρώτα σκυλιά . φαινόντουσαν ως υπνωτισμένα , σαν να τους έδιναν κάτι και, αρχικά εξαφανίστηκαν τα τρία , ενώ προχθές εξαφανίστηκε και το τέταρτο. Μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε και είδε - στα σκοτεινά - να τα σέρνουν νύχτα. Κάτοικος που τα φρόντιζε τα αναζητά για να τα μεταφέρει σε ασφαλέστερο μέρος, αλλά ούτε από τον Δήμο Γλυφάδας βρίσκει άκρη, ούτε από το ξενοδοχείο. Θα ερευνηθεί το θέμα περισσότερο.
Τα σκυλιά ήταν : ένα μαύρο αρσενικό ψηλό, ένα μάυρο μικρότερο θηλυκό στειρωμένο, ένα που έμοιαζε λίγο με πίτμπουλ και ένα καφέ μικρούλι. Αν έχει κάποιος πληροφορίες, ας μας στείλει στοιχεία στο email μας : egk3@otenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tα μαζεψαν οι γνωστοί αγνωστοι μπόγιες...