Σελίδες

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Νέο Δ.Σ. στο Φιλοζωικό Σωματείο Κιβωτός Αλεξανδρούπολης

Στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλοζωικού Σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ Αλεξανδρούπολης, με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα. Αφού τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό αναδείχθηκαν:



Πρόεδρος: Ράπτης Θεόδωρος

Αντιπρόεδρος: Νικολαΐδου Μένια

Γεν. Γραμματέας: Γκαϊτατζή Ελισάβετ

Ταμίας: Ολτούμη Ειρήνη

Σύμβουλος: Πέτροβιτς Δημήτριος

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κιβωτός με έδρα την Αλεξανδρούπολη ιδρύθηκε το 2006 και βασικοί σκοποί της ίδρυσης του είναι:

α) η προστασία των ζώων, αδέσποτων και μη, καθώς και η προσπάθεια ανεύρεσης τρόπων για την αρμονική συμβίωση ανθρώπου και ζώων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές και κοινωνικές αντιλήψεις.

β) η μέριμνα για τη βαθμιαία και με ήπια μέσα εξάλειψη του προβλήματος των αδέσποτων ζώων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Η λειτουργία του στηρίζεται αποκλειστικά στη βοήθεια των εθελοντών του (καθάρισμα καταφυγίου, μεταφορά ζώων κτλ) και οικονομικά στηρίζεται από τις ετήσιες συνδρομές των μελών του και δωρεές φιλόζωων υποστηρικτών του.
Από τις αρχές του 2009 εθελοντές του έχουν αναλάβει τη φροντίδα των ζώων του πρόχειρου νοσηλευτικού σταθμού που δημιούργησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, αλλιώς γνωστού και ως «καταφύγιο» και από τις αρχές του 2010 έχει αναλάβει εκτός από τη φροντίδα των ζώων που φιλοξενούνται εκεί και τη διαχείριση του καθώς και τη φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πολλών αδέσποτων σκύλων της Αλεξανδρούπολης.


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Σωματείου: www.kivotosalexpolis.gr



alexpolisonline.blogspot


Δεν υπάρχουν σχόλια: