Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Η Στρατονομία ζητά τη συνδρομή του www.zoosos.gr στην έρευνα για τη θανάτωση της σκυλίτσας

Ο Βασίλης Σεφερίδης αντισυνταγματάρχης και διοικητής του 951ου Τάγματος Στρατονομίας επικοινώνησε σήμερα με το www.zoosos.gr και ζήτησε τα στοιχεία, που έχουμε στη διάθεση μας, στο πλαίσιο της δικαστικής πράξης την οποία διεξάγει ύστερα από εντολή της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου Αθηνών, σχετικά με την υπόθεση της θανάτωσης της σκυλίτσας, που έγινε σε στρατόπεδο του ...
Αυλώνα. Νωρίτερα σήμερα τα ξημερώματα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσίευσε σχετική είδηση στην οποία αναφέρεται ότι την καταγγελία διερευνά η εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών. Γι’ αυτήν την καταγγελία σχετικά με το έγκλημα το www.zoosos.gr έχει αναφερθεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012. Συγκεκριμένα το Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε. τονίζει: «Το βάσιμο καταγγελίας για κακοποίηση ζώου από οπλίτη και μάλιστα κατ΄εντολήν ανωτέρου του, στο 575ο Τάγμα Πεζοναυτών στην Αυλώνα, διερευνά η εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών. Όπως έγινε γνωστό, με αφορμή τη συγκεκριμένη καταγγελία, ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, απέστειλε εκ νέου διαταγή στους κατά τόπους διοικητές με την οποία υπενθυμίζει τις εντολές που αφορούν τη διαχείριση του θέματος των αδέσποτων ζώων στα στρατόπεδα. Σύμφωνα με αυτές, στις περιπτώσεις εμφάνισης αδέσποτων ζώων θα πρέπει να ειδοποιούνται οι ζωοφιλικές οργανώσεις».
zoosos

1 σχόλιο:

Μαζί... KaPa είπε...

Ανακάλυψε την Αμερική ο τύπος....μας δουλεύουν κι από πάνω...Τόσα χρόνια γίνονται εγκλήματα στα στρατόπεδα και αφορούν ζώα και διαταγές ανωτέρων για εξόντωση αυτών...τώρα τους έπιασε η τρέλα που δόθηκε δημοσιότητα...Ντροπή!!