Σελίδες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Τα ΚΤΕΛ Πέλλας επιτρέπουν την ελεύθερη μεταφορά κατοικίδιων

κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΙΔΑΙΑ 1.02.2012

Ο Σύλλογος Φίλων Ζώων «Η Ελπίδα» ενημερώνει το επιβατικό κοινό που εξυπηρετείται από την εταιρεία ΚΤΕΛ Πέλλας Α.Ε., ότι στους σταθμούς της ως άνω εταιρείας, έχει αναρτηθεί ανακοίνωση που διευκρινίζεται η ελεύθερη μεταφορά μικρών κατοικίδιων ζώων και...

ζώων συνοδείας εντός του χώρου των επιβατών, τις προϋποθέσεις αυτής, καθώς και τα συγκεκριμένα δρομολόγια που προσδιορίστηκαν για τον σκοπό αυτό.

Έτσι μπαίνει ένα τέλος στις αυθαίρετες αποφάσεις κάποιων οδηγών ή υπαλλήλων του ΚΤΕΛ Πέλλας και την παράλογη άρνησή τους να μεταφέρουν μικρά κατοικίδια ζώα στην καμπίνα των επιβατών μαζί με τους ιδιοκτήτες τους. Κάτι που είχε ρυθμιστεί ήδη και είχε μπει σε εφαρμογή με την υπʼ αριθ. Β/41804/4443/2011 απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Ευχαριστούμε πολύ το Δ.Σ. της εταιρείας ΚΤΕΛ Πέλλας Α.Ε. και τον πρόεδρο του κ. Γρηγόρη Γουστέρη για την διευθέτηση των ως άνω αναφερομένων και την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα του συλλόγου μας.

Η εταιρεία ΚΤΕΛ Πέλλας Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρεία ΚΤΕΛ στην Ελλάδα που προβαίνει σε μία τέτοια ανακοίνωση και αυτό τιμάει ιδιαίτερα την περιοχή μας.

Για τον Σύλλογο Φίλων Ζώων «Η Ελπίδα»
Η Πρόεδρος
Χριστίνα Βασδόκα




Δεν υπάρχουν σχόλια: