Σελίδες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

H Zωόφιλη Δράση ευχαριστεί την ΕΜΑΚ

για τη διάσωση 2 κουταβιών

Το Σωματείο της Ζωόφιλης Δράσης εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες όλων των ζωόφιλων στην ΕΜΑΚ - Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών του Πυροσβεστικού Σώματος για την άμεση ανταπόκρισή τους , την ευαισθησία και την επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης δύων κουταβιών που ...

βρίσκονταν εγκλωβισμένα σε πηγάδι στη περιοχή Αγίας ΜαρίναςΤσαλικάκι στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης.
Το έργο του απεγκλωβισμού των ζώων κρίθηκε δύσκολο και επικίνδυνο , καθώς το πηγάδι ήταν στενό ,ύψους επτά μέτρων και οι προσπάθειες καθόδου παρέσυραν επικίνδυνα πέτρες .
Ύστερα από πολύωρες προσπάθειες ο αρχιπυραγός κ.Ευάγγελος Μαμαλάκης κατάφερε να κατέβει και να απεγκλωβίσει τα κουταβάκια που χαίρουν τώρα της προστασίας της αδέσποτης μανούλας τους και των ανθρώπων .
Τα παιδιά της ΕΜΑΚ έζησαν από κοντά την αγωνία της μάνας σκυλίτσας που παρακολουθούσε κάθε κίνησή τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης . Εισέπραξαν το δυνατότερο ευχαριστώ από το αδέσποτο ζώο που δε σταματούσε να ευχαριστεί τον άξιο Αρχιπυραγό με το δικό του ξεχωριστό τρόπο!. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν , συγχαίρουμε την ομάδα της ΕΜΑΚ και τους ευχόμαστε καλή Δύναμη με υγεία και πάντα !




Δεν υπάρχουν σχόλια: