Σελίδες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ειδικός κάδος για τις ακαθαρσίες κατοικίδιων ζώων στη Θεσσαλονίκη

δωρεά της εταιρείας Envia Environment Solutions

Ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων της για έναν νέο πολιτισμό της καθημερινότητας δίνει η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων τοποθετώντας ειδικό κάδο για τη συλλογή ακαθαρσιών των κατοικίδιων ζώων στο πάρκο της Πλατείας Ναυαρίνου. Ο ειδικός κάδος...

για τις ακαθαρσίες των κατοικίδιων ζώων που αποτελεί δωρεά της εταιρείας Envia Environment Solutions διαθέτει θυρίδα με σακουλάκια μιας χρήσης και ειδικό χώρο συλλογής των υπολειμμάτων.
«Με την τοποθέτηση του κάδου αυτού στην καρδιά της πόλης και σε συνδυασμό με τις τουαλέτες σκύλων ξεκινάμε πιλοτικά την προσπάθεια για χώρους πρασίνου χωρίς ακαθαρσίες ζώων. Φυσικά το πρόβλημα δε θα λυθεί με έναν κάδο, κάναμε όμως το πρώτο βήμα» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Παράλληλα ευχαρίστησε την χορηγό εταιρία για την προσφορά της και απεύθυνε έκκληση προς τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να συμπεριφέρονται στους κοινόχρηστους χώρους με σεβασμό και υπευθυνότητα και να βοηθήσουν ώστε η πόλη να αποκτήσει την επιθυμητή για όλους εικόνα των χώρων πρασίνου.
thrakinea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: