Σελίδες

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πάρος: Πέταξαν κούτα με κουτάβια στον κάδο σκουπιδιών

Την περασμένη Τρίτη ένας κάτοικος της Πάρου, πήγε να αφήσει τα σκουπίδια του σ’ έναν κάδο. Όμως μέσα σε αυτόν είδε, ότι κάποιος είχε πετάξει ένα μεγάλο χαρτόκουτο και μάλιστα δεμένο. Από περιέργεια το άνοιξε και ...

από μέσα ξεπρόβαλαν τα κεφαλάκια των τριών κουταβιών, που βλέπετε.

Ο άνδρας, που βλέπετε, χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε την κούτα και μετέφερε τα μωρά στο σπίτι της Barbara Buerki. Τα κουτάβια θα μεταφερθούν στο καταφύγιο του Συλλόγου Προστασία Ζώων Πάρου PAWS στην Τρυπητή και αναζητούνται εκείνοι, που θα ήθελαν, να τα υιοθετήσουν. Αν θέλετε να υιοθετήσετε κάποιο σκυλάκι καλέστε στο τηλέφωνο: 6975060927.

Οι Παριανοί δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους υπόλοιπους κάτοικους της Ελλάδας. Είναι εξίσου σκληροί και άσπλαχνοι απέναντι στα ζώα… Αναρωτιόμαστε ποιος ευαίσθητος τουρίστας θέλει να αφήσει τα λεφτά του σ’ εκείνους που βασανίζουν τα ζώα του τόπου τους; Αυτό κανείς ντόπιος δεν το σκέφτεται; Κανείς δεν σκέφτεται ότι το να πετάς τα ζώα είναι ανήθικο, παράνομο και πως αυτές οι πράξεις βλάπτουν την εικόνα του τόπου μας ως ταξιδιωτικού προορισμού;

zoosos.gr

Σχόλιο δικό μας 

Θα προτείναμε τη διατύπωση : "Κάποιοι Παριανοί δεν διαφέρουν σε τίποτα από κάποιους από τους υπόλοιπους κατοίκους της Ελλάδας".
Υπάρχουν κάποιοι απαράδεκτοι που κακοποιούν ζώα ή πετάνε κουτάβια, αλλά υπάρχουν και πολλοί , πάρα πολλοί που τα αγαπάνε, τα φροντίζουν και τα προστατεύουν.
Ας μην βάζουμε όλους τους Έλληνες συλλήβδην στο ίδιο τσουβάλι... Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, εκ των πραγμάτων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ειναι απαραδεκτο αυτο που εκαναν στα κουταβακια και αυτο γινεται. τα βαζουν και γενανε τα σκυλια τους και μετα φουνταρουν τα κουταβια. ντροπη. αλλα συμφωνουμε με το σχολιο του blog γιατι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. ουτε ολοι μας το κανουμε αυτο. δεν πρεπει να κινδυνολογουμε ετσι μιλωντας για το συνολο τη στιγμη που αυτα γινονται απο καποιους ηλιθιους.

μαιρα