Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή-Πρόταση του Δημήτρη Μυταρά για το νέο ν/σ για τα ζώα

προς ΥΠΑΑΤ, Ελληνικό Κοινοβούλιο και Αρχηγούς Πολιτικών Κομμάτων

Νόμο καταπέλτη για την προστασία των ζώων από εμπορική εκμετάλλευση, προτείνει σε επιστολή του ο Ζωγράφος και Ακαδημαϊκός κ. Δημήτρης Μυταράς, κατ΄απαίτηση χιλιάδων Ελλήνων ζωόφιλων πολιτών. Προτείνει συγκεκριμένη τροπολογία :

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τροποποίηση στο σχέδιο νόμου για το ‘’ δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και για τη προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό χαρακτήρα’’

Προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο
Προς τον Υπουργό Κ. Σκανδαλίδη
Προς τον υφυπουργό Κ. Ροντούλη
Προς τον Κ. Σαμαρά και υπ όψιν των αρχηγών των κομμάτων ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ.

Αγαπητοί μου φίλοι ,

Πιστεύω ότι σήμερα, με αφορμή το προτεινόμενο νομοσχέδιο, δίνουμε ένα δείγμα πολιτισμού που θα είναι πολύ σημαντικό για όλους τους λαούς
Είναι φρικτό , στην Ελλάδα , που ύμνησε τα αθώα αυτά ζώα στην τέχνη και στη ποίηση, από τα αρχαία χρόνια , να επιτρέπεται να πουλιούνται και να μεταφέρονται με διάφορους τρόπους τα ζώα συντροφιάς , για πειραματόζωα και για άλλους σκοτεινούς σκοπούς , για λογαριασμό υπόπτων ατόμων και ‘’φιλοζωικών οργανώσεων’ για μερικά χρήματα , χωρίς
να υπάρχει ένας νόμος καταπέλτης για τη προστασία τους.
Οι ‘Ελληνες ζωόφιλοι είναι πάρα πολλοί πλέον και με ιδιαίτερο φανατισμό μάλιστα.
Ελπίζουμε ότι θα ληφθεί υπ’ όψιν αυτή η παράκλησις και επιτρέψετε μου και ΑΠΑΙΤΗΣΗ, εκ μέρους των χιλιάδων ζωόφιλων της πατρίδος μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
Αρθρο 4 παρ. 1 : να καθοριστεί ο αριθμός των ζώων που κάποιος μπορεί να είναι
ιδιοκτήτης σύμφωνα με το νόμο .
Άρθρο 9 παρ. 6 : τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που περισυλλέγονται και διαπιστώνονται
ότι έιναι υγιή να μπορούν να υιοθετούνται από ενήλικα άτομα και ΟΧΙ από ‘’φιλοζωικές
οργανώσεις’’, οι χώροι τους να χρησιμοποιούνται ως χώροι φιλοξενίας , διότι παρότι
στο νομοσχέδιο την εποπτεία την έχει ο δήμος , εν τούτοις οι δήμοι , κάνουν συμβάσεις
με τα φιλοζωικά σωματεία και τους δίνουν την άδεια να φεύγουν τα ζώα για υιοθεσία
στο εξωτερικό .
Άρθρο 9 παράγραφος 8 : υιοθεσία των αδεσπότων ζώων από ιδιοκτήτη , που δεν είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας , να γίνεται με την άμεση παράδοση του ζώου από τον χώρο
υιοθεσίας του στο νέο ιδιοκτήτη και να μην είναι παραπάνω από δύο ζώα και όχι όσα
ζώα θέλει ο ενδιαφερόμενος.

Από ελέγχους που έχουν γίνει από ιδιώτες και από φορείς σε μεγάλο αριθμό εξαγωμένων ζώων συντροφιάς από Ελλάδα κυρίως από ‘’φιλοζωικές οργανώσεις’’ δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος.
Ολοφάνερο είναι ότι για τα ‘’εξαγόμενα ζώα προς υιοθεσία’’ , αγνοείται η τύχη τους σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΤΑΡΑΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ



ΥΓ . Για να μάθετε τα πραγματικά γεγονότα επικοινωνήστε με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Η ‘’ΑΓΡΥΠΝΙΑ’’ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΕΛΛΑΔΑΣ , Κ. ΑΓΑΘΗ ΛΕΚΑΚΟΥ τηλ. 6940878097












17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΠΟΣΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο κυριος μυταρας εάν έχει έστω ενα ζώο στο σπίτι του στο Κολωνάκι , και στην συνέχεια εγω που έχω τρία ζωακια σπίτι μου, τι θα πρέπει να κανω ? να κρατησω τα δυο και το τρίτο να το πάω στον δήμο που έχει χώρους φιλοξενίας ! Άντε πια με τον κάθε ενα ΒΛΑΚΑ που νομίζει ότι τα ξερει όλα , εάν δεν μπορει να πιάσει το πινελο να κάνει μια βολτα στους δρόμους ίσος να καταλάβει το πρόβλημα που ειναι γύρο μας και όχι στο εξωτερικό .

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΥΤΑΡΑ.
ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ.
ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ "ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ" ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ.
ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.

Δ.Δ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. ΟΧΙ 7 ΚΑΙ 8 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ Η ΝΑ ΦΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΤΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ Η ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟΝΙΕΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.

Γ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τα ανώνυμα σχόλια αντιλαμβάνομαι το έλλειμα ήθους και αληθινά θλίβομαι .. Ο Δημήτρης Μυταράς πολιτισμικό ορόσημο στην εικαστική Ιστορία της χώρας μας να χαρακτηρίζεται από μικρόνοους για τα ζωοφιλικά του αισθήματα.. Λίγο σεβασμός ,δεν θα έβλαπτε στον δημιουργό που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής δημιουργίας του στη κακοποίηση , στην αφύπνηση και ευαισθητοποίηση παρουσιάζοντας τη σημαντικότερη έκθεση -κατά τη ταπεινή μου άποψη- στα Σύγχρονα εικαστικά Δρώμενά μας αφιερωμένη στο επαχθές έγκλημα κατά των αδέσποτών μας.. Γεωργία Στεφανάκη (αίθουσα Τέχνης Πολύγνωτος) - Πρόεδρος Σωματείου Ζωόφιλη Δράση

Ανώνυμος είπε...

κυρια Στεφανακη, δυστυχως το ηθος πηγαινει παρεα με την παιδεια που κουβαλαει ο καθενας μας και με την εντιμοτητα που εχει. αν δεν γινεται το "χατηρι" καποιων και κινδυνευει ενα κατεστημενο που μονο λογω σκοπιμοτητων και συμφεροντων υποστηριζουν οπως φαινεται, βγαινει αμεσως και η εμπαθεια και το κενο που υπαρχει μεσα τους. η επιθετικοτητα αυτη, η αγενεια και οι απειλες κατα οσων ψαχνουν η ζητανε διαφανεια στο θεμα των υιοθεσιων αδεσποτων σκυλων ειναι δειγμα ενοχης. οι μασκες εχουν πεσει εδω και καιρο. ολοι κρινονται.

μαριαννα

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΠΟΙΟ ΗΘΟΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;; ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ Τ'ΑΛΛΟΤΡΙΑ!!!
ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός είναι ο μυταράς που θα κανονίζει πόσα ζώα θα έχει ο καθένας μας?
Καλά μίλησε κάποιος για παρανοικούς.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΠΟΙΟΣ ΚΗΝΥΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΟΣΟΙ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΠΟΛΙΚΑ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΩΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ .ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΧΖΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΝΙΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

"α) «ζώα συντροφιάς»: τα ζώα των ειδών που περιλαμβάνονται στον
κατάλογο του Παραρτήματος I, τα οποία συνοδεύονται από τον
ιδιοκτήτη τους ή από ένα φυσικό πρόσωπο που είναι υπεύθυνο γι'
αυτά για λογαριασμό του ιδιοκτήτη στη διάρκεια της μετακίνησής
τους, και τα οποία δεν προορίζονται για πώληση ή για μεταβίβαση
σε άλλο ιδιοκτήτη·"αρθρο 3 του 998
επομένως ανώνυμε δεν μπορείς να το πας εκεί που εσύ θέλεις να το πας το ζωο. ητε μεταβίβαση ητε πώληση είναι εμπορική αποστολή. χαίρεται!!!

Ανώνυμος είπε...

Από ελέγχους που έχουν γίνει από ιδιώτες και από φορείς σε μεγάλο αριθμό εξαγωμένων ζώων συντροφιάς από Ελλάδα κυρίως από ‘’φιλοζωικές οργανώσεις’’ δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος.
Ολοφάνερο είναι ότι για τα ‘’εξαγόμενα ζώα προς υιοθεσία’’ , αγνοείται η τύχη τους σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ;ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ;ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΤΕ;Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α ΕΧΕΤΕ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ; ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ,ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ,Η ΔΩΣΤΕ ΤΑ Η ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

βγαλτε σε ενα απο τα δικα σας ελεγχομενα σαιτς ολα τα στοιχεια και ολες τις φωτογραφιες των σκυλιων που δοθηκαν σε καλα σπιτια τα τελευταια 10 χρονια. σιγα σιγα, λιγα λιγα τα στοιχεια , εχουμε υπομονη, αλλα να τα δουμε για να διαψευσετε οσους εχουν υποψιες οτι τα σκυλια εξαφανιζονται. εγω εχω δυο προσωπα , ενα απο κορωπι και αλλο ενα απο θεσσαλονικη που εδωσε σκυλια για υιοθεσια σε γερμανια και ολλανδια, αλλα ποτε δεν εμαθε που πηγαν οσο κιν πιεσαν κι αν με αγωνια ρωτησαν . θα τους μαζεψουμε ολους να καταθεσουν αν χρειαστει οποιοσδηποτε. δεν φτανουν 20-30 φωτογραφιες με σκυλακια ευτυχισμενα . εδω εχουν φυγει χιλιαδεσ σκυλια . πουντα ;

Polykarpos είπε...

Λυπάμαι πάρα πολύ για το ήθος και την παιδεία των ανώνυμων σχολιαστών, αισχρά λόγια για ένα δεδηλωμένο φιλόζωο ( με σημαντική έκθεση σκυλιών ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ).
Μου θυμίζει τον προσωπικό μας αγώνα όλα αυτά τα χρόνια που εναντιωθήκαμε και συνεχίζουμε να εναντιωνόμαστε κατά της δήθεν αναπλάσεως του Πεδίου του Αρεως 2008 - 2012 και που σήμερα λόγω της μαρμαρο-τσιμεντοποίησης του καταστρέφεται η δασικότητα . Τα ΜΜΕ και τα κόμματα απο τότε αποσιώπησαν και συνεχίζουν και σήμερα να αποσιωπούν την δράση μας καθώς και πολλές φορές εφημερίδες εστράφησαν και διατύπωσαν ειρωνικα σχόλια. Και μολονότι ο αείμνηστος φίλος μας Νομικός και σημαντική προσωπικότης κ.Αλέξανδρος Μαγκάκης είχε πρωτοδηλώσει ότι τα κατασκευαστηκά - εικωνικά έργα ήσαν σκανδαλώδη, η πρώην Υπερνομαρχία, μας υπέβαλε μήνυση η οποία και αργότερα απεσύρθη.

http://kyameftopedioareos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.