Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Επιτροπή για την προστασία των αδέσποτων και δεσποζομένων ζώων

στη σύστασή της προχώρησε η δημοτική αρχή των Σερρών

Στη σύσταση της επιτροπής για την προστασία των αδέσποτων και δεσποζομένων ζώων προχώρησε η δημοτική αρχή των Σερρών .Ο δήμαρχος κάλεσε τα μέλη της επιτροπής στην πρώτη συνεδρίαση χθες το πρωί όπου θα γινόταν η ενημέρωση για τα νέο νόμο για...

τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό που ψηφίστηκε και θα ισχύει πλέον στη χώρα μας.
Στην επιτροπήσυμμετείχαν ο δήμαρχος κ. Πέτρος Αγγελίδηςο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βαλτσάνης , ο κτηνίατρος κ. Βλάσης Λάντζος , ο πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Σερρών κ. Κωνσταντίνος Σαπαρδάνης , η πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Ομίλου Σερρών κ. Ζωή Κοντού και ο πρόεδρος του φιλοζωικού Συλλόγου ΠΑΝΊΔΑ κ. Πέτρος Σωτηριάδης .
Η πρόεδρος του ΦΟΣ κ. Κοντού διαμαρτυρήθηκε για την συμμετοχή του προέδρου του συλλόγου ΠΑΝΙΔΑ ,υποστηρίζοντας ότι ο σύλλογος δεν εφίσταται και δεν πρέπει να συμμετέχει στην Επιτροπή και αποχώρησε από την συνεδρίαση .
Ο κ. Αγγελίδης δήλωσε ότι θα γίνει διερεύνηση ως προς την νομιμότητα του Συλλόγου ΠΑΝΙΔΑ και αν δεν υφίσταται ο σύλλογος την θέση του στην επιτροπή θα πάρει μέλος του ΦΟΣ .

ΣΗΜΕΡΙΝΗ των Σερρών


Δεν υπάρχουν σχόλια: