Σελίδες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αντιφατικές εξελίξεις για την υπόθεση του εκτροφείου στο Αλεποχώρι

Θυμόμαστε όλοι την υπόθεση του εκτροφείου σκύλων στο Αλεποχώρι το 2009, την οποία έβγαλε στη δημοσιότητα η τηλεόραση του Σκάι μέσω του σωματείου stray.gr. Η εκδίκαση της υπόθεσης αυτής τράβηξε σε μάκρος χρόνου, γιατί υπήρξαν αρκετές αναβολές. Η τελευταία δίκη επρόκειτο να γίνει στις 19 Οκτωβρίου 2011 και δημοσιεύτηκε αμέσως μετά καταδικαστική απόφαση για την ιδιοκτήτρια . Κάναμε κάποιες έρευνες στο θέμα αυτό γιατί από την αρχή διατυπώθηκαν ενστάσεις και από τις δύο πλευρές και , σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, προέκυψαν υπερβολές στην παρουσίαση του θέματος και των συνθηκών που ζούσαν τα ζώα στο εκτροφείο. Αυτό εξάλλου προέκυψε και από τις μαρτυρίες της υπεύθυνης Κτηνιατρικής Υπηρεσίας. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν είμαστε υπέρ των εκτροφείων ζώων , ειδικά σε αυτή τη χώρα που...
υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι οι συνθήκες που αρκετά εκτροφεία - τα γνωστά puppy mills - αναπαράγουν τα ζώα είναι κάκιστες για τα ίδια τα ζώα. Ωστόσο κρατάμε πάντα επιφυλάξεις, γιατί υπάρχουν εκτροφεία και εκτροφεία, όπως ζωόφιλοι και ζωόφιλοι, όπως πολιτικοί και πολιτικοί κ.λπ. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Γι αυτό και γίνονται πάντα έρευνες για να εξακριβωθούν οι καταγγελίες. Το εκτροφείο αυτό κρίθηκε παράνομο, καθώς η έφοδος σωματείων και ζωόφιλων έγινε λίγες ημέρες πριν εκδοθεί η άδεια που η ιδιοκτήτρια είχε ζητήσει από τον Δήμο Μεγάρων για τις εγκαταστάσεις που είχε φτιάξει. Επίσης, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ που κάναμε ότι η ιδιοκτήτρια είχε στοιχεία για την καλή κατάσταση και τη φροντίδα των ζώων της, σε ένα χώρο όπου κράταγε περιστασιακά και δικά της σκυλιά από το σπίτι της ή σκυλιά φίλων της. Παράλληλα, στα πλαίσια της έρευνας μας για την ιδιοκτήτρια του εκτροφείου, τόσο στην περιοχές που έμενε , στην σε περιοχές που κινείτο ή δούλευε, επισήμαναν όλοι και είναι πρόθυμοι να καταθέσουν την αγάπη της για τα ζώα και τη φροντίδα ακόμη και αδέσποτων ζώων. Εύλογα , τα θεωρούμε αντιφατικά όλα αυτά σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν αρχικά για την κυρία.
Στις εξελίξεις τώρα :
Η τελευταία αναβολή της δίκης για το "παράνομο εκτροφείο στο Αλεποχώρι" δόθηκε σε δικάσιμο στις 30 Μαρτίου 2011 και ορίστηκε από τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου για τις 19 Οκτωβρίου 2011. Αμέσως μετά τις 19 Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε η απόφαση του Δικαστηρίου, καταδικαστική τότε για την ιδιοκτήτρια αλλά "ερήμην της". Το ερώτημα που τίθεται είναι πώς είναι δυνατόν να δημοσιεύεται η απόφαση αυτή από ζωοφιλικές ιστοσελίδες στις 17 Οκτωβρίου 2011 (την ίδια ημέρα με τη δίκη ; ) και από άλλες στις 19 Οκτωβρίου 2011 ; Η αναφορά της δίκης δε στο σύνολο των δημοσιευμάτων ήταν σαφής για τις 19 Οκτωβρίου. Πότε τελικά έγινε αυτή η δίκη εν αγνοία της ιδιοκτήτριας του εκτροφείου ; Ρωτήσαμε την ίδια πρόσφατα τί έγινε στις 19 Οκτωβρίου στο δικαστήριο και μας είπε ότι πήγε με τον δικηγόρο της, ότι δεν είχε έρθει κανείς και τους ενημέρωσαν πως αναβάλλεται για τον Ιούνιο 2012. Τα συμπεράσματα δικά σας. Τα δημοσιεύματα :
 
Ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 2011
Στις 17 Οκτωβρίου 2011, επικυρώθηκε η πρωτόδικη απόφαση για τρίμηνη ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή στην υπόθεση του παράνομου εκτροφείου στο Αλεποχώρι. Παράλληλα, στις 14 Οκτωβρίου 2011, βγήκε απόφαση από το Δήμο Μεγαρέων, που κηρύσσει αδέσποτους, τους 58 σκύλους που αφαιρέθηκαν από το παράνομο εκτροφείο στο Αλεποχώρι και παραδόθηκαν στις 19 Νοεμβρίου 2009, στο Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, σύμφωνα με Εισαγγελική Παραγγελία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών. Η κατηγορούμενη δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, παρόλο που ήταν ενήμερη από την προηγούμενη αναβολή της δίκης για την ημερομηνία της δικασίμου. Το δικαστήριο, κοιτώντας τα επισυναπτόμενα αποδεικτικά στοιχεία και τις καταθέσεις όλων των μαρτύρων, οι οποίοι έκαναν περιγραφή της έντονης δυσοσμίας, της κάκιστης κατάστασης των σκύλων, της άσχημης κατάστασης της υγείας τους, αλλά και το ότι πολλοί από αυτούς ήταν αλυσοδεμένοι με πολύ κοντές αλυσίδες 24ώρες το 24ωρο, αποφάσισε ομόφωνα, την οριστική παράδοση των σκύλων στο φιλοζωικό σωματείο, το οποίο εδώ και 2 έτη φρόντιζε για την αποκατάσταση και θεραπεία τους όπως ορίζεται από τον νόμο.
Κατερίνα Δαβίδη Δημοσιογράφος
http://www.pets.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=985&Itemid=99

Επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Μεγάρων και τους ρωτήσαμε πώς βγήκε απόφαση του Δήμου στις 14 Οκτωβρίου που κηρύσσει αδέσποτους τους 58 καθαρόαιμους σκύλους ιδιώτη, του εκτροφείου του Αλεποχωρίου , πριν ληφθεί η τελεσίδικη απόφαση για την τύχη των ζώων στις 19 Οκτωβρίου ; Μας είπαν ότι τους επιδόθηκε έγγραφο για υπογραφή από ζωοφιλικά σωματεία με το αίτημα αυτό, μέσω δικηγορικού γραφείου.

Ακολουθούν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δίκη που έγινε στις 19 Οκτωβρίου 2011, την ημέρα που πήγε η ιδιοκτήτρια του εκτροφείου και δεν ήταν κανείς εκεί.

1) adespoto.gr

2) stray.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα τα σκυλια των εκτροφειων ειναι καθαροαιμα δηλαδη ακριβοπουλητα και γιαυτο πανε και τα αρπαζουν, ρωτησε κανεις και εψαξε να βρει που ακριβως εχουν παει σε ποιους και με ποιο τροπο ; μοσχοπουλιουνται και γιαυτο καποιοι κοπτονται να τα παρουν.καποιοι και καποιες απο τους φιλοζωους αυτους εχουν πετ σοπς και συνεργαζονται ακομη και με δικα τους εκτροφεια. ολα ειναι παραμυθι για καλυψη γιατι βγαζουν πολλα λεφτα. ολα για τα λεφτα γινονται στο κυκλωμα των φιλοζωων, ολα για τα λεφτα. ξυπνειστε

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ. ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΡΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΖΩΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤ ΣΟΠ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ . ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΣΩΣΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΧΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΩΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ... ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΟΥ . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

Δερβενοχώρια

http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3775:dikazetai-kai-i-paranomi-ektrofeas-ton-derbenoxorion&catid=35:generalnews&Itemid=67&utm_campaign=livetags&utm_source=tags&utm_medium=articles&utm_content=3775


Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

pesteta kalla ta lete omos prepei na apokaliftoun pia terma ta paramithia tous giati ekmetalevonte anthropous pou nomizoun pos einai filizoiki kai filizoi tou kolou kai prostates ton zoon kai afti einai egglimatiki organosi............... me skopo to kerdos ekmetalevonte ta zooa tou kathe mianou kai lene paramithia pos to vasanizi kai tou to pernoun mesa apo taxeria tou kai to poulane dithen gia prostasia kai iothesia i pseftes ntropi tous

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ . ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΑΓΟΡΑ". ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΗΝΥΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ. ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΑΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ. ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ. ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΕΔΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ... ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ. ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΕΧΙΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΩΡΟ. ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.ΑΣ ΨΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ. ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ENA MEGALO MPRAVO SAS PESTETA NA TA AKOUSOUN KAI NA VOITHISOUN TIN IDIOKTITRIA EKTROFEA TON SKYLON POU EXEI PLIGOTHI PARA POLLI ME OLLA AFTA POU TIS KANANE I APATEONISES GIATI PROKITE GIA APATEONISES ME OLLES TIS SKINOTHETIMENES ENERGIES TOUS AKOU EKEI ............NA DIKAZETE I GYNEKA STIS 19 KAI AFTES NA OANE STON DIMARXO STIS 14 KAI I APOFASI NA VGEI STIS 17 MA EINAI DINATON? EDO KATI PEZETE KAI THELEI PSAXSIMO ............

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο είναι Ανακριβές καθ'όλα.
Αντί να επικροτείται μια πρωτοποριακή πολιτική του δήμου Μεγαρέων που συνέχισε την προσπάθεια των φιλοζωικών σωματείων, αφήνονται νεφελώδη υπονοούμενα. Αντί να επικροτείται η καινοτόμος απόφαση των Δικαστηρίων (πρωτόδικη και εφετειακή) εκφράζονται αμφιβολίες.
Προφανώς δεν έχει γίνει η οποιαδήποτε έρευνα από την αρθρογράφο.
Οι μομφές που εκφράζονται δεν είναι φιλοζωικες.
Ευτυχώς τα Δικαστήρια αποφάσισαν.

animalspress είπε...

Τα γεγονότα καταγράφονται έτσι όπως συμβαίνουν και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του κύριε ή κυρία ανώνυμε/η. "Καινοτόμος" είναι όλη η θολή διαδικασία στην ιστορία αυτή καθώς σκυλιά που αφαιρέθηκαν από το εκτροφείο το 2009 από φιλοζωικά σωματεία "πουλήθηκαν" το 2010 πριν την απόφαση του Δικαστηρίου. Νεφελώδες είναι επίσης το γεγονός ότι μία δίκη ορίζεται για τις 19 Οκτωβρίου 2011 και η απόφαση του Δικαστηρίου δημοσιεύεται στις 17 Οκτωβρίου 2011, ως "ημέρα που έγινε η δίκη" , εν αγνοία της ιδιοκτήτριας του εκτροφείου και του δικηγόρου υπεράσπισής της. Είχε κάθε δικαίωμα να υπερασπίσει τον εαυτό της , όπως έχει κάθε Έλληνας πολίτης σε δημοκρατικό πολίτευμα. Οι "μομφές" είναι μόνο υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και φυσικά υπέρ των δικαιωμάτων των ανθρώπων. Οι αμφιβολίες όλων απορρέουν σαφώς από τη διαδικασία και όχι από την απόφαση των Δικαστηρίων. Να είστε σίγουροι πως θα επικροτούσαμε μόνο μια δίκαιη και διαυγέστερη αντιμετώπιση κάθε παρόμοιας υπόθεσης.

Ανώνυμος είπε...

πως ειναι δυνατο να δημοσιευεται το αποτελεσμα μιας δικης στις 17 οκτωβριου με ημερομηνια δημοσιευσης στις 17 οκτωβριου οταν η δικη αυτη ειχε αναβληθει για τις 19 οκτωβριου που το γραφουν αλλα σαιτς? ποιος κοροιδευει ποιον ? τι γινεται εδω ? τι απατεωνια ειναι αυτη ? και σας φταιει ο αρθρογραφος ? αρα εχουν δικιο οσοι μιλανε για φιλοζωικες σπειρες στην ελλαδα ..
δεν υποστηριζω καμια κυρια εκτροφειου γιατι δεν γουσταρω τα εκτροφεια με τιποτα αλλα δεν γουσταρω και την απατεωνια των δηθεν φιλοζωων που δηθεν στηριζουν τα αδεσποτα και στηριζουν μονο την τσεπη τους. τα εχουμε φαει στη μαπα αυτα χρονια τωρα .
συμφωνω οτι ο καθενας εχει δικαιωμα υπερασπισης στα δικαστηρια και ειναι ανεντιμο και υποπτο και υπουλο αυτο που εγινε αν εχει γινει ετσι. απαραδεκτο και παρανομο. ντροπη γιατι η παρανομια αυτη ειναι τρισχειροτερη απο την παρανομια του εκτροφειου.

σ.σ.

Ανώνυμος είπε...

pios Kserei ti ta xoun kanei ta skylia ta xoun poulisi? ta xoun edo stin athina? ta xoun stili stin germania ? stin kina? pou ta xoun paei telospanton? giati den mas lene ?fovounte na mein mathoume pos ta poulane? eno exoun pei pos ta dinoun gia iothesies? afti den agapan ta antera tous kai tha agapoun ta skilia? afti i kataggelousa pou dilonei filozoos kai enantia sta pet shop pos ksafnika anigei diko tis sto neo psixiko gia na min sas po pos ektrefi kai skilia ta opia ta xei parei paranomos kai ta poulaei.i krifosiganopapadia

Ανώνυμος είπε...

An eixate dikio i kuria ektrofeas tha eixe provei se aitisi akurosis i se anairesi. Profanos den gnorizete tous nomous Kai oute mpikate ston kopo rotisete ta filozoika somateia.
Ta kinitra sas einai profani.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΤΕ, ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΤΟ ΠΩΣ ΚΛΑΙΓΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΡΩΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ" ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΤΕ ΕΝΩ ΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Η ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΗΥΔΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΑ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ.ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΡΥΦΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Δ.Δ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

PETS.GR ΠΑΛΙ? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΕΤ ΣΟΠ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ , ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ( ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ) ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΧΑΜΣΤΕΡ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΙLL BILL , ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.