Σελίδες

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Έκκληση SOS για 30 σκυλιά, 15 γάτες και κότες όλα νηστικά

SOS αγαπητοι φιλοι, στην περιοχη ΑΦΙΔΝΩΝ μετα τα διοδια, μια ηλικιωμενη γυναικα συντηρουσε γυρω στα 40 σκυλια (τα περισσοτερα στειρωμενα) η ηλικιωμενη εχει μεταφερθει εδω και 2 εβδομαδες ισως και παραπανω σε κλινικη ή γηροκομείο, δεν προκειται να επιστρεψει, εχουν μεινει τα ζωα στην αυλη της και υποφερουν απο ΑΣΙΤΙΑ, δεν ...

τα ταιζει κανεις (πηγε κτηνιατρος και τα ειδε).


Κάποιοι καλοθελητες ανοιγουν την αυλοπορτα και φευγουν αλλα γυριζουν πισω. Η κατάσταση είναι τραγική! Δεν ξέρω τι να γράψω είχαν μέρες να φάνε !

Είναι 30 Σκυλιά και 15 γατες και κότες αταιστες μέρες πολλες! Όταν έφτασα πέσανε όλα πάνω στο αμάξι. Φοβήθηκα μα είναι τελικά πολυ φιλικά μερικά είναι κοκαλιασμενα είναι πολυ πεινασμενα κάνει πολυ κρύο. Έψαξα παντού κονσέρβες και βρήκα σε ένα ...μίνι μάρκετ 10 μεγάλες και ξαναπηγα έγινε ο χαμός το έτρωγαν στον αέρα!! Μερικά δεν έφαγαν καν.

Πρέπει να φύγουν από εκεί θα πεθάνουν απ΄την πείνα κι απ΄το κρύο (χιονιζε σήμερα) και τις φόλες (δεν τα θέλουν οι γείτονες) και έμαθα πως δεν λένε καν που πήγαν την γιαγιά ούτε καν το όνομά της. Δεν μπορούμε κάθε μέρα να βρίσκουμε άτομα να πηγαίνουν εκεί ασε που θα αρχίσουμε να τα χάνουμε απο πείνα κ φόλες όπου να ναι!!!

Το σπιτι βρισκεται, μολις περασουμε τα διοδια και παμε δεξια λωριδα ,ανεβαινουμε την γεφυρα και παμε αριστερα, πισω απο την εταιρια ΒΙΟRIL και την εταιρια ΠΑΥΛΙΔΗΣ.

Τηλ 6934568074 (αν θέλει κάποιος να βοηθήσει έστω και με λίγη τροφή).

Πηγή: himaira.blogspot.com Himaira: Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε...
http://himaira.blogspot.com/

Δημήτρης Bαρδουλάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια: