Σελίδες

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τα αδέσποτα της Τρίπολης θέμα στο διαδίκτυο… και αιτία απόλυσης;;;

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τις αγέλες αδέσποτων σκυλιών που υπάρχουν στην Τρίπολη αλλά και για επιθέσεις που έχουν δεχτεί πολλοί πολίτες. Τα αδέσποτα αυτή τη φορά φαίνεται πως ήταν αιτία απόλυσης μιας υπαλλήλου που εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα καθώς όπως κατήγγειλε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μια απλή παρατήρησή της για ...
την συμπεριφορά συγκεκριμένου προσώπου στα αδέσποτα την οδήγησε σε απόλυση!!! Η δημοσίευση της νεαρής κοπέλας μενω στην τριπολη κ δουλευα μεχρι πριν μια ωρα στην κεντρικη πλατεια της πολης.εκει δυστυχως εχουν μαζευτει πολλα αδεσποτα σκυλακια,πολυ φιλικα κ παιχνιδιαρικα.το μονο που ζητάνε ειναι χαδια κ λιγο φαγητουλι.απ το καλοκαιρι οσο μπορω τα προσεχω κ τα ταΐζω γιατι πραγματικα ειναι αξιολατρευτα.μενω σε πολυκατοικια κ δεν εχω καποιο χωρο να τα προστατεψω.σημερα,λοιπον,κατα την διαρκεια τησ δουλειας μου,το αφεντικο απ το διπλανο μαγαζι ****,βγηκε εξω μ ενα ξυλο κ ξεκίνησε να χτυπαει τα ζωακια,τα οποια απλα κοιμοντουσαν στην πλατεια.τον πλησίασα κ του ειπα κατα γραμμα: ο πολιτισμος του ανθρωπου φαινεται στην συμπεριφορά του προς τα ζωα" κι απλα εφυγα χωρις να ειπωθεί τιποτα παραπανω.να σημειώσω πως το συγκεκριμένο ****εχει γινει άσυλο στον εξωτερικο χωρο παιδιων που πινουν ***α,μαλωνουν,παιζουν μπουνιες,βριζουνε ***σ περαστικους κ αργα το βραδυ χωρος για ζευγαρακια....ο συγκεκριμενος "ΚΥΡΙΟΣ",αμεσως ενημέρωσε το "αφεντικο μου" με σκοπο να με απολυσει.φοβαμαι πως θα πεσουν φολες στην πλατεια κ παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει να το κανει. αυτο το θεμα δεν θα το αφησω να λήξει ετσι,θα το φτασω στα ακρα με καθε τροπο,ειτε με τον καλο ειτε με τον ασχημο.απλα εχω αναγκη την βοηθεια σας αν μπορουμε αυτα τα σκυλακια να βρουνε στεγη γιατι η πολη στην οποια ζω δεν εχει καποιο φιλοζωικο οργανισμο.σας ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.
Ύστερα από την δημοσίευσή της η εταιρία, όπου και θίγεται χωρίς λόγο καθώς η υπάλληλος δεν εργαζόταν εκεί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ,σε ένα από τα πολλά σχόλια που έχουν γραφτεί ανέφερε τα εξής : Επικοινωνήσαμε με το συγκεκριμένο κατάστημα προκειμένου να διερευνήσουμε την καταγγελία. Επαναλαμβάνουμε ότι λυπούμαστε ιδιαίτερα, καθώς είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας. Είμαστε ήδη σε επαφή με το Δήμο Τρίπολης και μας διαβεβαιώνουν ότι διαχειρίζονται το θέμα των αδέσποτων της πλατείας, και εμείς ως Εταιρία, αλλά και ως άνθρωποι έχουμε ήδη δηλώσει στους αρμόδιους της δημοτικής αρχής ότι είμαστε δίπλα τους, ώστε να βοηθήσουμε εμπράκτως στη διαχείριση αυτού του δύσκολου έργου. Μας ενημέρωσαν ότι η βασική τους δυσκολία είναι η ανεύρεση ανθρώπων, οι οποίοι θα μπορούσαν να υιοθετήσουν και άρα να φροντίσουν τα ζώα αυτά. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να μεταδώσουμε το μήνυμα αυτό μέσα από τις σελίδες μας, ώστε να βοηθήσουμε όλοι την εκστρατεία του Δήμου Τρίπολης για τα αδέσποτα.
arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: