Σελίδες

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Έχασαν και ξαναβρήκαν το λιοντάρι στη Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής;

Αλήθεια ή επιστημονική φαντασία;

Χθες μια παράξενη είδηση από αυτές, που δύσκολα τις πιστεύει κανείς έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο Αναστάσιος Μαδυτινός δημοσίευσε στο facebook, ότι ένα λιοντάρι – που έχει στο κτήμα του κάτοικος της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής – εξαφανίστηκε! Μάλιστα τόνιζε, ότι ...

το ζώο είναι άφαντο εδώ και δύο μέρες και ότι ο ιδιοκτήτης του το αναζητά εναγωνίως παραμένοντας άυπνος δύο μερόνυχτα.
Ο κ. Μαδυτινός εξηγούσε, ότι το λιοντάρι βάρους 500 κιλών τρώει καθημερινά 40 κιλά κρέας. Ανέφερε, ότι το άγριο ζώο ο συγκεκριμένος άνδρας το απέκτησε, όταν ακόμα ήταν μικρό, σώζοντας το από κάποιο τσίρκο. Μάλιστα μας διαβεβαίωνε, ότι το φροντίζει και το έχει σαν παιδί του και μάλιστα με άδεια από το δικαστήριο!
Διστακτικά καλέσαμε σήμερα ξημερώματα Παρασκευής το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής και ρωτήσαμε τον αξιωματικό υπηρεσίας, αν υπάρχει καταγγελία σχετικά με απώλεια λιονταριού! Και εκεί που νομίζαμε, ότι θα κλείσει το ακουστικό γελώντας, αφού η ώρα ήταν ήδη 02:00, μας απάντησε, ότι το λιοντάρι είναι δεμένο στη θέση του!
Ο αξιωματικός υπηρεσίας Γιώργος Κακούτης εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, αν το ζώο είχε εξαφανιστεί και το εντόπισαν. Αλλά η αναφορά, που είχε στα χέρια του ανέφερε, ότι το λιοντάρι βρισκόταν κανονικά στο κτήμα! Μάλιστα για περισσότερες λεπτομέρειες μας παρέπεμψε στον διοικητή. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μια ανόητη φάρσα ή για αληθές περιστατικό αλλά μας παραξένεψε τόσο γι’ αυτό και προχωρήσαμε σε αυτή τη δημοσίευση.

zoosos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: