Σελίδες

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ολλανδία: Οι Μουσουλμάνοι ζητούν απαγόρευση των...σκύλων

Ένας Μουσουλμάνος πολιτικός στην Ολλανδία ζητά την απαγόρευση των..σκύλων στην Χάγη, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας! Η παράδοση των Μουσουλμάνων θεωρεί τα σκυλιά ως ακάθαρτα, βρώμικα ζώα και έτσι μερικοί ζητούν την απαγόρευση τους στην Ολλανδία και ...

σε άλλες χώρες, σαν μία προσπάθεια της εφαρμογής του Ισλαμικού νόμου της Σαρία, στην Ευρώπη!

Η πρόσφατη αυτή ..ιδέα έχει χωρίσει σε στρατόπεδα τους Ολλανδούς αφού μερικοί υποδέχτηκαν με χαρά την ιδέα και άλλοι είναι εξοργισμένοι.

Ένας Τουρκο-Ολλανδός εκπρόσωπος του Κόμματος Ισλαμιστών Δημοκρατών ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης ότι είναι αντίθετοι στην πρόταση του Κόμματος για τα Ζώα να κάνουν την πόλη πιο φιλική προς τα σκυλιά.

Το κόμμα Ελευθερίας της Ολλανδίας αναφέρει ότι σε αυτή την χώρα, η ιδιοκτησία ζώων είναι νόμιμη και όποιος διαφωνεί θα πρέπει να μετακομίσει σε άλλη χώρα!

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η δήλωση του Τουρκο-Ολλανδού εκπροσώπου ήταν μία πρόκληση για να ξεσηκώσει τους Μουσουλμάνους της Χάγης, οι οποίοι αποτελούν περισσότερο από 12% των κατοίκων και βλέπουν τα σκυλιά ως βρώμικα ζώα. Ο ίδιος εκπρόσωπος ζήτησε απαγόρευση των σκύλων!!!

Μάλιστα, τοπικά μέσα αναφέρουν ότι όταν ο δήμαρχος αρνήθηκε το αίτημα για απαγόρευση σκύλων, ακολούθησαν δηλητηριάσεις σε πολλές γειτονιές και περισσότερα από 12 σκυλιά βρέθηκε δηλητηριασμένα τον Σεπτέμβριο σε εργατικές κατοικίες όπου κατοικούν πολλοί μουσουλμάνοι μετανάστες.

Άλλοι κάνουν λόγο για συντονισμένες ρατσιστικές προσπάθειες όμως υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι δέχτηκαν φραστικές επιθέσεις απο μουσουλμάνους όταν τους είδαν να βγάζουν βόλτα το σκύλο τους.
ofono.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να δεις βρίσιμο που τρώνε οι Ολλανδοί όταν βγάζουν τα ζώα τους βόλτα σε απόσταση ορατότητας από τζαμί , δεν έχετε ιδέα τι ξύλο τρώνε. Να δεις απαγορεύσεις σκύλων οδηγών για τυφλούς από μουσουλμάνους ταξιτζήδες και οι σκύλοι οδηγοί και οι μουσουλμάνοι ταξιτζήδες είναι πολλοί στην χώρα. Να δεις το κόμμα των ζώων Partij voor de dieren 93%)να μην κάνει κιχ , κουβέντα για κανένα από τα θέματα ...