Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Θα συναγωνιστούν στο τρίαθλο για να βοηθήσουν τ’ αδέσποτα!

Στις 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ένας ουσιαστικά φιλοζωικός αγώνας τριάθλου στις εγκαταστάσεις του Μωραΐτης Sports Center στην Γαλάζια Ακτή και στον Σχοινιά Μαραθώνα. Σκοπός του αγώνα, που συνδυάζει τρία αθλήματα (τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία), είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, τροφές, φάρμακα ή ό,τι άλλο μπορεί ...

να προσφέρει ο καθένας για να βοηθηθούν τ’ αδέσποτα και οι εθελοντές, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους γι’ αυτά.

Τα έσοδα από τον αγώνα θα προσφερθούν στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, στον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) και στον Φιλοζωικό Σύλλογο Κρυονερίου. Στον χώρο του Μωραΐτης Sports Center τα τρία φιλοζωικά σωματεία θα πραγματοποιήσουν μπαζάαρ, με διάφορα είδη διακόσμησης, χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ για τετράποδους και δίποδους κ.ά. με σκοπό την οικονομική τους ενίσχυσή τους.

Η είσοδος για τους ενήλικες στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων κοστίζει 3 ευρώ. Όλοι όσοι παραβρεθούν θα μπουν στην κλήρωση για μια δωροεπιταγή των 100 ευρώ από το κατάστημα BikeMe.gr, η οποία θα διατεθεί στα φιλοζωικά σωματεία. Όσοι πάρουν μέρος στον αγώνα θα διαγωνιστούν στα 300 μέτρα κολύμβηση, 20 χιλιόμετρα ποδηλασία και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα για κάθε αθλητή είναι 10 ευρώ. Τα GU θα είναι χορηγός ενέργειας φροντίζοντας τους αθλητές με γευστικά τζελ και ηλεκτρολύτες. Για να συμμετάσχετε στείλτε μήνυμα στο email: triforpet@gmail.com ή καλέστε στο 2106424770 τον Λευτέρη Παρασκευά ή στο 2109943230 τον Νίκο Ράπτη.

zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: