Σελίδες

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Έσωσαν τα τρία σκυλιά, αλλά τους κυνηγούν ...δικαστικά

Μπορεί να έσωσαν τρία σκυλιά από το βέβαιο θάνατο, αφού κακοποιούνταν από το αφεντικό τους, όμως τα μέλη της Ζόφιλης Δράσης κατηγορούνται για δυσφήμιση για του Τύπου! Έτσι η πρόεδρος της Ζ.Δ., η κ. Γεωργία Στεφανάκη θα καθίσει αύριο στο εδώλιο του Τριμελούς δικαστηρίου επειδή δημοσιοποίησε το περιστατικό κακοποίησης τριών σκύλων στις Αρχάνες. Το παράδοξο είναι ότι...
ο ιδιοκτήτης των σκύλων έχει ήδη καταδικαστεί, αλλά η κ. Στεφανάκη κατηγορείται για κακή δημοσιοποίηση του θέματος. Τι είχε συμβεί "Τα 3 σκυλάκια στο βίντεο ζούσαν υποτίθεται σε ιδανικές συνθήκες στις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης. Μέσα σε μια μάντρα, χωρίς σπιτάκι (τα δύο εξ αυτών) στους 42 βαθμούς κελσίου και απολάμβαναν μόνιμα την ηλιοθεραπεία τους ... Ο στοργικός ιδιοκτήτης τους όπως βεβαίωσαν οι μάρτυρές του (!) τα φρόντιζε και έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα ζώα του...ποτέ δεν τα αμέλησε και θεωρείται κατ αυτούς ο ιδανικός ιδιοκτήτης! Με δόλο το Σωματείο Ζωόφιλη Δράση προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά, με δόλο μεταφέρθηκαν στο κυνοκομείο Ηρακλείου ... άλλωστε ήταν τόσο καλοσιτισμένα, καλοζωισμένα, όπως πιστοποιεί και η "αρμόδια" κτηνίατρος", αναφέρει το ειρωνικό κείμενο που συνοδεύει το καταγγελτικό κείμενο της Ζωόφιλης Δράσης.
Επίσης: 20-10-2011 Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΡΙΝΕ ΕΝΟΧΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ 1000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!!! ΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ,ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!!

ΣΤΙΣ 12-7-2012 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΛΕΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!..


creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: