Σελίδες

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Σωματείο Ζωόφιλη Δράση

Δείτε και σημειώστε όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Σωματείου "Ζωόφιλη Δράση"

Η ατζέντα μας:
1. Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πρωί. Τιμούμε τη μνήμη του Άγιου Μόδεστου που θεωρείται από την Εκκλησία μας ο προστάτης των ζώων με αρτοκλασία
και σας προσκαλούμε ...

στη Θεία Λειτουργία που θα ψαλλεί στην Εκκλησία Αγίου Τίτου και θα ακουστούν οι ευχές της Εκκλησίας μας για την ευζωία όλων των Ζώων Ευχή Αγ. Μόδεστου(απόσπασμα) "Ναί Κύριε Ιησού Χριστέ, σκύψε πάνω στα ίδια σου τα σπλάχνα, λυπήσου τα άρρωστα ζώα που τα θερίζει μαζικά το δρεπάνι του θανάτου, που επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν, μόνο με το μούγκρισμά τους και τις λυπητερές, άναρθρες, κραυγές τους φανερώνουν θλιβερά την ασθένεια και τον πόνο τους , για να προκαλέσουν την συμπάθεια των λογικών . Εάν ο δίκαιος άνθρωπος συμπονά τις ψυχές των ζώων του, πώς δεν θα τα συμπονέσεις και Συ ο δημιουργός τους και προπονητής; …"

. 2. "CHRISTMAS ON THE ROAD" (18 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή 9:00-16:00)
Συμμετοχή της Ζωόφιλης Δράσης στο παζάρι στην Αγιοστεφανιτών. Χριστουγεννιάτικα δωράκια σε συμβολικές τιμές !

3. ΛΟΤΖΙΑ (21 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη 9:00-16:00)

"Η μέν ψυχή τώ
αυτό πάσι τοίς εμψύχοισι, τό δέ σώμα διαφέρει εκάστου"
Το Σωματείο Ζωόφιλη Δράση και το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγ.Σπυρίδων» διοργανώνουν από κοινού μια ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ευαισθησίας και αγάπης –bazzar.

4. BAZAAR - ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ TALOS PLAZA (από 21 Δεκεμβρίου Τετάρτη απόγευμα 18:00-21:00 καθημερινά έως τέλος του έτους)

Καθημερινά 6-9 μμ οι εθελοντές της Ζωόφιλης Δράσης από 21-12-11 έως 31-12-11 λαμβάνουν μέρος στις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις του ΤΑΛΟΣ ΠΛΑΖΑ! Θα πραγματοποιηθούν γιορτές Υιοθεσίας σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου στα πλαίσια του προγράμματος αντιμετώπισης αδέσποτων με στόχο την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για τις ανάγκες των ζώων, την επισήμανση των υποχρεώσεων κάθε υπεύθυνου ιδιοκτήτη και τη πραγματοποίηση υπεύθυνων υιοθεσιών . Σας περιμένουμε




Δεν υπάρχουν σχόλια: