Σελίδες

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Σκύλος σώζει τον ιδιοκτήτη του μετά από τροχαίο

Άλλη μια συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα τετράποδο είδε το φως της δημοσιότητας. Ο μικρός Zulu, ο σκύλος της φωτογραφίας, έσωσε τον ιδιοκτήτη του που παγιδεύτηκε κάτω από το αυτοκίνητό του, όταν αυτό ανατράπηκε και...

έπεσε σε μια πλαγιά.

Βαριά τραυματισμένος, ο οδηγός του οχήματος, Donald McGregor, δεν διέθετε κανένα μέσο για να καλέσει σε βοήθεια και κινδύνευε να μείνει όλο το βράδυ παγιδευμένος κάτω από το αυτοκίνητό του, εκτεθειμένος στο κρύο.

Ωστόσο ο πιστός φίλος του συνταξιούχου αγρότη είχε άλλα σχέδια.

Το μαύρο τεριέ έτρεξε σχεδόν ένα χιλιόμετρο μέχρι την οικία της κόρης του οδηγού για να την ειδοποιήσει ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί.

«Το σκυλί ήρθε στην πόρτα», ανέφερε η 32χρονη Sheila McGregor, προσθέτοντας ότι για να επιστρέψει από τόσο μακριά κάτι κακό είχε συμβεί.

«Πήρα το ποδήλατό μου και έφυγα. Άκουσα τον πατέρα μου να φωνάζει. Το αυτοκίνητό του ανατράπηκε και έπεσε σε μια πλαγιά», είπε η κόρη του τραυματισμένου οδηγού.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα νησάκι της Σκωτίας. Λόγω των καιρικών συνθηκών ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί επιχείρηση διάσωσης με αεροπλάνο, οπότε ο κ. McGregor μεταφέρθηκε στην ηπειρωτική χώρα, όπου τον περίμενε ασθενοφόρο, με ferry boat.

econews

Δεν υπάρχουν σχόλια: