Σελίδες

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ- ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προωθεί νομοσχέδιο "Για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό". Το Νομοσχέδιο αυτό σέβεται τη Ζωή των ζώων συντροφιάς, καταργώντας την ευθανασία , εκτός ...

των ελαχίστων περιπτώσεων πολύ μεγάλης ανάγκης, που τα ζώα είναι εντελώς ανίκανα να διαβιούν μόνα τους.
Στη συζήτηση για τις παράνομες εξαγωγές και την εμπορία των ζώων συντροφιάς, δηλαδή "των ζώων μας" έγινε αποδεκτό ότι αυτό αποτελεί ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΙΝΗ προτάθηκε "φυλάκιση από ένα έτος μέχρι πέντε έτη και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για κάθε μεταφερόμενο ζώο"
Οι Ποινές αυτές ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ αποτελούν την Ασφαλιστική Δικλείδα για τη ζωή των ζώων μας , καθώς χιλιάδες αδέσποτα ζώα εξάγονται κάθε χρόνο από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα φιλοζωικά σωματεία και φιλοζωικές ομάδες συγκεντρώνουν αδέσποτα κυρίως κατοικίδια ζώα στους χώρους τους και μετά τα μετακινούν με αθρόες αποστολές σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό τις «υιοθεσίες».
Η διαδικασία αυτή έχει αναφερθεί και στηλιτευτεί από τους εκάστοτε αρμόδιους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και από Ευρωβουλευτές εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Για πρώτη φορά έγινε ομόφωνα αποδεκτή η επιβολή ποινών από όλους τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, προκειμένου να είναι η μετακίνησή τους νόμιμη και η τύχη τους γνωστή. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι θα τύχουν σωστής μέριμνας και φροντίδας και όχι να αγνοείται η τύχη τους.


Με την Ανακοίνωση αυτή Σας Καλώ



Να στηρίξετε την προτεινόμενη από το αρμόδιο Τμήμα ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, όπως αυτή έχει προταθεί , για την παράνομη μετακίνηση και εμπορία, των ζώων συντροφιάς ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ. Και να ζητήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να μην αλλάξει ,να μην τροποποιηθεί και να μείνει ως έχει, μέχρι την ψήφιση του Νομοσχεδίου από την ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ που σώζουν την Ζωή των πιστών μας φίλων με την Φωνή σας και την αναμφισβήτητα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ. Επικοινωνήστε στο site της ΒΟΥΛΗΣ , στο http://www.hellenicparliament.gr/,
και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , στο http://www.minagric.gr/ και οπουδήποτε αλλού εσείς κρίνετε σκόπιμο και αναγκαίο.



ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ "Η ΑΓΡΥΠΝΙΑ"


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Αγάθη Λεκκάκου





3 σχόλια:

alfy είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΜΥΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ Η ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΣΑΣ?
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΞΙΤΑΡΕΤΕ.
ΚΑΙ ΤΟ ALF ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΡΕΣ ΜΑΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΗΜΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?
ΤΥΧΑΙΟ???ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ALFY
ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ
ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΕ
ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ
ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.