Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Γατάκια για φίλημα !

Δίνονται για υιοθεσία γατούλες και γατούληδες πανέμορφοι από τη ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης. Ζητάνε αγάπη και μια γωνίτσα στο σπίτι μας :

ΤΙΓΡΟΥΛΑΚΙ
Το πιο γλυκο τιγρακι ετοιμο για σπιτι λιγο μεγαλωμενο για να ειναι ησυχο οπως κα στειρωμενο και απιστευτα κουκλακι και αμα αρχισει δε σταματαει τα χαδια. Ποιος θα το παρει να του δωσει μια ζωουλα σπιτι του?

ΤΟ ΦΑΦΟΥΤΑΚΙ.
Στειρωμένος.Μακρύτριχος ζουσε στην ταρατσα, τρωει μονο κομσερβα δεν μπορει να αφεθει σε εξωτερικο χωρο. Τον πετανε εξω την τεταρτη ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ.



ΓΟΗΣΣΑ
πανεμορφη φουτωτη με αμυγδαλωτα ματια και ουρανα μεγαλη περιμενει τον ανδρα η τη γυναικα της ζωης της να τηςπροσφερει ενα διαμερισμα να ζησει οπως της πρεπει. Ειναι κουκλα πραγματικη οποιος την παρει θα χαιδεψει βελουδο.)

ΤΟ ΙΚΕΑΚΙ το ομορφο καλο γατακι τωρα ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΙΑ, φιλοξενία ή υιοθεσια! Το ποσο στον κτηνιατρο το καλυψαμε εμεις.
Οταν βρεθηκε ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση με το ποδαρακι του λιωμενο, χρειαστηκαν 2 προσπαθειες για να πιαστει τελικα και να παει στον κτηνιατρο και πολυ προσπαθεια για να σιαξει. Τωρα εχει γινει πολυ καλυτερα. Κοιταξτε ενα καλοβουλο κουκλακι!!! Ειναι και σοφο με τοσες περιπετειες που εχει ζησει!


Μητροπολιτάκι το Πτιφουράκι
Ησυχος, κουρνιαζει ησυχο και απαλο στη φωλίτσα του, ιδανικό για οσους θελουν ενα μονο γατάκι ή καποιο να πειράζει αυτο που ηδη εχουν και να του κανει παρέα
Μονο για σπιτι και στειρωμενοςμε συμφωνία μικροτσιπ οπως ορίζει ο νόμος για να σταματησουν τα κακοποιημένα αδέσποτα και για καλύτερη υγεία του ζώου .






Μητροπολιτάκι Γλυκειά Πουτίγκα.
Ενεργητική τρυφερή γατουλιτσα με όρεξη για χαδια και παιχνίδια, σκέτη κουκλιτσα!.
Μονο για σπιτι και στειρωμένη με συμβόλαιο και μικροτσιπ οπως ορίζει ο νόμος για να σταματησουν τα κακοποιημένα αδέσποτα και για καλύτερη υγεία του ζώου .




Ο ΧΑΔΟΥΛΗΣ ΧΡΟΥΧΡΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ
Υπεροχος τρομερρρρρρρα χαδιαρης γατουλινος που εχει παθει "καταθλιψη", δεν εχει καθόλου κεφι. Εχει ενα σπασμένο ποδι και μια διαφραγματοκοίλη εγχειρισμένα και τα δυο πια , ειναι ετοιμος για σπιτι και ψοφαει για χαδια!
Ειναι κριμα να γυρισει εξω τετοιο κουκλι αμα γινει καλα , οι ανθρωποι που τον εφεραν δεν θα τον κρατησουν σπιτι.
Ας τον υιοθετησει η φιλοξενησει καποιος τετοιον κουκλο!!!!


ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445 (2-4μμ) ή με sms



Δεν υπάρχουν σχόλια: