Σελίδες

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΥ.ΖΩ.ΣΩ.ΕΛ παίρνει θέση ως προς θέμα με το καταφύγιο αδέσποτων Κοζάνης του Δημήτρη Λιάνα

Απάντηση στα σχόλια που υπήρξαν στη σελίδα facebook "φιλοζωία ή εμπόριο;" του Δημήτρη Λιάνα για το καταφύγιο αδέσποτων Κοζάνης έδωσε η Συνοσπονδία Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδος δια της προέδρου της κ. Ιωάννας Γκαραγκούνη , ενώ εστάλη και σχετική επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό ΑΑΤ κ. Πάρι Κουκουλόπουλο. Στη σελίδα του facebook αναφέρθηκαν τα εξής :
με την κ. Μαρικα Καμαρη, εχουμε ενα προβλημα... μεγαλο θα ελεγα.. το καταφυγιο της Κοζανης, αυτο που διαχειριζεται αυτος ο απιστευτα αγαθος γιγαντας, ο Βαγγελης, το γνωριζουμε σχεδον ολοι... ο Βαγγελης, ηταν απελπισμενος.. εκλειπαρουσε για τροφες, για τα ζωα του...ο Βαγγελης, βεβαια δεν γνωριζε οτι ειχε πεσει συρμα να μην τον βοηθησει κανενας υπηρετης των κορακων της φιλοζωιας.... τεσπα για να κανουμε μια μεγαλη ιστορια μικρη, καποια στιγμη εμφανιζεται το never walk alone ως μαννα εξ' ουρανου και ο Βαγγελης εχει πλεον τακτοποιηθει απο τροφες...τα φορτηγα πανε καθε τοσο και ΟΣΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, αδειαζουν τσουβαλια, πολλα τσουβαλια με τροφες.... τις προαλλες, προεκυψε ενα μικρο προβληματακι... ο Βαγγελης, ενεκα καλοσυνης, παρακουσε τις εντολες των Ελληνογερμανων... για τιμωρια δεν πηγε το φορτηγο την προκαθορισμενη ημερομηνια.... οι κυριες του never walk alone, ηθελαν την ομαδα του φιλου μας , κλειστη, αυτος ομως δεν ηθελε... ο Βαγγελης, ηθελε να μπορουν αλλα σωματεια να ποσταρουν διαφορα για τις αναγκες τους, οι κυρατσες ομως δεν ηθελαν....δυο τρια ποστ που ανεβηκαν απο σωματειο που γυρευε απεγνωσμενα τροφες, με διαταγη της κ. Καμαρη, κατεβηκε αμεσως..... ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ;; λεω ψεμματα κ. Καμαρη;; το σωματειο αυτο, εδωσε ζωα εξω, και τωρα ζηταει να μαθει που βρισκονται... ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!! ο Βαγγελης συμορφωθηκε λοιπον οποτε οι τροφες κατεφτασαν σε συντομο διαστημα...ομως ο Βαγγελακης, επρεπε σε ανταλαγμα να τους δινει ζωα .. (ποσα εδωσες μεχρι τωρα Βαγγελη;;)..του εταξαν μαλιστα και ταξιδι να παει να τα δει.... δεν ξερω αν πηγε τελικα.. σιχαθηκα τοσο πολυ απο την ξευτιλα της Ελληνογερμανικης φιλοζωιας, που δεν μπηκα στον κοπο να μαθω... ετσι κι αλλιως, σιγα μην δεν μπορουσαν να δουλεψουν τον Βαγγελη τα σαινια της φιλοζωιας!!!!ομως γιατι τοση πρεμουρα;;;γιατι, θα σου δωσουμε τροφες αλλα κι εσυ θα μας δινεις τα ζωακια που θελουμε;;; σε ποιο γα@@μενο αρθρο της φιλοζωιας ειναι γραμμενος αυτος ο εκβιασμος;; θελουμε απαντηση κυρα Καμαρη!!! λοιπον, ο αγαθος γιγαντας, επεσε... εγινε νανος!!! αλλα καλου κακου, το never walk alone , εβαλε συνδιαχειριστη στην ομαδα του γιγαντα.... και μαντεψτε ποιον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπα, ας το παρει το ποταμι.... δεν προκειται να το βρειτε... το ονομα του διαχειριστη, ειναι, Μπεκας Αντωνιαδης..... ΤΣΑ!!!! Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ...ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΩΔΙΕΣ ΕΣΚΑΣΕ!! ΤΕΛΟΣ.... ΚΑΠΟΥΤ..... 
 Το κείμενο της ΣΥΖΩΣΩΕΛ είναι το ακόλουθο : 
 Συμφωνούμε απολύτως στα όσα γράφονται. Αυτός ο αγαθός γίγαντας Βαγγέλης Λιάνας όσο και ο αδελφός του Δημήτρης από 15 χρονών όπως και όλοι η οικογένεια τους φροντίζουν αδέσποτα και το κτήμα τους το διέθεταν γιαυτά στις εποχές του μπόγια... γιαυτό προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να σώζουν εγκαταλειμμένα και τραυματισμένα ζώα στο κτήμα τους... Τότε δεν υπήρχε οικονομική κρίση τα βόλευαν με τις τροφές και προσπαθούσαν να κάνουν στειρώσεις με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής. Τότε ήταν Δήμαρχος ο κ. Κουκουλόπουλος. Μετά από συμφωνία του Δημήτρη Λιάνα (Πρόεδρο του σωματείου ) με το Δήμο και τον τότε Δήμαρχο κ. Κουκουλόπουλο συνεργαζόταν στο πρόγραμμα και βοηθούσε ο Δήμος στις στειρώσεις και στις τροφές . Όλα καλά μέχρι εκείνη την στιγμή ...ώσπου στην θέση του κ. Κουκουλόπουλου (που ήταν Δήμαρχος επί σειρά ετών) μπήκε καινούργιος Δήμαρχος και δημιουργήθηκε Σωματείο υπέρ «ευαισθησιών και υιοθεσιών» το ΑΓΓΙΖΩ που σε συνεργασία με τον Δήμο τον Νομοκτηνίατρο και τους «γνωστούς εθελοντές» έκαναν περισυλλογή των ζώων σε ένα παράνομο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο (το οποίο υπάρχει ακόμη) και μετά τα αδέσποτα εξαφανιζόντουσαν. Δεν έδιναν λόγο σε κανένα και καμία επιτροπή δεν λειτούργησε μέχρι και σήμερα. Ζήτησαν από το Δημήτρη Λιάνα τον Πρόεδρο του Σωματείου να τους παραδώσει όλα τα σκυλιά που είχε ....ακόμη και εισαγγελέα έβαλαν να σπάσει τις πόρτες στο χώρο. Ο Δημήτρης όχι μόνο αντιστάθηκε αλλά ειδοποίησε ζωόφιλους και κατάφερε να μην του πάρουν τα σκυλιά, όμως δικάστηκε για μη παράδοση των ζώων και για παράνομο κυνοκομείο. Παρόλα αυτά δεν υποχώρησαν και τα κράτησαν όλα. ΟΜΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΗΡΘΕ Βοήθησαν ζωόφιλοι με ξεροκόμματα ρύζι σκόνη και γάλα και διάφορα πρόχειρα πράγματα , ο Δήμος απών, το υπουργείο απών ,παρά τις εκκλήσεις τους. Τότε ως άγγελος εξ ουρανού η κ. Καμάρη,η οποία τυγχάνει να είναι Ελληνίδα τον προσέγγισε με καμία φυσικά απαίτηση για παράδοση σκύλων στην αρχή. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αυτά που λέγονται ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΈΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ υποβάλλουμε όμως την εξής ερώτηση... Μπορείτε να βοηθήστε το Λιάνα ? για να φύγει η Καμάρη και η κάθε Καμάρη που εκμεταλλεύονται ανθρώπους και ζώα.. Καταγγελία στο Δήμαρχο της Κοζάνης , επιστολές στον κ. Κουκουλόπουλο οποίος είναι υφυπουργός σήμερα και γνωρίζει το θέμα του Λιάνα από χρόνια . Είναι καιρός από το πες πες πες να ξεσηκωθούμε όλοι για να φύγει η σαπίλα που υφίσταται στην εσωτερική δήθεν ζωοφιλία των αποστελλομένων σκυλιών και γατιών στην αλλοδαπή προς υιοθεσία και το αντίστοιχων δήθεν συμπονούντων τα ζώα της Ελλάδος αλλοδαπών, με απεριόριστα κέρδη από την φρίκη. Έργα παιδιά έργα κουνηθείτε Απαντήστε και ενεργείστε.. 
 Ακολουθεί το έγγραφο της κ. Γκαραγκούνη προς τον αναπληρωτή υπουργό ΑΑΤ , Πάρι Κουκουλόπουλο ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Γιαβάση Ευεργέτου 71, Αγία Παρασκευή,
15341 ΑΤΤΙΚΗΣ

Προς : κ. Κουκουλόπουλο Πάρι
Αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Αχαρνών 2
10176 ΑΘΗΝΑ

Αξιότιμε κύριε υπουργέ

Την θητεία σας ως Δημάρχου στην Κοζάνη την γνωρίζω από το κ. Λιάνα Δημήτρη, γιατί από τότε υπάγεται το ζωοφιλικό σωματείο του στην συνομοσπονδία.
Γνωρίζω πόσο έντιμα και σωστά αντιμετωπίσατε το πρόβλημα και μάλιστα μη υπαρχόντων των σημερινών προστατευτικών Νόμων για τα αδέσποτα ζώα, εσείς και στειρώσεις προσφέρατε στα ζώα και τροφή. Αυτά δεν ξεχνιούνται και προπάντων όταν συγκριθούν με την μετέπειτα δημαρχιακή διοίκηση.
Σας αποστέλλω σήμερα τα σχόλια που γίνονται για την πατρίδα σας στο πρόσωπο ενός αδύναμου ζωόφιλου. Το μόνο που ζητούμε , γιατί αυτές τις ημέρες θα ζητήσουμε ραντεβού από εσάς για ορισμένες εκκρεμότητες της Νομοθεσίας την οποία παρερμηνεύουν οι λεγόμενοι εθελοντές ζωόφιλοι που έχουν δημιουργήσει ένα παρακράτος το οποίο έχουμε καταγγείλει στην εισαγγελία Αρείου Πάγου, να σκύψετε με ενδιαφέρον στις προσπάθειες του κ. Λιάννα Δημήτρη προς τον νυν Δήμαρχο ώστε να αναλάβει η Κοζάνη τα κοζανίτικα σκυλιά με προσφορά συνεργασίας και πάλι του σωματείου αυτού, πράγμα που πρέπει να γίνει σε όλους τους Δήμους και ευελπιστούμε πως και ο κ. Ντινόπουλος Υπουργός Εσωτερικών με την κατανόηση που διαθέτει και εκείνος να το φροντίσει ώστε η κάθε κυρία Καμάρη και κάθε κύριος Μπέκας που εκμεταλλεύονται και λυμαίνονται το θέμα αυτό,λόγω τις οικονομικής ευχέρειας που διαθέτουν να αγοράζουν τροφές, εκβιάζοντας και πάλι δυστυχισμένους Έλληνες ή συνεργαζόμενοι με καιροσκόπους παράνομους.
Με αυτό το τρόπο μπορούμε με τις δικές μας δυνάμεις κύριε Υπουργέ ένα ,ένα θέμα που πέφτει στην αντίληψή μας να το βάζουμε σε τάξη σύμφωνα με την Νομοθεσία έτσι ώστε κάποτε αυτή η Ελλάδα να σηκώσει το κεφάλι εναντίων όλων αυτών των λαμόγιων που έπεσαν να την διαλύσουν παντιοτρόπως.
Με τιμή και ευχαριστίες
Καραγκούνη Ιωάννα

Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδος
Συνημμένα : 2

Κοινοποίηση :
- κ. Καρασμάνη Γεώργιο
Υπουργό Αργοτικης Ανάπτυξης και Τροφίμων
- κ. Ντινόπουλο Αργύρη
Υπουργό Εσωτερικών
Σταδίου 27

10183 ΑΘΗΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: